Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:55:52 GMT

حملات تروریستی، شبکه‌های اجتماعی را هم ترور می‌کند!

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۵۰۱۷

حملات تروریستی، شبکه‌های اجتماعی را هم ترور می‌کند!

شبکه های اجتماعی که در سالهای اخیر به شدت از سوی مردم و دولت کشورهای مختلف تحت فشار قرار می گرفتند، حالا حمله تروریستی به مسلمانان حاضر در مسجد نیوزلند باری دیگر آنها را به چالش کشانده است.

به گزارش ایسنا، بسیاری از شبکه‌های اجتماعی از جمله یوتیوب، توئیتر، فیس‌بوک و اینستاگرام تحت تأثیر مسائل و فشارهای سیاسی متعددی که در سال‌های اخیر به وجود آمد، از سوی نهادهای دولتی و مردمی در جهان تحت فشار قرار گرفتند تا محتوای غیراخلاقی و خشونت‌آمیز را با بهره‌گیری از الگوریتم‌های پیشرفته‌ای به صورت کاملاً هوشمندانه حذف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش رویترز، به نظر می‌رسد که فیس‌بوک نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده که با بهره‌گیری از الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در ساعات اولیه پس از حمله تروریستی به مسلمانان حاضر در مسجدی در نیوزلند فیلم و محتوای خشونت‌آمیز این حادثه را از پلت‌فرم خود حذف کرده و از معرض نمایش عموم کاربران آن را برداشته است. این شبکه اجتماعی می‌گوید که در ۲۴ ساعت نخست بعد از حمله تروریستی به مسلمانان در مسجد نیوزلند، بالغ بر ۱.۵ میلیون ویدئوی خشونت بار مربوط به آن را حذف کرده است.

بسیاری از منتقدان و کاربران در فضای مجازی از انتشار ویدئو و محتوای خشونت باری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، گله و شکایت دارند و بدین ترتیب از شرکت‌های توسعه دهنده اپلیکیشن‌های مربوطه درخواست کرده‌اند که هرچه زودتر به اوضاع نابسامان شبکه‌های اجتماعی رسیدگی کرده و از انتشار چنین محتوای نامناسبی جلوگیری به عمل بیاورند.

به نظر می‌رسد که فیس‌بوک با انتشار این بیانیه و پیام در فضای مجازی سعی داشته که خود را در قبال اتهامات علیه شبکه‌های اجتماعی تبرئه کند.

چند روز پیش بود که چند نفر مسلح به مسلمانان حاضر در یک مسجدی در کشور نیوزلند حمله تروریستی کرده و موجب کشته و زخمی شدن بالغ بر ۵۰ نفر شدند. عامل این حمله تروریستی ویدئوی حمله خود را به صورت زنده و مستقیم بر روی پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی قرار داده بود که همین امر موجب شد جنجال و سر و صداهای زیادی در فضای مجازی به راه بیفتد.

شبکه‌های اجتماعی از زمانی که معلوم شد هکرهای روسی سیستم‌های رأی‌گیری در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۶ میلادی را هک کرده و به آنها نفوذ یافته‌اند و از طرفی دیگر، نیز به در اختیار قرار دادن پلت‌فرم خود برای مداخله گران روسی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که تشویش و تغییر اذهان عمومی را به دنبال داشت، متهم شدند و تحت فشارهای سیاسی بسیاری قرار گرفتند، و سپس نمایندگانی از آنها نیز در برابر سناتورهای کنگره آمریکا تعهد دادند که با بهره‌گیری از الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی به صورت کاملاً هوشمندانه و اتوماتیک تمامی محتوای خشونت‌آمیز، مداخله‌جویانه و غیراخلاقی را بلافاصله بعد از انتشار، شناسایی کرده و حذف کنند.

فیس‌بوک که در یک سال اخیر با چالش‌های امنیتی و رسوایی اطلاعاتی و همچنین فشارهای سیاسی متعددی مواجه بود، حالا به عقیده کارشناسان و تحلیلگران، به نظر می‌رسد که این حمله تروریستی نیز یک مشکل به مشکلات قبلی آن اضافه کرده و گرفتاری و دردسرهای آن بیشتر از پیش خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فيس بوك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر محمدرضا آشتیانی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با وزیر دفاع روسیه با قدردانی از حمایت و مواضع فدراسیون روسیه در محکومیت اقدام غیرقانونی و ناقض قوانین بین‌المللی رژیم صهیونیستی و حمایت از اقدام مشروع ایران در پاسخ به این رژیم، اظهار کرد: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشورهای غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است.

بنا به گزارش ایسنا، وزیر دفاع ایران با اشاره به تحرکات ناتو و برخی کشورهای غربی در توسعه به شرق و حضور در جغرافیای امنیتی شانگهای بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان همکاری شانگهای برای رفع تهدیدات مشترک تاکید کرد.

ارتشبد سرگئی شایگو، وزیر دفاع روسیه نیز در این دیدار با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، پاسخ ایران را مطابق با حق دفاع مشروع ایران دانست.

دو طرف در عین حال با توجه به تجربه موفق دو کشور در مقابله با تروریسم در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت مقابله با تهدیدات تروریستی، تجزیه طلبی و افراط گرایی که از اهداف اصلی سازمان همکاری شانگهای نیز است، تاکید کردند.

وزرای دفاع ایران و روسیه با تاکید بر اینکه تحولات منطقه قفقاز جنوبی برای منافع مشترک دو کشور حائز اهمیت است، تصریح کردند حضور بازیگران فرامنطقه‌ای و مداخله‌گر در این مناطق خلاف منافع مشترک دو کشور است و فرمت منطقه‌ای ۳+۳ که با حضور کلیه کشورهای منطقه قفقاز در حال اجراست، چارچوبی مناسب برای حل و فصل مشکلات است.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899980

دیگر خبرها

  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه
  • آمریکا شایستگی اظهارنظر در مورد حقوق بشر را ندارد
  • کنعانی:‌ آمریکا شایستگی اظهارنظر در مورد حقوق بشر را ندارد
  • دستگیری یک نوجوان ۱۶ ساله در پی تهدید تروریستی در المپیک
  • وزرای دفاع عضو شانگهای حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کردند
  • محکومیت حمله رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • محکومیت حمله رژیم رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • پوتین: تروریسم همچنان بزرگترین خطر قرن بیست و یکم است