Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@23:52:35 GMT

آمریکا از فروردین تا اسفند باخت

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۳۰۴۸

آمریکا از فروردین تا اسفند باخت

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ هنوز چند روز از تحویل سال 97 نگذشته بود که در همان تعطیلات نوروز ناگهان قیمت دلار افزایش یافت، افزایشی که البته ریشه در بحران روانی ایجاد شده از دی ماه سال 96 داشت.

سال 97 سخت شروع شد، از همان روزهای اول می شد پیش بینی کرد با افزایش عجیب و غریب و بدون مبنای اقتصادی قیمت ارز، ماه های پیش رو تلاطم های متنوعی را پیش روی مردم قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اواخر اردیبهشت ماه بود که ترامپ مقابل دوربین های تلویزیونی حاضر شد و از خروج آمریکا از برجام خبر داد. بازگشت تحریم‌ها و اعمال سخت‌ترین تحریم‌ها وعده‌هایی بودند که رییس جمهور آمریکا مقابل دوربین‌ها می داد. به چند دقیقه نرسید که فدریکا موگرینی با چهره ای درهم و عصبانی مقابل خبرنگاران ایستاد و با تقبیح اقدام ترامپ، پایبندی اتحادیه اروپا به برجام را تاکید کرد. حسن روحانی هم چند دقیقه بعد در تلویزیون حاضر شد و از ادامه برجام «بدون آمریکای مزاحم» خبر داد.

همه دنیا غیر از چند کشور حاشیه خلیج فارس و البته رژیم صهیونیستی، خروج آمریکا از برجام را مورد انتقاد قرار دادند، قرار شد ایران، اروپا، روسیه و چین برجام را ادامه دهند.

«تابستان داغ» این وعده ای بود که آمریکایی ها و مخالفان جمهوری اسلامی داده بودند و معتقد بودند پایان تابستان داغ، پایان جمهوری اسلامی خواهد بود. اقدامات زیادی هم انجام دادند. در کوران رقابت های جام جهانی بازار را به تعطیلی کشاندند، در برخی شهرها آشوب به پا کردند و یک مدرسه دینی را آتش زدند، تلاش کردند با شایعه سازی همه کشور را درگیر کنند اما تابستان داغ تمام شد و هیچ اتفاقی نیفتاد.

وقتی آشوب ها نتیجه نمی دهد باید خشونت را بالا برد، حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز، اقدام دیگری بود که انجام دادند ولی باز هم هیچ سودی برایشان نداشت.

روز 13 آبان موعد بازگشت تحریم ها و اعمال تحریم های جدید بود، چند ماهی می شد که با جنگ روانی تلاش می کردند قیمت دلار را در 13 آبان به بالای 20 هزار تومان برسانند اما با گذشت این روز و بازگشت تحریم ها قیمت دلار همان جایی ایستاد که روز 12 آبان ایستاده بود.

جان بولتون در جمع منافقین قول داده بود جمهوری اسلامی ایران چهلمین سالگرد خود را جشن نخواهد گرفت به همین خاطر بود که جنگ روانی گسترده ای را آغاز کردند تا 22 بهمن سال 97 دیگر روز جشن پیروزی جمهوری اسلامی نباشد اما 22 بهمن ماه هم آمد و ایران 40 سالگی انقلابش را جشن گرفت.

نشت ورشو دیگر اقدام آمریکایی‌ها بود تا شاید یک اجماع علیه ایران در جامعه بین‌الملل ایجاد کنند، کشورهای قدرتمند جهان نرفتند و همه ماجرا به تبلیغات انتخاباتی نتانیاهو ختم شد.

همزمان با نشست ورشو، در سیستان و بلوچستان به اتوبوس سپاه حمله تروریستی کردند تا شاید یک بحران جدید اضافه کنند، دو حمله تروریستی سنگین در یک سال آن هم دقیقا زمانی که سیاست های آمریکا در قبال ایران شکست می‌خورد نشان می‌داد آمریکا همه توانش را برای مقابله با جمهوری اسلامی به میدان آورده است.

سال 1397 به پایان رسید، سالی که باید در تاریخ به سال شکست‌های بزرگ سیاست آمریکا در قبال ایران تعبیر شود. ترامپ و دولتش حتما برای سال 1398 هم برنامه دارند اما ایران به راه خودش ادامه می دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نوروز 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۳۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • ایروانی: تحریم های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • ایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۸ فرد و ۱۵ نهاد تحریم شدند
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم