Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@06:29:26 GMT

نقاشی ساختمان متری چند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۴۵۴۸

نقاشی ساختمان متری چند؟

شاید در این روزهای پایانی سال به سرتان زده باشد که دستی به سر و روی منزلتان بکشید و تغییری اساسی در آن ایجاد کنید، شاید به سراغ تغییر دکوراسیون داخلی منزلتان بروید یا بخواهید اثاثیه منزلتان را که همین سال گذشته عوض کرده اید دوباره نونوار کنید، اما در این میان کسانی هستند که راهی به مراتب ارزان‌تر را برای این کار انتخاب می‌کنند "نقاشی ساختمان".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در این دوره و زمانه کمتر کسی پیدا می شود که اسم "رنگ سال" به گوشش نخورده باشد. عنوانی که اگر زمانی به کیف و کفش و پوشاک محدود می شد، امروزه گستره بیشتری را در بر می گیرد و حتی به درون خانه های مردم هم راه پیدا کرده است و می توان نشانه هایی از آن را بر روی در و دیوار منازل به خوبی دید. همین امر باعث شده است تا هر چه به روزهای پایانی سال نزدیک تر می شویم، بازار نقاشان ساختمان داغ تر از هر زمانی شود و یکی از اولویت های اول مردم در این گرانی بازار تزئینات ساختمان، قطعا نقاشی ساختمان باشد.

کافیست سری به اینترنت بزنید و واژه "نقاشی ساختمان" را جستجو کنید تا لیست بلندی از نقاشانی که به صورت مجازی مشغول به کاریابی هستند را پیش روی خودتان ببینید. در این میان بعضا به افرادی بر می خورید که از این شلوغی و به هم ریختگی بازار نهایت استفاده را می برند و تا می توانند از این آب گل آلود ماهی می گیرند.

مطمئنا صرفه اقتصادی و کاهش هزینه ها یکی از معیارهای اساسی مردم برای این انتخاب است، اما باخبر شدن از نرخ هایی که هیچ شباهتی با هم ندارند، چیزی جز سر درگمی برای مشتری نخواهد داشت و گاهی می تواند تمامی برنامه های او را نقش بر آب کند. همین امر ما بر آن واداشت تا به سراغ یکی از فعالان این صنف برویم.

افرادی که به صورت اینترنتی کار می کنند تعهد کاری لازم را ندارند

"آقا رضا" که در کار تزئینات ساختمان برای خودش برو و بیایی دارد در مورد تجربه چندین ساله‌اش در این حرفه و مشکلات این روزهای بازار نقاشی ساختمان به خبرنگار ایسنا گفت: متاسفانه امروزه افرادی زیادی هستند که نسبتا با مهارت و تجربه پایین اقدام به راه اندازی این کار به صورت اینترنتی می‌کنند و نرخ هایی که ارائه می دهند نیز بر اساس هیچ قاعده و قانونی نیست. مشکلات اساسی مشتریان بعد از اتمام کار شروع می شود و اینجاست که این افراد دیگر پاسخگوی مشتریان نخواهند بود و مشتری دستش به جایی بند نخواهد بود.

استقبال مردم از نقاشی ساختمان بیشتر است

وی ادامه داد: کار تزئینات ساختمان شامل نصب انواع کاغذ دیواری، کف پوش، پارکت، کناف، نقاشی ساختمان و... می شود که در این گرانی بازار معمولا نقاشی ساختمان با استقبال بیشتری از جانب مشتریان همراه می شود. امروزه رنگ های پلاستیک، آکریلیک و روغنی با توجه به قیمت مناسب و کیفیت نسبتا خوبی که دارند در بین مشتریان با استقبال بیشتری روبرو می شوند.

وی گفت: در حال حاضر ما رنگ پلاستیک را در بازه قیمتی متری 9 تا 14 هزار تومان و رنگ آکریلیک و روغنی را در بازه قیمتی متری 13 تا 22 هزار تومان به مشتریان ارائه می دهیم و این تفاوت در قیمت ها ناشی از کیفیت متفاوت این رنگ ها و درجه بندی متفاوت آنهاست. این قیمت ها با احتساب زیرکاری در نظر گرفته شده اند و به خاطر زیرسازی برای نقاشی دیوار، هزینه جداگانه ای دریافت نمی شود.

کاهش مشتریان در مقایسه با سال های گذشته

رضا افزود: هر چه به روزهای پایانی سال نزدیک می شویم استقبال مردم به مراتب بیشتر می شوند، اما شرایط کنونی بازار به گونه ای است که نسبت به سال های گذشته تعداد مشتریان بسیار کاهش پیدا کرده است. در چندین سال قبل مردم برای نقاشی ساختمان خود باید مدت زیادی را در صف متقاضیان منتظر می ماندند و بعضا افرادی بودند که تحویل کارشان به هفته ها یا ماه های بعد از عید موکول می شد.

بسیاری از نیروهای ما بیکار هستند!

وی یکی از دلایل اصلی کاهش تقاضا برای تزئینات ساختمان بخصوص نقاشی ساختمان را فشارهای اقتصادی وارد شده به مردم دانست و اضافه کرد: قدرت خرید مردم به نسبت سالهای گذشته کاهش یافته است و این باعث شده است که ما گاها در این روزها حتی یک مشتری هم نداشته باشیم. نیروهای ما که زمانی مجبور بودند به خاطر سختی کار بعضی اوقات جای خود را با نیروهای دیگر عوض کنند، در حال حاضر و در روزهای نزدیک به شب عید کاملا بیکار هستند!

به گزارش ایسنا، افزایش قیمت ها، توقعات مشتریان را بالا برده است و انتظار دارند کار خود را با کیفیت بالا تحویل بگیرند و این سبب شده است که یکی از دغدغه های اصلی هر کسی که ساختمان خود را به دست نقاش می سپارد، معمولا پیگیری تعهداتی باشد که نقاش نسبت به صاحب کار خود دارد و بی توجهی و عدم مسئولیت پذیری از سوی برخی نقاشان، مشتریان را بسیار گله مند کرده است؛ علی الخصوص زمانی که بسیاری از آنان دستمزد استاد کار را تمام و کمال پرداخت کرده اند و پیدا کردن نقاش دیگر به آسانی گذشته نیست.

بر اساس تعرفه های ارائه شده از سوی انجمن کارگران ساختمانی اراک، در حال حاضر قیمت های نقاشی ساختمان با توجه به درجه های متفاوت و تفاوتی که در کیفیت آنها وجود دارد، متغیر است. بر اساس این تعرفه ها، رنگ روغن درجه یک به ازای هر متر مربع 20 هزار تومان، درجه دو، 17 هزار تومان و درجه سه، 10 هزار تومان قیمت دارد. رنگ پلاستیک نیز به درجه یک، دو و سه تقسیم بندی می شود که هر متر مربع از این رنگ به ترتیب، 16، 12 و 8 هزار تومان برای مشتریان هزینه بر است. رنگ آکرولیک درجه یک هم 23 هزار تومان و درجه دو آن 17 هزار تومان قیمت دارد.

تمامی استادکاران موظف به رعایت تعرفه های اعلام شده هستند

رئیس انجمن کارگران ساختمانی اراک و عضو هیئت مدیره کارگران ساختمانی کشور در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر در حدود 130 استادکار نقاشی ساختمان تحت پوشش این مجموعه هستند، گفت: تمامی این افراد بر اساس شرایط تعریف شده از سوی انجمن انتخاب شده اند و همگی مشمول بیمه کارگران می شوند. هر استادکار بسته به شرایط کاری خود می تواند از تعدادی نیروی دیگر که خود انتخاب می کند بهره بگیرد.

علی قیاسی با تاکید بر اینکه تمامی نقاشان ساختمان تحت پوشش انجمن کارگران ساختمانی اراک، موظف به رعایت تعرفه های ارائه شده از سوی این انجمن هستند، افزود: طبق تعرفه هایی که در 26 دی ماه سال جاری به تمامی واحدهای فعال اعلام شده است، تمامی نقاشان ساختمان موظف هستند تا بر اساس این تعرفه عمل کنند و در صورتی که فردی بر خلاف این تعرفه ها اقدام به دریافت هزینه اضافی از مشتری کند، جریمه خواهد شد و مورد پیگردهای قانونی قرار می گیرد.

رئیس انجمن کارگران ساختمانی اراک تصریح کرد: طبق دستورات اعلام شده در شورای تصمیم گیری انجمن، کمیته ای 6 نفره از فعالان این حوزه تشکیل شده است تا علاوه بر نظارت و پیگیری امور نقاشان ساختمانی، در مواقع لزوم برای حل مشکلات احتمالی، اقدامات لازم را انجام دهند.

قیاسی اضافه کرد: مشتریان نگران ارائه خدمات لازم و به موقع در زمان بعد از تحویل کار خود نباشند و بدانند با تلاش هایی که صورت می گیرد و اقداماتی که انجام شده است، خدمات لازم به آنان ارائه می شود و تمامی فعالان این صنف نسبت به انجام تعهدات خود پایبند هستند.

به گزارش ایسنا، شکی نیست که بسیاری از افرادی که در این حرفه مشغول فعالیت هستند، از جمله قشر زحمت کش و پرتلاش جامعه به حساب می آیند و افرادی که مد نظر ما هستند نماینده تمام فعالان این صنف محسوب نمی شوند، چرا که در هر قشری افراد حرفه ای و غیر حرفه ای وجود دارد. در شرایطی که گاها نظارت های لازم بر بازار نقاشان ساختمانی صورت نمی گیرد و با افراد متخلف برخورد کافی و جدی نمی شود، افرادی پیدا می شوند که سعی می‌کنند از این وضعیت، نهایت استفاده را ببرند و تا می توانند جیب مردم را خالی کنند و مشتریان از همه جا بی خبر هم تسلیم چرب زبانی این افراد شده و دستمزدشان را تمام و کمال پرداخت می کنند.

مطمئنا نظارت جدی تر بر فعالیت‌های این صنف و آگاهی بخشی بیشتر به مردم در خصوص استفاده از خدمات این صنف، می تواند از بسیاری از مشکلات و اختلافات احتمالی جلوگیری کند و میزان گله مندی مردم را نسبتا کاهش دهد. وادار کردن فعالان این صنف نسبت به نصب لیست قیمت ها در مغازه ها، توجه بیشتر به نحوه انتخاب استادکاران، ارائه آموزش های لازم در رابطه با انجام فعالیت های مربط با حرفه و... از جمله اقدامات دیگری است که می توان در راستای بهبود شرایط بازار این صنف و رضایت مندی بیشتر مشتریان انجام داد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نقاشی ساختمان رنگ گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیژه ، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!

عصر ایران - حجه الاسلام سیداحمد علم الهدی که گویا دغدغه ای مهم تر از حجاب ندارد، در خطبه های این هفته نیز بدان پرداخته و این بار گفته است: اصلاً حجاب متعلق به فرهنگ ایران است. حتی آن زمان که هنوز اسلام وارد ایران نشده بود، حجاب فرهنگ ایرانیان بود؛ به‌خصوص در تاریخ ایران باستان و انعکاس این فرهنگ را می توان در شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی دید؛ آن زمان که از قول منیژه به عنوان نماد یک زن فرهیخته و ایرانی نقل می‌کند:
منیژه منم، دخت افراسیاب
برهنه ندیده تنم آفتاب.


سپاس از آقای علم الهدی که در خطبه های نماز جمعه، اشاره ای هم به تاریخ و فرهنگ و ادب ایران زمین کرده است! اما از آقای علم الهدی می پرسیم ماجرای بهار 1390 میدان فردوسی مشهد یادتان است؟

خودتان را معذب نکنید، به خاطرتان می آوریم:  آن سال، به مناسبت هزاره سرایش شاهنامه فردوسی - که شما نیز او را به درستی "حکیم" خواندید - مجموعه از نقاشی های دیواری با موضوع شاهنامه به مساحت 2200 متر در میدان فردوسی مشهد رسم شد. خلق این اثر هنری حدود یک سال به طول انجامید ولی یک ماه بعد از رونمایی از آن، اداره حفاظت از املاک آستان قدس رضوی، شبانه تعدادی کارگر به محل فرستاد و کل اثر را تا صبح با رنگ سفید محو کردند و از بین بردند!



آقای علم الهدی!
این شاهنامه ای که امروز شما بدان استناد می کنید تا ثابت کنید که حجاب یکی از مظاهر فرهنگی ایرانیان است، همان شاهنامه ای است که روی نقاشی هایش در شهری که شما امام جمعه اش بوده اید، شبانه رنگ پاشیدند و شما هیچ نگفتید!
اگر آن روز، مانع از  کار غیر فرهنگی محو نقاشی های شاهنامه می شدید و لااقل به دوستان تان می گفتید که شاهنامه را حکیمی به نام فردوسی سروده و حتی در آن به حجاب نیز اشاره کرده است، امروز استنادتان به این اثر ملی برای ترویج حجاب، دلنشین تر بود.


جوانان هنرمند کشور، یک سال در گرما و سرما ، عاشقانه کار کردند تا این اثر هنری را خلق کنند
ولی یک روز صبح، دیدند که عده ای شبانه روی هنرشان رنگ سفید پاشیده اند؛ به همین راحتی، به همین تلخی!


شما درست می گویید آقای علم الهدی! زنان ایرانی در طول تاریخ و حتی هزاران سال  قبل از اسلام، به شهادت آثار و روایت مورخین، بانوانی نجیب بوده اند با تن پوش هایی از پاکدامنی.  اما چرا شما و همفکران تان همواره نسبت به تاریخ و تمدن ایران بی مهری می کنید و حتی گرامیداشت کوروش را برنمی تابید ولی نیاز که پیدا می کنید دست به دامن ایران باستان می شوید؟! چگونه حتی در شهری که شما امام جمعه اش هستید، دور میدان فردوسی، نقاشی های شاهنامه هم تحمل نمی شود ولی صحبت از حجاب که می شود یادتان می افتد در همان شاهنامه ای که روی نقاشی هایش رنگ پاشیده و محوش کرده اند، زنی به نام منیژه وجود دارد که آفتاب تنش را برهنه ندیده است؟!

میدان فردوسی مشهد بعد از نقاشی و بعد از محو کردن آن

بگذارید یک چیز را خیلی رک و صریح به شما بگوییم آقای علم الهدی: کسانی که کمر همت بستند به نابودی و نادیده انگاری تاریخ و تمدن و فرهنگ ایرانی و حتی همین الان هم پدیده های ایرانی مانند نوروز خار چشم شان است، اگر بیشتر از دشمنان دین، به ایمان مردم خیانت نکرده باشند، کمتر نکرده اند. تریبون دارهایی که سال ها فرهنگ ایرانی را در برابر دین قرار دادند و دو راهی جعلی ایرانیت و اسلامیت را پیش روی مردم و خاصه جوان ها گذاشتند، عامل بسیاری از دین گریزی هایی هستند که نتیجه اش را در خیابان ها می بینند و بعد، از پلیس ها می خواهند که محصول کارشان را دستگیر کنند!

راستی بد نیست یک نکته را هم با امام جمعه محترم مشهد در میان بگذاریم: اگر منیژه و منیژها در طول تاریخ هزاران ساله ایران، پوشش هایی برازنده زنان عفیف داشتند و به قول شما با حجاب بودند، به خاطر حضور ماموران حکومتی بر سر کوی و برزن ها برای تحمیل نوع خاصی از پوشش نبود؛ به خاطر "باورهای فرهنگی" شان بود که بعد از اسلام نیز "ایمان دینی" بدان افزوده شد.
بروید ببینید چه کسانی با تبر به جان فرهنگ اصیل ایرانی افتادند تا آن باورهای فرهنگی - که امروز بدان ها نیازمندشده اید - به محاق برود؟ و باز بررسی کنید چه کسانی، دین را هزینه منافع خود کردند و به جان "ایمان دینی" مردم افتادند؛ احتمالاً شما نیز به این نتیجه خواهید رسید که ضاربان فرهنگ ایرانی و تخریب کنندگان دین مردم، نه دو دسته که دست بر قضا یک گروه اند!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: علم الهدی : در بحث حجاب ، نمی شود مردم تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن دفاع علم الهدی از برخورد با بی حجابی با استناد به شاهنامه

دیگر خبرها

  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • منیژه ، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • آیا بازگرداندن نصف مبلغ خودرو به مشتریان صحت دارد؟