Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:47:49 GMT

وزیر علوم به عملکرد سال 97 آموزش عالی، نمره 19 داد

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۰۷۰۴

وزیر علوم به عملکرد سال 97 آموزش عالی، نمره 19 داد

تهران - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اقدامات این وزارتخانه در سال 97 نمره 19 را به آموزش عالی داد و تاکید کرد ممکن است دیگران این نمره را در بخش هایی نپذیرند.

«منصور غلامی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه ایرنا با ارزیابی اقدامات وزارت علوم در مورد نمره دهی به همکارانش در عرصه آموزش عالی، تاکید کرد: نمره دهی به چهار قسمت تقسیم می شود که البته من نمره عالی را به همکاران می دهم ولی همین نمره عالی هم به 18 تا 20 تقسیم می شود که باید از آنها بابت این همکاری ها در سال 97 تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما دراین باره نمره 19 را می دهم که ممکن است دیگران این نمره را در بخش هایی قبول نکنند.
وی در مورد عملکرد وزارت علوم در سال 97، اظهار کرد: با تمام توان و ظرفیت در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سعی بر پیگیری امور مربوط به آموزش عالی داشتیم اما اصل کار را دانشگاه ها و مراکز پژوهشی انجام می دهند.
غلامی افزود: دانشگاه ها نیاز به حمایت های قانونی و بیشتر معنوی دارند. احساس آرامش، حذف نگرانی ها از مدیران و کمک به تسهیل امور این حمایت ها را تشکیل می دهد.
وزیر علوم با بیان اینکه تمام تلاش این وزارتخانه در سال 97 فراهم کردن فضای آرامش برای دانشگاه ها و مراکز علمی بود، گفت: این تلاش ها حتی در محیط های دانشجویی هم اثر مثبت داشت. در یک بازه زمانی رئیس دانشگاه بودم و به خوبی مطلع هستیم چطور می توان در حوزه صف و اجرا کمک موثر کنیم بدون اینکه نگران بخش های مادی باشیم.
غلامی با اشاره به سایر تلاش های آینده نگرانه وزارت علوم در حوزه آموزش عالی، توضیح داد: تلاش ما برای آینده وزارت علوم، پژوهشگاه ها و دانشگاه ها طراحی برنامه های مختلف است که این برنامه ها را هم خودمان ابداع نکردیم بلکه بخش اجرایی اسناد بالادستی و قوانین موجود را بر اساس ظرفیت ها تعریف کردیم.
وی افزود: مسائل و مشکلات از دانشگاه ها می آید که بررسی می کنیم. باید بگویم سرعت تشکیل جلسات و مصوبات، انتقال ها و ابلاغ ها در سال 97 بهتر شده است.
وزیر علوم افزود: تقریباً می توان گفت ارتباطات وزارت علوم با دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و واحدهای وابسته بسیار نزدیک است. روال بررسی بخشنامه ها و درخواست دانشگاه ها کوتاه تر شده و ارزیابی های صورت گرفته از این مساله، حاکی از رخ دادن اتفاقات مثبت است.
**9492**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي كارنامه وزارت علوم آموزش عالي منصور غلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ

سعید آزادیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی مأموریت گرا سیاست‌های توسعه‌ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه‌ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه مأموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان‌ها و بر اساس نگاه مأموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحدهای مرکز استان‌ها و واحدهای بزرگ‌تر ادغام کرده ایم.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استانداردهایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت‌هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتاً مجوز همه رشته محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تأیید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلاً در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می‌شوند معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می‌کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها