Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن – ایرنا – ساجد جاوید وزیر کشور انگلیس روز پنجشنبه در واکنش به حمله ها به چند مسجد شهر بیرمنگام، از این حوادث عمیقاً ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایرنا، جاوید با انتشار پیامی در توییتر افزود: پلیس منطقه وست میدلندز مشغول تحقیق درباره انگیزه و عوامل این حادثه است، اما من به‌روشنی اعلام می‌کنم که رفتار نفرت‌انگیز در جامعه ما هیچ جایگاهی ندارد و هرگز قابل‌قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


منابع انگلیس امروز (پنجشنبه) از حمله با چکش به تعدادی از مساجد شهر بیرمنگام خبر دادند که در اثر آن شیشه‌های ساختمان های این مساجد خردشده است.
سخنگوی پلیس منطقه «وست میدلندز» اعلام کرد: مأموران پلیس اولین بار ساعت 2 و 32 دقیقه خود را به مسجدی واقع در خیابان «بیرچفیلد» رساندند، اما متوجه شدند که حمله ساعاتی قبل رخ‌داده است. 45 دقیقه بعد پلیس گزارش دیگری درباره حمله به یک مسجد، در نقطه دیگری دریافت می‌کند و تصمیم می‌گیرد که گشت زنی‌های خود را در سطح شهر افزایش دهد. پلیس پس‌ازآن متوجه می‌شود حملات دیگری به چهار مسجد دیگر رخ‌داده است.
گرچه تا این لحظه اطلاعاتی درباره هویت مهاجمان و انگیزه آنها از این اقدام منتشرنشده است، بااین‌حال گفته می‌شود که مأموران ضد تروریسم پلیس مشغول بررسی شواهد برای شناسایی عوامل این حادثه هستند.
وسیم جعفر عضو شورای شهر بیرمنگام درباره این حادثه در توییتر نوشته است: واقعاً تکان‌دهنده و نگران‌کننده است که به مساجد این شهر حمله شده است. ما اجازه نمی‌دهیم که یک اقلیت کوچک درون جامعه شکاف بیندازد و با همبستگی علیه نفرت مقابله می‌کنیم.
این تحولات درحالی‌که صورت می‌گیرد که دولت انگلیس پس از حادثه مرگبار هفته گذشته در «کرایست چرچ» نیوزیلند که 50 تن را به کام مرگ کشاند، ضریب امنیتی مساجد این کشور را افزایش داده است.
نمازگزاران مسلمان روز جمعه گذشته (24 اسفند ماه) در هنگام برگزاری نماز جمعه در مسجدهای نور و لینوود شهر کرایست‌ چرچ نیوزیلند، هدف حمله تروریستی یک مهاجم مسلح قرار گرفتند. متهم اصلی این حمله برنتون هریسون تَرنت 28 ساله شهروند استرالیا معرفی‌شده است که پیش‌تر بارها در صفحات مجازی خود از حضور مهاجران مسلمان در سرزمین‌های اروپایی ابراز خشم کرده بود.
کارشناسان با اشاره به رشد نژادپرستی و نفرت از اسلام در کشورهای غربی تأکید می‌کنند که صلح‌طلبان و آزادیخواهان جهان باید ملی گرایان افراطی، نژادپرست و پرخاشجوی جوامع غیرمسلمان را تحت‌فشار قرار دهند تا جهان برای همیشه نفرت‌ پراکنی و تروریستی نمایاندن اسلام و مسلمانان را پشت سر بگذارد.
گرایش ها و رفتار اسلام‌ستیزانه در انگلیس پس از رای مردم این کشور به خروج از اتحادیه اروپا (برگزیت)، به‌صورت بی‌سابقه‌ ای تشدید شده است. آمار پلیس نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر تعداد حملات علیه مسلمانان روند صعودی داشته است.
«مسعود شجره» رئیس سازمان حقوق بشر اسلامی انگلیس به‌تازگی به ایرنا گفته است که اسلام‌هراسی در این کشور دیگر از مرحله «هراس» و ترس از اسلام گذشته و به مرحله نفرت از مسلمانان رسیده است.
وی افزود: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا آن‌چنان‌که ادعا می‌شود ربطی به مسائل اقتصادی نداشته و در اصل یک جنبش ضدمهاجر، ضداقلیت و نژادپرستانه است.
شجره معتقد است که بی‌تفاوتی سیاستمداران به حملات علیه مسلمانان و قوانین ضد تروریستی، به بیگانه سازی مسلمانان و افزایش تعداد حملات نسبت به آنان کمک کرده است.
اروپام**هـ ن**1486**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي انگليس ساجد جاويد مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والاس: روسیه بزرگترین تهدید کنونی علیه انگلیس است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزیر دفاع سابق انگلیس گفت که این کشور با تهدیدهای مختلف از سوی دشمنان خود مواجهه است.

«بن والاس» وزیر دفاع سابق انگلیس مدعی شد که این کشور با اشکال خاصی از جنگ غیرمتعارف از سوی دشمنانش روبرو است.

به ادعای وزیر دفاع سابق انگلیس، سرقت های برخط تحت حمایت مسکو که افراد مسن را هدف قرار می دهد، ازجمله این موارد است.

این سیاست مدار محافظه کار انگلیسی، که در اوت گذشته از سمت خود استعفا داد، روز چهارشنبه به اسکای نیوز گفت که جهان امروز، جنگ های قرن گذشته را برای او یادآور می شود.

والاس گفت که وضعیت کنونی دنیا، مشابه دهه ۱۹۳۰ است، با این تفاوت که اکنون دنیا با چالش تروریسم و جنگ غیرمتعارف روبروست.

وی کمپین‌های اطلاعاتی دشمنان با هدف ایجاد تفرقه، غارت، جاسوسی و ایجاد تنش در جامعه از فضای مجازی را از نمونه های جنگ غیر متعارف عنوان کرد.

والاس بزرگترین تهدید کنونی برای انگلیس را روسیه دانست.

کد خبر 6088045

دیگر خبرها

  • انگلیس درصدد راه‌اندازی گنبد آهنین
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • والاس: روسیه بزرگترین تهدید کنونی علیه انگلیس است
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری عازم سریلانکا شد
  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می‌گذرد؟
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • تمرین نخستین رفتارهای تشکیلاتی و سیاسی در مساجد/مسجد باید جامعه را تربیت کند