Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- توزیع سیب درختی و پرتقال برای تنظیم بازار شب عید از تاریخ ۲۵ اسفند در مراکز مختلف هر استان با نظارت کمیته راهبردی آن استان و سازمان تعزیرات حکومتی شروع شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، توزیع سیب درختی و پرتقال از ابتدای این هفته در مراکز مختلف هر استان آغاز شده و اقدامات و حمایت‌های دولت برای تنظیم بازار شب عید هم از تولید کنندگان وهم در بخش توزیع بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی ۳۰ هزار تن سیب درختی و ۴۰ هزار تن پرتقال برای شب عید و ایام پایانی سال تامین و ذخیره سازی شده است.
سیب درختی در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، فارس و تهران تامین شده و طبق نیاز هر استان به مقاصد ارسال شده است.
پرتقال هم در دو نوع تامسون شمال در استان مازندران و والنسیا در شهر جیرف و استان فارس تامین شده و از ابتدای هفته به میزان لازم به هر استان ارسال شده است.
یکی از اقداماتی که در امر ذخیره سازی میوه بازار شب عید انجام شده، این است که تنها یک نهاد برای خرید این حجم از میوه به سراغ کشاورزان رفته و آن را بین استان‌ها تقسیم کرده است، اما در سال‌های گذشته اینجور بود که معاون کشاورزی هر استان برای خرید و ذخیره سازی میوه اقدام می‌کرد.
در همین راستا معاون امور فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در خصوص مراکز توزیع میوه تنظیم بازاری گفت: در سراسر کشور بالغ بر ۴۵۰۰ مرکز مشخص شده که کار توزیع این دو محصول در آن‌ها انجام گردد از این تعداد، ۳۰۰ مرکز در استان تهران در نظر گرفته شده که ۱۱۰ مورد از آن‌ها در شهر تهران و مابقی در دیگر شهر‌ها است گفتنی است حدود نیمی از این تعداد زیرنظر میادین شهرداری به کار توزیع خواهند پرداخت.
علی برابری در ادامه افزود: در هر استان، تمامی مراکز اعلام شده و تمامی کارکنان امر توزیع تحت نظارت کمیته راهبردی آن استان قرار دارند همچنین سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت جهاد و وزارت صنعت معدن و تجارت نظارت بر توزیع را بر عهده دارند که انتظار می‌روند با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته تمامی امور به نحو احسن انجام گیرد.
وی در رابطه با قیمت این دو محصول متذکر شد: به دلیل هزینه‌های حمل میوه و دیگر هزینه ها، قیمت میوه تنظیم بازار در هر استان متفاوت خواهد بود، اما در هر استان این دو نوع میوه بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از قیمت بازار به فروش خواهند رسید که در تهران قیمت سیب درختی حدود ۷ هزار تومان و پرتقال تامسون حدود ۳ هزار تومان خواهد بود.
معاون امور فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستائی ایران خاطر نشان کرد: توزیع سیب و پرتقال تا ۲۰ فروردین سال آینده خواهد بود و این تاریخ با توجه به نیاز مردم و مقدار باقی مانده از میوه، قابل تمدید است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سیب پرتغال بازار میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۶۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رضا غلامی درباره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالا‌های اساسی مازندران، ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی افزود: با توجه به افزایش جوجه ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد ۴ هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد که ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران با بیان اینکه علیرغم مشکلات زیاد در تامین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز موثر باشد، تصریح کرد: برای حمایت از مصرف کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت.

این مسوول ادامه داد: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تاثیر بسزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی اضافه کرد: از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران تصریح کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

وی با بیان اینکه واردات نهاده‌های دامی از کشور‌های همسایه شمالی علاوه بر تامین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد، گفت: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن ۶ هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد