Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت ایمن سازی، نصب علائم و هشدارهای ایمنی و پاک سازی نقاط حادثه خیز در سطح جاده های ارتباطی استان در ایام نوروز تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، عزیز فیلی روز چهارشنبه در آیین استقبال از مسافران نوروزی در منطقه زیبای «سرنجل کل» در مسیر یاسوج - اصفهان اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی و راهداری نیز باید در این راستا اولویت ها را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: تحلیل های آماری از وضعیت تصادفات رخ داده در طول یک سال گذشته نشان می دهد که سه محور خطرناک استان شامل یاسوج- بابامیدان- یاسوج- اصفهان و گچساران- بابامیدان بیشترین میزان حوادث رانندگی را داشته اند.
فیلی یادآور شد: نیروهای امدادی به ویژه عملیات راهداری باید بیشتر در این محورهای خطرناک متمرکز شود.
وی همچنین به افزایش میزان تصادفات رخ داده در کمربندی یاسوج ظرف یک سال گذشته اشاره کرد و خواستار تمرکز و حضور میدانی نیروهای امدادی در کنار اجرای عملیات های راهداری در این محور شد.
بر اساس آمارهای پزشکی قانونی در طول یک سال گذشته حدود 18 نفر (کمربندی یاسوج) در مسیر جاده یاسوج بایامیدان جان خود را از دست دادند.
معاون استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین با اهدای گل و شیرنی به مسافران نوروزی و گردشگران از خانواده ها و مسافران خواست که با رعایت مسایل ایمنی سفری مطمئن را برای خانواده های خود به ارمغان آورند.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: بیش از 150 کیلومتر عملیات ایمن سازی، خط کشی و لکه گیری در سطح جاده های ارتباطی استان برای آماده سازی نوروز انجام شده است.
محمد نصیری راد اظهار داشت: 23 اکیب راهداری در قالب 178 راهدار در سطح جاده های ارتباطی آماده امداد رسانی و خدمات به مسافران و گردشگران نوروزی است.
وی گفت: همچنین آشکارسازی بیش از 200 نقطه حادثه خیز و نصب علائم هشدار دهنده در سطح جاده های استان انجام شده است.
سامانه های ترددشمار در سطح جاده های کهگیلویه و بویراحمد سال گذشته تردد افزون بر سه میلیون 900 هزار دستگاه خودرو را ثبت کردند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود 723 هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان ، 17 بخش و یکهزار و 670 روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
این استان با داشتن کمتر از 140 کیلومتر بزرگراه و شرایط خاص توپوگرافی و کوهستانی یکی از استان های خطرناک در زمینه سوانح و حوادث رانندگی است.
بر اساس برآورد هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راه های اصلی در این استان حدود دو تا سه برابر استان های کویری است.
از مجموع حدود 6 هزار کیلومتر راه موجود در این استان بیش از چهار هزار کیلومتر آن راه های روستایی است که بیش از 50 درصد آن همچنان خاکی و شوسه است.
راکد ماندن طرح های بزرگ راهسازی از جمله بزرگراه ها و 30 کیلومتر ورودی شهرهای استان، ضعف توان فنی پیمانکاران و ضعف محسوس ایمنی راه ها به ویژه در محورهای اصلی از یاسوج به سمت اصفهان و بابامیدان و همچنین ضعف فرهنگ ترافیکی و رانندگی از جمله دلایل بروز تصادفات در این استان از نظر کارشناسان اعلام شده است.
3016/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي راهداري معاون استاندار كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز و این عملیات به طول ۱۰ کیلومتر و با اعتبار بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی سازمان راهداری در حال اجرا است.

سید محمد فرخی افزود: همچنین قرارداد اجرای روکش آسفالت حفاظتی چیپ سیل به طول ۲۵ کیلومتر و نیز قرارداد اجرای روکش آسفالت گرم به طول ۳۰ کیلومتر در محور مذکور در سال جاری منعقد شده و در دستور کار است که پس از تامین و تخصیص اعتبار، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

فرخی گفت: این عملیات با هدف بهبود وضعیت تردد، ارتقای ایمنی عبور و مرور و در راستای بهسازی و روکش آسفالت در این محور انجام می‌شود که با اجرای این عملیات، شاهد کاهش تصادفات و افزایش عمر مفید جاده خواهیم بود.

دیگر خبرها

  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد