Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ حمید فدایی انعقاد این تفاهم‌نامه را سرآغاز راهی دانست که نتیجه آن اعتلای فرهنگ و گردشگری کشور است: متأسفانه تصور غالب این است که میراث جهانی تخت جمشید فقط متعلق به سازمان میراث فرهنگی است و تنها این سازمان باید از آن حمایت کند، درحالی‌که اینجا میراث جهانی است که تنها متعلق به سازمان میراث فرهنگی و حتی تنها متعلق به ایران نیست؛ کما اینکه یونسکو هم وقتی میراثی این‌چنینی به خطر می‌افتد ورود می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ورود یک بانک به این حوزه تقویت این فرهنگ است که میراث‌های جهانی متعلق به همه ماست و همه برای حمایت و حفاظت از آن‌ها وظیفه و مسئولیت داریم می‌تواند نجات‌بخش این آثار باشد.

مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید ادامه داد: خوشبختانه در مورد میراث جهانی تخت جمشید، بانک آینده آغازگر این راه است و با توجه به سابقه و تجربه حمایتی مثبتی که این بانک به‌واسطه حمایت از موزه ملی در سازمان میراث فرهنگی دارد، اطمینان داریم که آینده روشنی در انتظار میراث جهانی تخت جمشید است.

فدایی افزود: ما برنامه‌ها و ایده‌های بسیار زیادی داریم که تنها به محوطه تختگاه تخت جمشید محدود نمی‌شود و با احتساب حریم‌های اول تا سوم حدود 120 هزار هکتار مساحت دارد که قطعاً اعتبارات مالی سازمان برای تحقق آن کفایت نمی‌کند و حامیان تنها گاهی کمک می‌کنند که ما تختگاه را سامان بدهیم چون اکثر مردم فقط از آن بازدید می‌کنند.

وی درباره تفاهم‌نامه منعقدشده با بانک آینده گفت: این تفاهم‌نامه بسیار گسترده بوده و به‌طور عمومی بسته شده و در جهت این است که علاوه بر ساماندهی تختگاه و عرصه دور آن؛ گردشگری و آموزش را ارتقا دهیم که کار خیلی بزرگی است و بعد از ساماندهی‌های نوروز 98 آغاز می‌شود.

فدایی در خاتمه افزود: کاری با این وسعت هیچ‌وقت در تخت جمشید انجام نشده و این سطح حمایت از سوی یک بخش خصوصی وجود نداشته و این تفاهم‌نامه باعث می‌شود سایر بخش‌ها هم حساس شوند و نگاهشان را از اینکه این میراث متعلق به سازمان میراث فرهنگی است و صفر و تا صد مسئولیت و نگهداری‌اش وظیفه یک سازمان دولتی است، تغییر کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایگاه میراث جهانی تخت جمشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی

به گزارش قدس آنلاین، جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز (سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه) و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)، جهت تأمین نظر شورای نگهبان با اعمال اصلاحات عبارتی در ماده ۱۱ طرح مذکور موافقت کردند.

گفتنی است؛ دستورکار این جلسه به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده ۲۱۲ آئین نامه داخلی مجلس

گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز ۱ بند الف ماده ۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • تخت ‌جمشید دوم ایران کجاست؟
  • رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه آغاز شد
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • ساماندهی محدوده پل میر بهاءالدین زنجان آغاز شد
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • استارت انتخاباتی حجاریان!