Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@04:59:28 GMT

تشریح وضعیت بحرانی و خطر وقوع سیل در گنبدکاووس

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۱۰۷۲

تشریح وضعیت بحرانی و خطر وقوع سیل در گنبدکاووس

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با تشریح وضعیت بحرانی و خطر وقوع سیل در این شهرستان، تصریح کرد: اولویت نخست برای مسئولان نجات جان مردم است و تمامی اقدامات برای کاستن از شدت جاری شدن آب در رودخانه گرگانرود در حال انجام است.

عبدالقدیر کریمی با اشاره به برگزاری نشست ستاد بحران استان که بعداز ظهر امروز به ریاست استاندار در گنبدکاووس برگزار شد، افزود: در این نشست تاکید شد که اولویت نخست، نجان جان مردم است و این امر حتی اگر با هدایت آب های سرریز سد گلستان به مزارع کشاورزی و آسیب به مزارع باشد انجام شده و خسارات کشاورزان، بعدا جبران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی حاشیه رودخانه ها را نگرانی جدی مسئولین شهرستان ذکر کرد و از مردم ساکن در این مناطق خواست با تخلیه منازل خود، از خطرات احتمالی برحذر باشند.
معاون استاندار گلستان خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی در این خصوص به مردم روستاهای پایین دست سد گلستان و شهروندان گنبد مخصوصا ساکنین حاشیه رودخانه انجام شده است تا منازل خود را تخلیه کنند.
کریمی گفت با توجه به وضعیت بحرانی منطقه، از هلال احمر کشور و نیز استان های همجوار درخواست امکانات مورد نیاز از قبیل پتو، چادر و مایحتاج عمومی انجام شده و در سطح شهر گنبد نیز تعداد 15 سالن ورزشی و مساجد و مدارس برای اسکان اضطراری مردم پیش بینی شده است.
فرماندار ویژه گنبدکاووس از استقرار یک فروند بالگرد در شهرستان برای موقعیت های خاص و اضطراری خبر داد و گفت: استاندار گلستان امروز در تماس با مقامات عالیرتبه کشور از جمله وزیر کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس سازمان مدیریت بحران با تشریح وضعیت گنبدکاووس، درخواست کمک کرد.
وی با تایید نفوذ آب گرگانرود به بخش هایی از شهر گنبدکاووس، گفت: نفوذ آب گرگانرود به داخل شهر گنبد در مراحل ابتدایی بوده و هنوز به مراحل نگران کننده و حاد نرسیده است.
فرماندار ویژه گنبد کاووس با تصریح بر بسیج تمامی امکانات برای جریان یافتن مناسب آب در بستر رودخانه و جلوگیری از طغیان آن به داخل شهر، گفت: اقدام برای ایجاد مسیر انحرافی در مسیر رودخانه گرگانرود آغاز شده و تلاش داریم با ایجاد این مسیر، آب رودخانه به دشت منحرف شود.
وی خالی کردن زیر پل های مسیر رودخانه گرگانرود در بخش شمالی شهر گنبد را ازیگر اقدامات در حال انجام ذکر کرد و گفت: با استفاده از تمامی تجهیرات و امکانات از جمله به کار گرفتن بیل های مکانیکی این اقدامات در دست انجام بوده و در تسهیل جریان آب رودخانه موثر است.
بارش شدید باران در 48 ساعت گذشته که در گنبد به 145 میلی متر رسید به همراه سرریز آب سدهای بوستان و گلستان در مناطق بالادست شهر گنبدکاووس که بزرگترین شهر شرق استان گلستان محسوب می شود به پرآبی رودخانه گرگانرود منجر شده و گنبدکاووس هم اینک در معرض خطر سیل قرار دارد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است





سیدعلی مهاجر شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب گلستان با محوریت مراسم بزرگداشت دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی، گفت: اهتمام به آداب و رسوم اهل سنت در برنامه‌ریزی برگزاری مراسم این شاعر ضروری است تا بستری برای سوء استفاده معاندین و دشمنان برای ایجاد تفرقه قرار نگیرد.
وی بابیان اینکه بهره‌گیری از آموزه‌های دینی در هم‌گرایی اقوام اهمیت بسیاری دارد، اضافه کرد: از نقطه نظرات و دیدگاه‌های علما و روحانیون اهل سنت در برگزاری مراسم دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی استفاده شود.
مهاجر ادامه داد: پرهیز از سلیقه‌گرایی ضروری است با مدیریت و دوری از افراط و تفریط باید در راستای توسعه فرهنگ غنی اقوام ایرانی اسلامی گام برداشت.
مختومقلی فراغی شاعر و عارف ترکمن که به فردوسی این قوم مشهور است، در سال ۱۷۳۳ میلادی برابر با سال ۱۱۱۲ شمسی در روستای «حاجی قوشان» از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس متولد شد و پس از ۵۷ سال زندگی در کنار «چشمه عباساری» در دامنه رشته کوه «سونگی داغی» بین ایران و ترکمنستان درگذشت و پیکرش به روستای «آق‌توقای» مراوه‌تپه منتقل و در جوار آرامگاه پدرش «دولت‌محمد آزادی» به خاک سپرده شد.
آرامگاه این شاعر و عارف شهیر ترکمن و پدرش «دولت‌محمد آزادی» در مسیر جاده شهر مراوه‌تپه به «داشلی‌برون» گنبدکاووس و در روستای «آق‌توقای» قرار دارد و هرساله تعداد زیادی از مردم منطقه و مسافران و گردشگران بر مزار این شاعر حضور می‌یابند.
همچنین در دهه سوم اردیبهشت ماه هر سال مراسم بزرگداشت مختومقلی فراغی باحضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی ملی، استانی و منطقه‌ای و حتی برخی کشور‌های همجوار در محل آرامگاه این شاعر برگزار می‌شود.
منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • بخشی از آب سد گلستان فردا شنبه هشتم اردیبهشت رهاسازی می‌شود 
  • رها سازی آب سد وشمگیر از امروز؛ مردم به حریم رودخانه گرگانرود نزدیک نشوند
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • فراهم شدن فرصت ویژه برای تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات در گنبدکاووس از صداوسیما
  • بازگشایی محور گنبدکاووس به کلاله حد فاصل پل بایلر
  • مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است
  • آخرین وضعیت بارندگی و سیلاب در بخش شهداد کرمان/ تخریب قنات یک روستا
  • مسدود شدن محور کلاله – گنبدکاووس
  • محور کلاله -گنبدکاووس (حدفاصل پل بایلر) تا اطلاع ثانوی مسدود شد
  • محور گنبد- کلاله مسدود شد/ ریزش برف در توسکستان