Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@16:29:16 GMT

جشنواره حکمت و نیایش تا 5 اثر علمی از محققان می پذیرد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۴۴۷۸

جشنواره حکمت و نیایش تا 5 اثر علمی از محققان می پذیرد

تهران - ایرنا- دبیر بخش پژوهشی جشنواره ملی حکمت و نیایش گفت: محققان و پژوهشگران در حوزه نهج البلاغه و صحیفه سجادیه می توانند تا 5 اثر علمی خود را به دبیرخانه جشنواره ملی حکمت و نیایش ارسال کنند.

محمد مهدی علیقلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نخستین جشنواره ملی حکمت و نیایش با همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با استفاده از ابزارهای هنری و در بخش های پژوهشی، ادبی، هنری با محوریت نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در ایران اسلامی در میان محققان، ادیبان، هنرمندان و جوانان کشور در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی معرفی آثار برتر علمی، پژوهشی، ادبی و هنری با محوریت نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
علیقلی تقویت فرهنگ علوی با بهره گیری از آموزه های نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، زمینه سازی ورود هر چه بیشتر و فعال تر محققان، ادیبان، هنرمندان در عرصه تولید و تبلیغ فرهنگ و سبک زندگی علوی و تقویت گفتمان هنر دینی با بهره گیری از آموزه های نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره برشمرد.
دبیر بخش پژوهشی جشنواره ملی حکمت و نیایش تاکید کرد: محورهای این جشنواره بر اساس آموزهای نهج البلاغه عبارتند از عدالت، علم و دانش، عقل و خرد، حکومت و مردم، بصیرت، اخلاق، اعتدال و سبک زندگی خواهند بود.
وی ادامه داد: بر اساس آموزه های صحیفه سجادیه هم محورهای جشنواره شامل ارتباط با خداوند، دعا و نیایش، شناخت خداوند، توبه و بازگشت به سوی خداوند است.
وی ابراز امیدواری کرد که مردم، مسئولان و بویژه جوانان در ماه رجب، شعبان و ماه مبارک رمضان از این دو کتاب نورانی و زندگی ساز بهره ببرند و با نهج البلاغه و صحیفه سجادیه انس بیشتری پیدا کنند.
وی با اشاره به آثار مورد استفاده در جشنواره ملی حکمت و نیایش اظهار داشت: عموم علاقمندان از سراسر ایران اسلامی، محققان و پژوهشگران هر کدام حداکثر 5 اثر پژوهشی، خود را با محوریت نهج البلاغه و صحیفه سجادیه می توانند تا پایان فروردین 1398 به دبیر خانه جشنواره ارسال کنند.
علیقلی خاطر نشان کر: در بخش پژوهش سه موضوع اصلی پایان نامه و رساله، تالیف و ترجمه کتاب، تصحیح نسخ خطی با محوریت نهج البلاغه و صحیفه سجادیه است.
وی عنوان کرد: طبق تحقیقات انجام شده از سال 1390 تا سال 97 بیش از یک هزار و 500 عنوان کتاب و بیش از یک هزار پایان نامه درباره نهج البلاغه و صحیفه سجادیه نوشته شده است.
دبیر بخش پژوهشی جشنواره افزود: بخش پژوهشی جشنواره از محققان و اندیشمندان حوزه و دانشگاه دعوت می کند تا آثار پژوهشی و علمی خود را که شامل تالیف، ترجمه، تصحیح نسخ خطی و پایان نامه با محوریت نهج البلاغه و صحیفه سجادیه است، برای جشنواره حکمت و نیایش ارسال کنند.
وی یادآور شد: از زمان اعلام فراخوان جشنواره تاکنون بخش پژوهش مورد استقبال محققان حوزه و دانشگاه قرار گرفته و موسسات فرهنگی از این حرکت علمی و پژوهشی بخوبی استقبال کردند.
وی تاکید کرد: علاقه مندان می توانند فعالیت های پژوهشی خود ازابتدای سال 1390 تا 97 را به دبیرخانه جشنواره ارسال و مورد ارزیابی هیئت داوران جشنواره قرار خواهد گرفت و به آثار برتر تندیس ، لوح تقدیر و هدایای نقدی تقدیم خواهد شد.
به گفته دبیر سامانه جشنواره ملی حکمت و نیایش به آدرس http://hekmatoniayesh.com/fa/ آماده دریافت آثار علاقه مندان است.
تهرام/7244//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره ملي حكمت و نيايش ارشاد تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران