Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - استاندار قم گفت: مقوله پیشگیری از اعتیاد و مقابله با مواد مخدر از مهمترین وظایف و مسئولیت های فرهنگی دستگاه های اجرایی استان است از این رو هر دستگاهی به فراخور ابتکار، نوآوری و خلاقیت خود برای سال 98 برنامه ریزی منسجمی را انجام دهد.

به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز سه شنبه در دوازدهمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قم در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: برای پیشگیری از اعتیاد باید اقدام های سلبی و ایجابی را با هم داشته باشیم، ولی کارهای ایجابی در اولویت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: باید برای افراد آسیب دیده از اعتیاد و یا قرار گرفته در معرض این بلای مهلک و خانمان سوز برنامه های ویژه ای را پیش بینی کرد.
سرمست با اشاره به انتظارها و مطالبه های شورای هماهنگی مبارزه مواد مخدر استان از دستگاه های اجرایی یادآور شد: احصا این انتظارها به حرکت برنامه ها در یک مسیر و هدف مشترک کمک زیادی می کند، ولی هر دستگاه و عضوی از این شورا نیز می تواند برنامه های ابتکاری و عملیاتی خود را داشته باشد.
استاندارقم گفت: برنامه مبارزه با مواد مخدر مبتنی بردستورالعمل نیست،واشکال عمده ما تاکنون نیز این بوده که فکر می کردیم باید به صورت دستورالعملی برخورد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برای ریشه کن کردن اعتیاد هر آن و هر لحظه به برنامه های مبتکرانه و خلاقانه نیاز داریم، و به صورت اقتضایی برای مناطق و افراد در گروه های سنی مختلف می توانیم برنامه های متنوعی را طراحی کنیم.
وی اعتیاد را یک پدیده چند وجهی دانست و اضافه کرد: فلسفه اینکه از تمام تشکیلات مختلف اعم از نیروهای امنیتی و انتظامی و همچنین فرهنگی و هنری دور یک میز جمع شدند و برای پیشگیری از اعتیاد تصمیم گیری می کنند، نیز همین است.
استاندار قم با تاکید بر ضرورت گسترش نشاط اجتماعی در جامعه آن را یکی از رویکردهای مهم و تاثیرگذار در پیشگیری از اعتیاد خواند و گفت: فراهم کردن شرایط شادی افراد جامعه به عنوان یکی از جنبه های بیرونی نشاط اجتماعی از اولویت ها و ضرورت های مهم اجتماعی به شمار می آید و بویژه در قم این ضرورت دو چندان است.
سرمست تصریح کرد: نباید صدا و سیما به تنهایی بار مسئولیت تقویت نشاط اجتماعی را به دوش بکشد بلکه دستگاه های دیگر نیز متناسب با وظایف سازمانی که دارند این تحرک و نشاط را برای سال آینده ایجاد کنند.
وی گفت: دولت امروز نه تنها متولی اشتغال و موظف به حفظ و صیانت از آن است، بلکه برای غنی کردن اوقات فراغت نیز وظایفی را عهده دار می باشد، از این رو تمام دستگاه ها پیشگیری از اعتیاد را در دستور کار قرار داده و نشاط اجتماعی را در برنامه های خود لحاظ کنند.
استاندار قم در پایان با قدردانی از شهرداری ، صدا و سیمای مرکز قم و کلیه دست اندرکاران برگزاری جشن های مردمی سروستان افزود: در طول 40 برنامه ای که طی سال 97 در مناطق مختلف شهر و استان برگزار شد، اقتضائات فرهنگی قم با ظرافت خاصی رعایت، و با ایجاد نشاط اجتماعی اوقات فراغت جوانان و مردم نیز به خوبی پر شد.
7403/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي استاندار قم شوراي مبارزه با مواد مخدر پيشگيري از اعتياد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی شورا‌ها باحضور استاندار  از ۱۲ دهیار، ۱۲ شورا و ۹ شهردار نمونه استان درمراسم روزملی شوراها و جشنواره استانی شهریار قدردانی شد.
علی محمدی مدیرکل دفتر امور شهری وشورا‌های استانداری استان انتخاب شهرداران و شورا‌های نمونه را درسه شاخصه پاسخگویی و درگاه‌های ارتباطی با مردم، ارزیابی عملکرد و بازرسی عنوان کرد وگفت: برخی شهرداری‌ها ازجمله شهرداری شهرکرد با موفقیت درسه شاخصه به طور همزمان شهرداری برتر استان برتر شد.
زاهدی مدیرکل دفتر امورروستایی وشورا‌های استانداری استان هم تعامل دوسویه، اقدامات عمرانی و توسعه روستا‌ها دربخش‌های مختلف را از مهمترین شاخص‌های انتخاب ۱۲ دهیاری نمونه دراستان دانست.
استاندار چهارمحال وبختیاری هم ثمره تعامل شورا‌های استان با مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیگیری حل مشکلات استان، دو سفر رئیس جمهور در ۲ سال متوالی با دستاورد‌های بزرگ درتأمین آب شرب پایدار، توسعه راه‌ها و کشت گلخانه‌ای دربخش کشاورزی دانست.
غلامعلی حیدری مشارکت مردم در سرمایه گذاری‌ها، کاهش آسیب‌های اجتماعی و رفع معارضات اجتماعی را مهمترین راهبرد شورا‌های شهری وروستایی برای توسعه استان درسال جاری برشمرد.
منتخب مردم شهرستان‌های فارسان، اردل، کیار وکوهرنگ درمجلس دوازدهم هم مبدا توسعه را روستا دانست و گفت: می‌توان با ابتکار عمل وفرهنگ سازی مشارکت مردم بویژه روستائیان را درهمه طرح‌های توسعه‌ای کلید زد ونتیجه آن قطعاً به توسعه همه جانبه منجر می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی