Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@01:01:12 GMT

آخرین وضعیت اخذ عوارض در محدوده زوج و فرد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۶۵۴۹

در ابتدا محمد علیخانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر انتصابات در شهرداری تهران گفت: زمانی که حناچی به عنوان شهردار تهران انتصاب شد در برنامه‌های خود از انتصابات صحبت کرده بود و به این نکته همیشه تاکید داشته ایم که از افراد متخصص و آشنا به امور شهری استفاده شود و اگر انتصابی صورت گرفته که فرد به وظایف خود آشنا نیست بررسی خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیخانی درباره توسعه حمل و نقل عمومی در شهر تهران گفت: با آغاز شورای پنجم یکی از اولویت‌های ما پیگیری حمل و نقل عمومی در شهر تهران بود تا بتوانیم تعهدات خود را در این بخش محقق کنیم.

وی گفت: در خصوص قانون صرفه‌جویی سوخت و مصوبه شورای اقتصاد در سال 95 پیگیری‌های انجام دادیم تا مطالبات در این زمینه را دریافت و به بخش حمل و نقل عمومی اختصاص دهیم.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران  افزود: در سال 95 مصوبه شورای اقتصاد این بود که برای مترو واگن تهیه شود و در این زمینه نیز اقداماتی تاکنون صورت گرفته است و ما مصوبه‌ای که از گذشته مغفول مانده بود را اجرایی کرده‌ایم و برای 630 واگن برای مترو خریداری کرده‌ایم. البته تحقق این واگن‌ها زمان‌بر است و کمتر از 20 ماه امکان تحویل واگن وجود ندارد.

علیخانی با اشاره به اینکه اگر واگن‌ها از سال 95 شرایط تولید آن مهیا می‌شد امروز با کمبود واگن مواجه نبودیم،‌گفت: امیدواریم واگن‌های مورد نیاز شهر تهران را بتوانیم تا دو سال آینده بخشی از آن را تامین کنیم.

وی درباره تفاهم نامه 7 کلانشهر با وزارت نفت نیز گفت: این تفاهم نامه در راستای قانون صرفه‌جویی مصرف سوخت بود که از محل این صرفه‌جویی واگن‌های مترو خریداری می‌شود وهمچنین در جهت تامین اتوبوس نیز هزینه خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران به بودجه سال 98 شهرداری اشاره کرد وگفت: 70 میلیارد تومان بودجه بخش اتوبوسرانی  نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و برای نخستین بار مقرر شد 490 میلیارد تومان از منابع غیرنقد به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اختصاص یابد و پیش‌بینی می‌کنیم بتوانیم بخش عمده‌ای از پروژه‌های نیمه تمام شهر را در سال 98 تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم.

علیخانی درباره نرخ افزایش کرایه اتوبوس و مترو اظهار داشت: پیشنهاد شهرداری این بود که قیمت‌گذاری در این زمینه بر اساس نرخ تورم باشد اما از نظر ما این موضوع غلط است چون در این صورت باید هر چند وقت یک بار نرخ کرایه‌ها را تغییر دهیم. دیدگاه ما این است که باید قیمت‌ها به میزان درصدی ثابت افزایش داده شود و اکنون برای بلیت مترو و اتوبوس 25 درصد افزایش در نظر گرفته‌ایم.

وی درباره نرخ کرایه متروی کرج تهران نیز گفت: خط متروی کرج به تهران زیان‌ده است و شهرداری کرج و دولت سهم خود را در این خصوص پرداخت نمی‌کنند و خط 5 مترو با توجه به مشترک بودن بین دو شهرستان پیشنهاد ما این بود که این خط را تقسیم کنیم و هر 20 کیلومتر نرخ مشخصی داشته باشد که این موضوع باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر عوارض زوج و فرد که امسال از مردم دریافت شد، گفت: ابتدائا این موضوع را نمی‌دانستیم و از سوی مردم متوجه شدیم که شهرداری این عوارض را دریافت می‌کند و اعلام شد که دریافت عوارض غیرقانونی است.البته در این زمینه معاونت حمل و نقل و شهرداری نامه‌نگاری‌هایی انجام داد و پورسیدآقایی در این خصوص اعلام کرد استفساریه‌ای از شورا دریافت می‌کند که شورا پاسخ دهد و این در حالی است که فقط شهردار تهران می‌تواند استفساریه درخواست کند.

علیخانی یادآور شد: نظرات مختلفی در بین اعضای شورای شهر وجود دارد و مقاومت حمل و نقل و ترافیک شورای شهر از این اختلاف استفاده کرده است و تا این لحظه به کار خود ادامه داده است. اگر شهرداری این موضوع را حل نکند شکایت می‌کنم.

وی درباره بزرگراه‌های تهران افزود: در تهران 550 کیلومتر بزرگراه داریم که قرار است در سال 98 از همه بزرگراه‌ها برداشت‌هایی صورت بگیرد تا معلوم شود کدام قسمت باید مرمت صورت بگیرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره نحوه بررسی تذکرات در شورا نیز گفت: زمانی که ما یک تذکری به مدیری می‌دهیم شهردار آن تذکر را به مدیر مسئول ارجاع می‌کند و در صورتی که عضو از آن پاسخ قانع نشد طرح سؤال یا استیضاح را از شهردار در صحن شورا ارائه می‌‌دهد و در بعضی موارد نیز شهردار باید تذکرات را به دستگاه مستقیم مثل بازرسی شهرداری ارائه دهد

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری تهران شهردار تهران حمل و نقل شهر تهران حمل و نقل عمومی قانون بخش حمل و نقل شورای شهر مترو وزارت نفت اتوبوس شورای شهر تهران بودجه شهرداری تورم دولت اعضای شورای ترافیک بزرگراه استیضاح بخش حمل و نقل بزرگراه حمل و نقل شورای شهر تهران مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۵ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های پاسداران با شاخص ۱۰۴ و پاکدشت با شاخص ۱۰۸، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۳، امام خمینی با شاخص ۶۷، باغستان شهریار با شاخص ۵۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پونک با شاخص ۵۲، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۶، پیشوا با شاخص ۸۶، تهران پارک شکوفه با شاخص ۹۸، دانشگاه تهران با شاخص ۹۰، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۸۱، رباط‌کریم با شاخص ۵۸، ژئوفیزیک با شاخص ۷۱، سرخه‌حصار با شاخص ۹۹، سلامت با شاخص ۷۹، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شریف منطقه دو با شاخص ۹۱، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۷۰، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۸، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۶۹، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۳، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۷۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۰، لواسانات با شاخص ۷۵، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۹، ملارد با شاخص ۵۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۹۸، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۶، ورامین با شاخص ۷۰ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۷ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۸، اسلام‌شهر با شاخص ۳۲، پردیس با شاخص ۳۱، چشمه با شاخص ۵۰، دماوند با شاخص ۱۳، شهریار با شاخص ۴۵، علم و صنعت با شاخص ۴۹، قدس با شاخص ۳۴، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 747392

دیگر خبرها

  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران - شمال
  • ماجرای مبهم حذف طرح زوج و فرد در تهران چیست؟
  • ماجرای حذف طرح زوج و فرد از طرح ترافیک تهران چیست؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق