Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار، معاونت زنان و خانواده ریاست جمهور، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا ضمن تبریک عید نوروز و آغاز سال 1398 با بیان اینکه امیدوارم سال خوبی، توأم با خوشبختی، سلامتی و موفقیت برای شما هموطنان باشد، گفت: امید که در  سال جدید  با تحول به سمت بهبود و اصلاح مشکلات گام برداریم و آنها را پشت سر بگذاریم تا بتوانیم برای کشور و خانواده خود مفید واقع شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار با بیان اینکه بهار فصل تغییر و زنده شدن مجدد طبیعت است اظهار کرد: امیدوارم از این طبیعت زیبای خداوند درس گرفته و زندگی جدیدی را از درون خود و خانواده شروع کنیم؛ جامعه ما استعدادها و توانمندی های زیادی دارد بنابر این جوانان عزیز ما هرگز نباید دچار یأس و ناامیدی شوند. بهار به ما این درس را می دهد که همه سختی‌ها و تاریکی ها و دشواری ها تمام می‌شود و تا زمانی که بهار و امید در زندگی ما وجود دارد ان‌شاءالله بتوانیم در زندگی و سال 1398 این تغییرات را دنبال کنیم.

ابتکار در خصوص اینکه عملکرد معاونت زنان نهاد ریاست جمهوری در سال گذشته چگونه بود چنین  بیان کرد: برای اصلاح قوانین و مقررات مربوط به زنان کارهای خوبی انجام شد؛ یک لایحه مربوط به تابعیت حاصل  ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی تقدیم مجلس شد که این لایحه در دولت بالاخره بعد از مدت‌ها تصویب و در دستور کار مجلس است.

معاون رئیس جمهور افزود: امیدواریم لایحه تأمین امنیت زنان برابر خشونت نیز، مراحل خود را با سرعت طی کند و موانع دیگری برای آن رخ ندهد. چند لایحه دیگر در دستور کار دولت است که یکی از آنها، لایحه اصلاح قانون مدنی درباره طلاق است. یک لایحه در مورد زنان سرپرست خانوار و کارگاه‌هایی است که زنان سرپرست خانوار را در آن به کار می‌گیرند تا از معافیت‌هایی برخوردار شوند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه لایحه‌ای برای برابری دیه در حال تدوین شدن است اذعان کرد: تمامی این لوایح با کار حقوقی انجام شده و چند لایحه دیگر نیز در پیش داریم؛ ان‌شاءالله این لوایح نوید تحولات خوبی را در بحث قوانین مربوط به زنان و خانواده دربر خواهد داشت.

معصومه ابتکار درباره خبرهای خوب 1398 گفت: اشتغال و کارآفرینی یکی از محورهای مهم فعالیت‌های ما در معاونت زنان و دولت است. با همکاری دستگاه‌های مختلف مثل وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و دستگاه‌های دیگر طرح‌های خوبی را برای موضوع مهارت آموزی، مهارت های کسب و کار، موضوع تأمین مالی، مسأله حل مشکلات مربوط به تضمین‌ها و همین طور توجه ویژه به بحث استفاده زنان از فناوری‌های اطلاعات، آی تی و اینترنت برای آموزش و بازاریابی است.

او در پایان گفت: امیدواریم فرصت‌های خوبی برای دختران عزیز ما فراهم شود تا از طریق استارت آپ‌ها و شهرداری‌ها به توانمندی‌های خود پی ببرند و همچنین زنان روستایی با توانمندی‌های خود در بحث گردشگری و صنایع دستی وارد شوند تا از  جاذبه‌هایی که در روستاها وجود دارد استفاده کنیم و به آنها برگردیم و از هنر و محصولات کشاورزی روستاها بتوانیم برای  معیشت مردم و خانواده‌هایمان استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایجاد اشتغال خانواده زنان گردشگری برنا نوروز 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد

ایسنا/کردستان با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد.

میثم عابدی، امروز در مراسم رونمایی از مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) اظهار کرد: استان کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص در حوزه آی سی تی وضعیت بسیار مطلوبی دارد که باید مورد آموزش قرار گیرند.

وی بر نهادینه کردن آموزش در حوزه فناوری اطلاعات در مدارس تأکید کرد و افزود: برخی از نهادهای خصوصی وعده حمایت و تجهیز مدارس را داده‌اند.

عابدی با اشاره به اینکه مبتنی بر ظرفیت استان ها در بخش های مختلف باید هوشمندسازی تعریف شود تا اثرگذاری لازم را در توسعه داشته باشد عنوان کرد که با توجه به مصرف‌گرا بودن کشور عراق، باید در زمینه صادرات تولیدات فناورانه متناسب با ظرفیت‌هایی که در کردستان وجود دارد برنامه‌ریزی اصولی صورت بگیرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی مانند گندم، توت‌فرنگی و به لحاظ معدنی در زمینه معادن طلا و غیره ظرفیت بالایی دارد که می‌طلبد برای بهره‌گیری بهتر و بیشتر از این ظرفیت‌ها در زمینه توسعه استان، از روش‌های فناورانه استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی با توجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش‌افزوده، ارزآوری و اشتغال‌سازی ایفا کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این مراسم اظهار کرد: اتاق بازرگانی در دوره دهم برای جبران عقب ماندگی تاریخی که کردستان نسبت به سایر استان ها داشته ، ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت را در دستور کار قرار داده است.

کمال حسینی با بیان اینکه ۴۴ برنامه برای این بنیاد هدفگذاری شده است، افزود: شرکت سرمایه‌گذاری توسعه‌ای، هشت شهرک صنعتی تخصصی، کنسرسیوم، شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی از جمله برنامه‌های بنیاد توسعه استان است.

وی بیان کرد: پیشرفت کشور مستلزم توسعه استان‌های مختلف است، بنابراین می‌طلبد در راستای رشد مناطق گوناگون تلاش مضاعفی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • نویدکیا: بازی سختی در پیش داریم
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه