Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@16:16:34 GMT

راه دسترسی 19 منطقه روستائی شهرستان سوادکوه بسته است

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۸۲۰۴

راه دسترسی 19 منطقه روستائی شهرستان سوادکوه بسته است

سعید یزدانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : از صبح امروز نیروهای راهداری ، دهیاری و شوراها در محورهای فرعی راه روستائی شهرستان در حال بازگشائی مسیر هستند .
وی با اعلام این که بیشتر مناطق بالادست شهرستان از جمله آلاشت و خانقاه پی در این مدت درگیر برف سنگین بوده اند ، گفت که 2 اکیپ از شهرستان های مختلف استان مازندران هم برای بازگشایی مسیرها به کمک آمده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار سوادکوه با بیان این که بارش برف باعث قطعی برق روستاهای بالادست شده است ، افزود : بارش شدید برف باعث قطعی آب برخی از روستاها هم شده است.
یزدانی در عین حال تاکید کرد که تمامی راه اصلی شهرستان سوادکوه باز است و تردد در آنها جریان دارد.
وی به بارندگی در مناطق پایین دست و جلگه ای اشاره کرد و گفت که در این مناطق هم جاری شدن سیلاب باعث آبگرفتگی منازل در شهر زیراب بود شد و اموال مردم زیر آب رفت و هنوز برآورد خسارت انجام نشده است .
فرماندار سوادکوه افزود : برای برآورد خسارت تیم هایی از جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن به این شهرستان اعزام شده اند که در حال بررسی و پرونده سازی هستند.
شهرستان سوادکوه با داشتن 171 روستا ، دارای 90 کیلومتر راه اصلی و 700 کیلومتر راه فرعی و روستائی است .
7334/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استان مازندران بارش برف برق جهاد کشاورزی مسکن 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های اصلی استان دفع پسماند است، گفت: در این استان عرصه مناسبی برای دفع پسماند وجود ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سعید یوسف‌پور امروز در نشست مدیران کل منطقه 5 سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور و رؤسای مناطق 5گانه اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری تقریبا یک درصد مساحت کشور را دارد، این استان دارای 12 شهرستان، 42 شهر و بیش از 1500 روستا است و سرچشمه سه رود کارون، زاینده‌رود و بخشی از رودخانه دز، این استان است.

وی گفت: در این استان عرصه‌های طبیعی داریم که یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش، 8 تالاب و مناطق حفاظت شده در آن قرار دارد که تالاب چغاخور در سایت کنوانسیون رامسر ثبت شد، امسال نیز در صدد هستیم تالاب گندمان را در این کنوانسیون ثبت کنیم. سابقه حفاظت در چهارمحال و بختیاری به سال 46تا 49 می‌رسد و از سال 1350 حفاظت از محیط زیست به صورت رسمی در استان شکل گرفته و در حال حاضر همه شهرستان‌ها به جز یک شهرستان، واحد اداری مستقر است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بیش از 30 آبشار دایمی و فصلی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست قرار دارند. همچنین حدود 2000گونه از گیاهان تاکنون شناسایی شده که 80گونه بومی استان است.

وی با اشاره به اینکه  4 منطقه فسیلی باارزش در استان وجود دارد، مطرح کرد: همچنین 6 منطقه سبزکوه، زردکوه، سفیددانه، بازفت، گندمان و چغاخور برای ارتقا سطح معرفی شدند که امیدواریم در سال جاری انجام شود. مناطق حفاظت شده سبز کوه و تنگ صیاد به عنوان ذخیره‌گاه زیستگاه هستند و گونه‌های جانوری نظیر خرس قهوه‌ای، کل، بز، میش، غاز پیشانی سفید و... در استان وجود دارد. حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری 185 پرسنل و 24 پاسگاه محیط‌بانی دارد که به علت کمبود نیرو در برخی از پاسگاه‌ها نیرو مستقر نیست.

یوسف‌پور تشریح کرد: تلاش ما بر این است که هر سال با محوریت یک حوزه مسایل را پیگیری کنیم. سال 1401و 1402 تمرکز ما بر حوزه محیط طبیعی بود و تقریبا توانستیم به اهداف خود برسیم در سال1403 تمرکز بر حوزه پسماند است .چهارمحال و بختیاری و استان‌های حوزه منطقه 5توپوگرافی خاص دارند و عرصه مناسب برای دفع پسماند وجود ندارد، یکی از چالش‌های اصلی حوزه منطقه 5 بحث پسماند است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حقوق پرسنل محیط‌زیست متناسب با تورم نیست، خاطرنشان کرد: انتظار داریم از نظر بودجه منطقه 5ویژه‌تر دیده شود، زیرا 40درصد آب شیرین در زاگرس تأمین می‌شود و در مناطق زاگرس‌‍نشین چرای مفرط دام منابع جنگلی و مرتعی را از بین می‌برد و فرسایش خاک وجود دارد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • کشف یک جسد با دست‌ و پای بسته در شهرستان اردل
  • پیدا شدن جسد مردی با دست‌و‌پا و دهان بسته در رودخانه اردل
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • ثبت زندگی سلاطین کوهستان در ارتفاعات برفی سوادکوه + فیلم
  • اعلام جزئیات مفقودی یک کارگر شهرداری منطقه ۱۵ تهران
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی