Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد - ایرنا - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: بهبود زیرساخت های گردشگری و ارتقا امکانات در این حوزه موجب افزایش مدت اقامت گردشگران در استان شد.

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، آیت الله سید احمد میرعمادی در دیدار نوروزی مدیرکل وکارکنان این اداره کل در بیت امام جمعه افزود: وضعیت گردشگری درلرستان مناسب شده و مدت اقامت مسافران افزایش یافته که بدون شک مردم استان از بستر فراهم شده برای رونق گردشگری استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: لرستان مناطق گردشگری بکر و فراوانی دارد که هرچه زیرساخت ها را مهیا و این مناطق را معرفی کنیم، گردشگران بیشتری جذب می شوند.
وی با بیان اینکه معرفی جاذبه های گردشگری لرستان به افکارعمومی ضرورت فراوان دارد، تصریح کرد: بکر بودن ظرفیت های گردشگری استان مزیتی مهم نسبت به سایراستانهاست و فرصت مناسبی برای رونق صنعت توریسم به شمار می رود.
آیت الله میرعمادی گفت: با توجه به این مزیت ها و ویژگی های دیگر که گردشگری لرستان دارد، با ایجاد زیرساخت ها و معرفی آنها می توان به رونق اشتغال واقتصاد مردم کمک شایانی کرد.
وی مشارکت مردم در رونق گردشگری و بهره مندی از سود حاصل را مهم برشمرد و افزود: ارتقاء فرهنگ پذیرش گردشگر، فرهنگ پذیرایی، گفتگو و نحوه معاشرت با گردشگر و مهمانان برای تحقق این مهم بسیار ضروری است.
آیت الله میرعمادی اضافه کرد: در این راستا آموزش مردم برای گفتگو وحسن برخورد با گردشگران و مهمانان در جذب گردشگر و تبدیل این استان از معبر به مقصد گردشگری باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: گردشگری نباید حالت حاکمیتی پیدا کند بلکه باید وجهه مردمی داشته باشد و توسط مردم اداره شود بنابراین دولت باید زیرساخت ها را فراهم کرده و دستگاه های حاکمیتی نظارت وسیاستگذاری نمایند که مشکلی به وجود نیاید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری لرستان نیز با اشاره به همکاری بین بخشی دستگاه ها با تلاش استاندار، گفت: شهرداری برای رفاه حال مسافران نوروزی، سه کمپ تشکیل داده و امسال چند هتل و 2 مورد مجتمع تفریحی نیز به امکانات سال های گذشته اضافه شده است.
سید امین قاسمی افزود: تا قبل از فرارسیدن نوروز، تعداد پنج هزار و 770 اقامت در کل استان صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: 10 هزار کلاس سال قبل به 11 هزار و 500 کلاس افزایش یافته که باعث بهتر شدن وضعیت اسکان و رفاه حال مسافران نوروزی نسبت به سال گذشته شده است.
دبیر ستاد خدمات سفر استان بابیان اینکه اقدامات موثر تبلیغاتی برای معرفی جاذبه های لرستان وتبدیل این استان به مقصد گردشگری صورت گرفته اظهار داشت: در نظر سنجی های انجام شده بسیاری اعلام کرده اند از طریق تبلیغات و نمایشگاه های متعددی که در شهرهای مختلف برپا شده، کلیپ های یک دقیقه ای، برنامه های فرهنگی -هنری درتهران، مشهد و نصب تابلوهای تبلیفاتی فرودگاه مهرآباد استان را شناخته اند.
قاسمی با اشاره به افتتاح قطار گردشگری لرستان افزود: طی 20 روز تبلیغات و تشکیل جلسات با آژانس های تهران، تمام صندلی های این قطار رزرو شدند که این تلاش ها، نوید بخش شکوفایی صنعت گردشگری لرستان است.
7269/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي گردشگري زيرساخت گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود