Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن اعلام خبر وضعیت مساعد حال سه نفر مصدوم کشتی واژگون شده گفت: ۱۱ کانتینر کشتی واژگون شده از دریا به محوطه بندری انتقال یافت.

به گزارش مهر،  اله مراد عفیفی پور ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در پی سانحه واژگونی یک فروند کشتی کوچک کانیتنری در بندر شهید رجایی در ساعت ۹:۵۰ صبح امروز (سه شنبه، ۲۸ اسفندماه)، بلافاصله پس از اعلام اضطرار، مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی هرمزگان( MRCC) وارد عمل شده و در دقایق نخست، ۱۴ سرنشین هندی این کشتی را نجات داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۱ نفر از این دریانوردان هم اکنون در بندر شهید رجایی در سلامت کامل بسر می‌برند و سه نفر مصدوم نیز به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس منتقل شده اند و وضعیت آنها مساعد گزارش شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه کشتی سانحه دیده در اندازه کشتی‌های کوچک کانتینری با ظرفیت کامل ۱۹۸TEU (هر تی ای یو معادل یک کانتینر بیست فوت) است، گفت: حجم محموله بارگیری شده معدنی و صنعتی کشتی در زمان سانحه، ۱۶۵ تی ای یو بوده است.

وی بیان کرد: عملیات کارشناسی بررسی سانحه و مصاحبه با خدمه کشتی در حال انجام است و پس از جمع بندی گزارش نهایی، علل دقیق آن اطلاع رسانی خواهد شد.

عفیفی پور خاطرنشان کرد: هم اکنون پس از گذشت پنج ساعت از زمان اعلام اضطرار و انجام عملیات امدادرسانی و انتقال ۱۱ TEU کانتینر به محوطه بندری به انجام رسیده است.

این مقام مسئول با اشاره به مسئولیت‌های مالک کشتی در پاکسازی کامل محل حادثه و جبران تمامی خسارت‌های احتمالی وارده، اظهار داشت: در حال حاضر، هیچ گونه خسارتی به تجهیزات بندری وارد نشده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان تصریح کرد: آمادگی برای مقابله با آلودگی‌های احتمالی با حضور عوامل ذیربط در محل ایجاد شده است.

وی در پایان گفت: همه شرایط تحت کنترل کامل است و با مکاتبات و هماهنگی‌های انجام شده با مالک و نماینده کشتیرانی مربوطه، عملیات پاکسازی محل حادثه از کشتی حادثه دیده آغاز می‌شود.

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بیمارستان تجهیزات بندری سلامت کشتی مصاحبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۸۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش

استاندار هرمزگان گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی صبح امروز در دومین جلسه کارگروه توسعه دریا‌محور در سال 1403 ‌توجه به اقتصادجوامع محلی را در طرح‌ها و پروژه‌های تعریف شده ذیل سیاست‌های نه‌گانه مهم دانست و اظهار داشت: در مسیر توسعه پایدار دریامحور توجه به جوامع محلی باید پررنگ‌تر باشد همانگونه که لازم است روح محیط زیست و اساس دانش‌بنیانی بر طرح و پروژه‌ها حاکم شود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اهمیت مطالعات فرصت‌های اقتصادی دریا و جذب همزمان سرمایه‌گذار افزود: کارگروه مطالعات ظرفیت‌های اقتصادی دریا باید کار خود را شروع کند ضمن اینکه همه دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه نیز مطالعات تخصصی برای احصاء فرصت‌های سرمایه‌گذاری خود را انجام دهند تا ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذار اعلام شود.

وی توسعه کریدورهای ارتباطی را رکن مهم توسعه اقتصاددریامحور دانست و گفت: علاوه بر سکونتگاه‌های ساحلی ده‌گانه، عملیاتی شدن کریدروهای بزرگراهی تعریف شده اهمیت زیربنایی بسیاری در توسعه اقتصاد دریا دارند و این مسئولیت راه و شهرسازی را هم به عنوان متولی محور درون‌استانی هم به عنوان پیگیری‌کننده انجام بخش‌های برون استانی سنگین‌تر می‌کند. 

نماینده عالی دولت در استان همچنین به حضور مدیران مناطق آزاد در کارگروه اشاره داشت و گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست از بین کارگروه‌های پنج‌گانه، برنامه‌های بنادر و دریانوردی، جهاد کشاورزی و شیلات، راه و شهرسازی بررسی و تایید شد و گمرک استان مسئول مطالعات فرصت‌های و زیرساخت‌های نرم افزار معرفی و بر حضور وبیناری شرکت‌های دانش بنیان‌ استان در جلسات تاکید شد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۳ اردیبهشت
  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش