Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@05:29:21 GMT

افزایش آمادگی نیروگاه‌های کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۸۶۹۵

ساعت24 - آمادگی کل نیروگاه‌ها از ۷۶.۳ درصد به ۷۷.۲ درصد افزایش یافت و میزان تولید از ظرفیت آماده نیروگاه‌ها ۶۷.۶ درصد عنوان شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۰.۷ درصد کاهش داشته است.

گزارش فصلی بازار برق ایران مشتمل بر ۹ سرفصل و عناوینی چون سهم آمادگی و مشارکت در تولید برق نیروگاه‌ها، رتبه‌بندی نیروگاه‌ها بر اساس شاخص‌های فنی و اقتصادی، هزینه سوخت مصرفی، عملکرد بورس انرژی، شاخص دسترس پذیری تجهیزات انتقال و فوق توزیع و غیره از سوی معاونت بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران انتشار یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش عملکرد مجموعه بازار برق ایران در پاییز ۱۳۹۷ در بخش تولید کنندگان بازار برق، از افزایش خالص بهای خرید برق با سوخت قابل پرداخت به نیروگاه‌ها حکایت دارد که از ۲۷ هزار و ۹۸۲ میلیارد ریال در پاییز ۱۳۹۶ به ۳۰ هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال در پاییز ۱۳۹۷ رسید و متوسط نرخ خرید برق از درب نیروگاه به ازای هر کیلووات ساعت از حدود ۵۰۸ ریال به حدود ۵۱۲ ریال افزایش یافته است.

سهم آمادگی و مشارکت در تولید برق نیروگاه‌ها به تفکیک نوع تکنولوژی و مالکیت از دیگر بخش‌های این گزارش است که بر پایه آن واحدهای چرخه ترکیبی در پاییز ۱۳۹۷ بیشترین سهم مشارکت در تولید برق را داشتند و نزدیک به ۴۵ درصد از سهم تولید نیروگاه‌ها را به خود اختصاص دادند.

همچنین ظرفیت آماده به تولید موجود در شبکه ۳۸ درصد گزارش شده و حدود ۳۵ درصد از ظرفیت آماده کل کشور نیز به واحدهای گازی اختصاص یافته و سهم مشارکت این نوع واحدها در تولید برق نزدیک به ۲۰ درصد بود.

سهم مشارکت در تولید برق از نظر نوع مالکیت از دیگر بخش‌های این گزارش است که در این ارتباط شرکت‌های خصوصی با سهم تقریبی ۵۲ درصد و سپس شرکت‌های مادر تخصصی تولید برق حرارتی با سهم ۲۵ درصد دارای بیشترین سهم مشارکت در تولید برق طی پاییز ۱۳۹۷ بودند.

در دسته‌بندی بر اساس تکنولوژی تولید برق، نیروگاه‌های اتمی، چرخه ترکیبی و گازی به ترتیب بیشترین ضریب اطمینان را داشتند همچنین کمترین درصد تولید از ظرفیت آماده، به نیروگاه‌های گازی و بیشترین درصد تولید از ظرفیت آماده نیز به نیروگاه‌های اتمی، آبی و سپس بخار اختصاص یافت این در حالیست که بیشترین نرخ خرید برق در پاییز ۱۳۹۷ به نیروگاه‌های گازی و بیشترین نرخ انرژی قابل تولید به نیروگاه‌های آبی و سپس اتمی مربوط بوده است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

کد خبر 849437 منبع: ایسنا برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم استان اردبیل سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • مانوری برای محک آمادگی در برابر حوادث احتمالی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم