Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@13:45:22 GMT

این خانه امن است

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۶۰۸۲

این خانه امن است

‌معاون امور اجتماعی بهزیستی استان زنجان تاکید کرد: خانه امن بهزیستی، مأمنی برای زنان آسیب دیده است.

‌سلمان حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با بیان این‌که مرکز دولتی خانه امن بهزیستی زیر مجموعه دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی است ولی در حال حاضر زیر نظر مسئول اورژانس اجتماعی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: هدف بهزیستی تحکیم بنیان و تقویت کانون گرم خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور، در خانه امن به عنوان یکی از کانون‌های حمایت‌گر بهزیستی، تلاش می‌شود که زنان و دختران در مقابل خشونتی که ممکن است از سوی سایر اعضای خانواده، به ویژه پدر و یا برادر دریافت کنند، حمایت کند.

این مسئول با بیان این‌که خانه امن، بستر خانواده را برای حضور فرد در شرایطی عاری از خشونت فراهم می‌کند، ادامه داد: خانه امن بهزیستی پناهگاهی برای اسکان زنان و کودکان همراه آنان است. این زنان به دلیل این‌که در معرض خشونت واقع شده‌اند، نیاز به اسکان در محلی امن دارند تا کارشناسان مددکاری و روانشناسی با مداخلات تخصصی خود بتوانند زمینه حضور مجدد فرد خشونت دیده در کانون خانواده را فراهم کنند؛ در واقع این مداخلات تا حصول نتیجه مطلوب ادامه خواهد داشت .

وی با اشاره به این‌که زنان ارجاع شده به خانه‌های امن، از حمایت‌های روانی اجتماعی برخوردار می‌شوند، افزود: در خانه امن، مداخلات به صورت کوتاه مدت برای پاسخ‌گویی به نیازهای اساسی مانند خوراک، پوشاک، سرپناه و امنیت ارائه می‌شود. همچینن افراد از مداخله‌های بلندمدت شامل اقدامات تخصصی به منظور حمایت و توانمندسازی مراجعان به صورت شبانه‌روزی برخوردار می‌شوند.

حسینی تصریح کرد: در خانه‌های امن، مددکار اجتماعی، روانشناسان بالینی و مشاور حقوقی، فعالیت دارند و مددجویان در صورت لزوم از خدمات روانپزشکی و پزشکی در بهره‌مند می‌شوند؛ به عبارتی زنان خشونت دیده از طرق مختلف می‌توانند از خدمات مرکز خانه امن استفاده نمایند به این صورت که به صورت حضوری و یا با استفاده از خط تلفن اورژانس اجتماعی 123 خود را معرفی کنند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان زنجان خاطرنشان کرد: مهم‌ترین راه کمک به زنان در مقابل خشونت و سوء‌استفاده جنسی، افزایش حمایت‌های قانونی از آن‌ها است. افزایش آگاهی‌های اعضای خانواده‌ از مصادیق و مظاهر خشونت و شیوه‌های مقابله با آن، استفاده از امکانات سایر ادارات به ویژه آموزش و پرورش برای اطلاع‌رسانی و توان‌افزایی دانش دختران و زنان، همچنین کمک به زنان و دختران برای گزارش خشونت‌های خانگی در خصوص خود از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در مقابله با خشونت‌های خانوادگی صورت پذیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنان آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟

یک رواشناس اجتماعی گفت: قلیان به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد. 

به گزارش ایسنا، علیرضا شریفی یزدی جامعه شناس و روانشناس اجتماعی  در گفت و گو با خبرنگار برنا درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد. 

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان باعث تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است. 
 
شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.
 
این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است. 

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده