Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت تولیدکننده مبلمان و وسایل خانه با کمک فناوری چاپ سه بعدی به یاری افراد دارای ناتوانی جسمی و حرکتی آمده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، خرید مبلمان برای کسانی که با ناتوانی جسمانی زندگی می‌کنند دشوار است، زیرا به سختی می‌توانند از بسیاری از وسایل مورد استفاده افراد سالم استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب مبلمان و وسایل خانه برای استفاده آسان توسط معلولان طراحی نشده‌اند و کم پیش می‌آید که افراد ناتوان جسمی بتوانند به راحتی از وسایل عادی استفاده کنند.

شرکت IKEA که تولید کننده مبلمان و وسایل خانه است، به یک راه حل تکنولوژیک فکر کرده است؛ قطعات چاپ سه بعدی که استفاده از وسایل خانه را آسان‌تر می‌کند.

این شرکت با همکاری دو شرکت دیگر یک پروژه راه‌اندازی کرده است که قطعات افزودنی چاپ سه بعدی شده را برای مبلمان و کمد و تخت و وسایل دیگر خانه تولید می‌کند تا استفاده آسان از آن‌ها برای افراد معلول ممکن شود.

تاکنون ۱۳ قطعه تولید شده که می‌توان به دستگیره‌هایی برای گرفتن آسان‌تر وسایل، ضربه‌گیر کابینت‌ها، دستگیره برای بلند کردن تشک، پایه مبل برای بیشتر شدن ارتفاع و تسهیل در بلند شدن افراد معلول از روی آن و ... اشاره کرد.برای تهیه این قطعات می‌توان از دو روش استفاده کرد. اول اینکه یک سر به فروشگاه IKEA زد، راه دوم هم این است که یک چاپگر سه بعدی و فلامنت داشته باشید، در این صورت حتی لازم نیست چیزی را بخرید و طرح‌ها به صورت رایگان در دسترس شما هستند.

شما حتی می‌توانید در صورتی که طرح‌ها برای مبلمان شما مناسب نباشند، این قطعات را سفارشی‌سازی کنید. این کار از جانب IKEA به منظور دستیابی به سود انجام نشده است، بلکه بیشتر برای تشویق سازندگان مبلمان به قابل دسترس کردن و تسهیل استفاده برای افراد معلول به عنوان یک ویژگی مهم چه در طراحی و چه در ساخت است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • گام بعدی امباپه به سوی رئال: خرید خانه کاپیتان در مادرید