Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مسؤل صنایع دستی کشور گفت: ما هیچگاه از بازار مستقلی در مورد سوغات برخوردار نبودیم و معتقدیم هر گردشگری که به مشهد می‌آید باید این شهر را بشناسد.اما اگر برای سوغات مکانهای مشخصی داشته باشیم و به گردشگر نیز اطلاع‌رسانی شود،قطعا قدم بزرگی خواهد بود. ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲ اجتماعی خانواده و جوانان سفر نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین مطیع در نشست نوروزی تحت عنوان «سوغات در زنجیره گردشگری مشهد» با بیان اینکه در حوزه صنایع‌دستی فعالیت‎هایی از جمله شهر جهانی گوهرسنگ‌ها بعد از وجود امام رضا(ع) در شهر مشهد توانست مهم جلوه کند، اظهار کرد: گرفتن برندی تحت عنوان شهر جدید گوهرسنگ‌ها اقدام ساده‌ای نبود و با وجود رقبایی در این مسیر، به ثمر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکل گرفتن این مسیر با همکاری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود اما حفاظت و نگهداری از آن با سایر ارگان‌ها و دستگاه‌ها است.

نمایش تمام تمبرهای نوروز در ایران /کهن‌ترین سفرنامه‌های جهانگردان اروپایی در کتابخانه ملیتورهای رایگان نوروزی از چهاردهمین منطقه‌ای که به دست آریایی‌ها ساخته شدجاده ای در ایران که سالانه 280 میلیون نفر از آن عبور می‌کنند/گردشگری مسؤلانه یعنی چه؟فواید رایگان‌شدن روادید بین ایران و عراق

وی ادامه داد: باید به این پرسش پاسخ داد که برای افزایش فروش صنایع دستی که 7درصد است، باید چه رویکردی دنبال شود. برندسازی موردی نیست که فقط با حرف محقق شود. همان طور که به عنوان مثال سنگ فیروزه توانست از سازمان ملی استاندار کد استاندار دریافت کند.

مطیع عنوان کرد: گردشگران خارجی با مطالعه سوغاتی که قصد خرید آن را دارند، به عنوان مثال برای خرید صنایع‌دستی به شهر اصفهان، که شهر جهانی صنایع‌دستی است،  مراجعه می‌کنند، چون می‌دانند مرکز آن کجاست و قطع به یقین سنگ فیروزه را از اصفهان خریداری نمی‌کنند چون می‌دانند این سنگ در مشهد یافت می‌شود.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان‌رضوی با بیان اینکه از موارد مهمی که در خصوص سوغات می‌توان به آن اشاره کرد، موضوع بازار است، گفت: ما هیچگاه از یک بازار مستقلی برخوردار نیستیم و بر این عقیده هستیم هر گردشگری که به مشهد می‌آید باید همه خیابان‌های این شهر را بشناسد. اما اگر برای سوغات مکان‌های مشخصی داشته باشیم و به گردشگر نیز اطلاع‌رسانی شود، قطعا قدم بزرگی خواهد بود.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال یکی از مجتمع‌های گردشگری در مشهد از جمله مجتمع‌هایی است که از معماری سنتی برخوردار و تلاش بر این است کل سوغاتی‌های شهر مشهد مانند چرم، خوراکی و... در این مجتمع متمرکز شود. اگر بتوانیم چند اقدام زیربنایی انجام دهیم و همکاری های مجموعه‎های دیگر را بطلبیم، خواهیم توانست در این حوزه موفق عمل کنیم.

مطیع تصریح کرد: در این میان از شهرداری خراسان رضوی تقاضا داریم بسته‌های تشویقی برای این نوع اقدامات درنظر بگیرند. اداره‌کل فرهنگ و ارشاد خراسان‌رضوی در بحث تبلیغات و بسته‌بندی به میدان بیاید. اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در زمینه تولید حضور پیدا کند و اگر این مجموعه‌ها تقویت شوند به‌طور قطع شهر مشهد نیز تقویت خواهد شد. امام رضا(ع) در راس این شهر قرار دارد اما با تقویت‌سازی می‌توانیم شاهد شهر قوی تری از مشهد باشیم و همه از شهر امام رضا(ع) انتظار دارند شهری زیبا باشد، همچنان که با جاذبه‌هایی که نهادها می‌توانند برای این شهر درنظر بگیرند، می‌توان به زیبایی‌های این شهر بیفزاییم.

دولت برای سفر مردم یارانه اختصاص دهد ضرر نمی‌کند/چگونه سفر گردشگران به ایران باعث افزایش صادرات می‌شودچرا فال حافظ حال آدمی را خوب می‌کند/ آرامگاهی که انتخاب اول گردشگران جهان است

انتهای پیام/

R1014143/P/S2,18,1416/CT12 واژه های کاربردی مرتبط امام رضا (ع) خراسان رضوی گردشگری سازمان میراث فرهنگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام رضا ع خراسان رضوی گردشگری سازمان میراث فرهنگی امام رضا ع خراسان رضوی گردشگری سازمان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۸۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

سعید نظری گفت: با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ٣٨٥ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و ... فعالیت دارند.

 وی بیان کرد: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»