Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@02:16:52 GMT

ادامه بحران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۸۹۱۰

ادامه بحران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، «ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس  هر دو تاریخ پیشنهادی از سوی اتحادیه اروپا برای خروج از بن‌بست برکسیت را پذیرفت.

رهبران اتحادیه اروپا عصر روز گذشته-پنج‌شنبه- در بروکسل در مقابل خواست انگلیس  برای به تعویق انداختن تاریخ خروج این کشور از اتحادیه که بر اساس توافق اولیه ۲۹ مارس (۹ فروردین) بود، دو پیشنهاد را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس طرح رهبران این اتحادیه، چنانچه نمایندگان پارلمان انگلیس  هفتۀ آینده با توافق ماه نوامبر لندن و بروکسل در موضوع برکسیت موافقت کنند، آنگاه تاریخ برکسیت تا ۲۲ ماه مه (۲ ماه دیگر، یک روز پیش از آغاز انتخابات پارلمانی اروپا) به تعویق خواهد افتاد.

اما اگر این توافق برای سومین بار در پارلمان رد شود، آن گاه تاریخ اجرایی شدن برکسیت تا ۱۲ آوریل (تنها ۲۲ روز) به تعویق خواهد افتاد و تا قبل از پایان این فرصت انگلیس  باید بطور روشن اعلام کند که چه تصمیمی در موضوع برکسیت خواهد گرفت.

خبر طرح این دو پیشنهاد، در پیامی توییتری از سوی دونالد توسک رئیس شورای اروپا اعلام شد.

نشست دوره‌ای اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه ۲۱ مارس در بروکسل با تشکیل جلسۀ ویژۀ بحث درباره برکسیت آغاز شد.

پیش‌نویس سندی که اجازه می‌دهد انجام برکسیت به تعویق بیافتد روز پنجشنبه در بروکسل به امضای رهبران کشورهای عضو رسید و بحث‌ها درباره جزئیات تعویق همچنان ادامه دارد.

این دوره اجلاس که مصادف با بیست و پنجمین سال تاسیس حوزه اقتصادی یورو است بر تقویت پایه‌های اقتصادی اتحادیه اروپا و برکسیت متمرکز است و در کنار آن موضوعات سیاست خارجی از جمله نشست مشترک آتی با چین و راه‌های مقابله با جعل اطلاعات محور بحث‌ها را تشکیل خواهند داد.

نشست بروکسل دو روز ادامه خواهد داشت و روز جمعه با کنفرانس مطبوعاتی روسای کمیسیون و شورای اتحادیه اروپا پایان خواهد پذیرفت.

در همین حال، ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس در جلسهٔ ویژه روز پنج‌شنبه بیش از یک ساعت و نیم با رهبران اروپا گفتگو کرد و گزارش‌ها حاکی از آن است که رهبران اروپا نگرانی خود را درباره این که طرح خانم می برای برای سومین و آخرین بار در مجلس انگلیس  رأی نیاورد ابراز کرده و از وی خواسته‌ بودند موضع خود را در مورد این احتمال روشن کند.

دولت انگلیس  پیش‌تر خواستار آن شده بود که سران اتحادیه اروپا برای انجام برکسیت «سه ماه» بیشتر به این کشور فرصت بدهند.

آخرین واکنش‌های سران اروپا

قبل از اعلام تصمیم نهایی رهبران در اتحادیه اروپا و پیشنهاد دو سناریو به لندن، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه هشدار داده بود اگر مجلس انگلیس  طرح ترزا می را برای سومین بار رد کند، این کشور بدون توافق با اروپا این اتحادیه را ترک خواهد کرد.

«سباستین کورتس» صدراعظم اتریش مسئله تداخل زمانی مهلت خواسته شده توسط انگلیس  (مدت سه ماه) را مساله‌ای مهم دانست و گفت: «مهم است که انگلیس  در انتخابات پارلمان اروپا شرکت نکند. اگر کسی می‌خواهد اتحادیه اروپا را ترک کند چرا باید در انتخابات شرکت کند؟»

«مارک روته» نخست وزیر هلند نیز گفت: «توپ در زمین مجلس انگلیس است. آن‌ها اول باید بله را بگویند. اگر گفتند [...] آن وقت اروپا درک می‌کند که برای اجرایی کردن آن نیاز به وقت هست.»

«میشل بارنیه» مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا در امور برکسیت، گفت تایید خواست تعویق اول منوط به تایید طرح نخست وزیر انگلیس  در مجلس این کشور است.

«پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا نیز در این‌ باره می‌گوید: «دولت انگلیس باید روشن کند که آیا می‌خواهد در انتخابات پارلمان اروپا شرکت کند یا نه؟»

ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس نیز تأخیر در تصویب طرح برکسیت را که «خواست ملت» بوده تأسف‌آور خواند، اما گفت طرح تعویق سه ماهه این فرصت کافی را به مجلس می‌دهد تا در این خصوص تصمیم‌گیری کند.

کارشناسان می‌گویند این احتمال نیز مطرح است که اگر طرح نخست‌وزیر برای سومین بار در مجلس رد شود، وی به جای به تعویق انداختن خروجِ روشمند، گزینه خروج بدون توافق را برگزیند.

واکنش‌های داخلی در  انگلیس

جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر  انگلیس درباره عملکرد پارلمان گفت: «اولویت ما این است که خروج بدون توافق از روی میز خارج شود و [کشور] گرفتار هرج و مرج نشود.»

در همین حال دو اتحادیه کارفرمایان و کارگران  انگلیس در نامه‌ای مشترک، نسبت به اعلام «وضعیت اضطراری» در کشور هشدار داده، از ترزا می خواستند نظرش را درمورد برکسیت تغییر دهد و راه سومی را برگزیند.

همزمان با آغاز جلسه اتحادیه اروپا در مورد برکسیت، هجوم کاربران  انگلیسس برای امضای نامه‌ای روی سایت مجلس این کشور مبنی بر تقاضای لغو خروج  انگلیس از اتحادیه اروپا، عملکرد این سایت را مختل کرد.

نامه تا زمان از کار افتادن سایت توسط ۹۰۰ هزار نفر امضا شده بود.


 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 ترزا می خروج انگلیس از اتحادیه اروپا برکسیت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی و اندونزی در نشست گروه ۲۰ به اتحادیه اروپا هشدار دادند که با مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه سنگ بنای خطرناکی در حقوق بین الملل گذاشته خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی و اندونزی در نشست گروه 20 به اتحادیه اروپا هشدار دادند که با مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه سنگ بنای خطرناکی در حقوق بین الملل گذاشته خواهد شد.

آمریکا و متحدانش حدود 300 میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را به عنوان بخشی از تحریم‌های اعمال شده علیه مسکو به دلیل جنگ اوکراین بلوکه کرده‌اند.

بیشتر این وجوه در اتحادیه اروپا نگهداری می شود و در حالی که واشنگتن اصرار دارد که قوانین بین المللی اجازه مصادره این وجوه را می‌دهد، برخی از اعضای اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه تمایلی به انجام این اقدام ندارند.

هشدار روسیه به آمریکا در صورت مصادره ذخایر بلوکه شدههشدار صندوق بین‌المللی‌ پول نسبت به مصادره دارایی‌های روسیه

این نشریه به نقل از مقامات اتحادیه اروپا گزارش داد که در جریان نشست اخیر وزیران دارایی گروه 20 در برزیل، نگرانی‌ها دوباره مطرح شد.

محمد الجدان، وزیر دارایی عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی، همتای اندونزیایی وی، از جمله کسانی بودند که نسبت به توقیف احتمالی وجوه روسیه ابراز نگرانی کردند.

یک مقام اروپایی ناشناس به این نشریه گفت که هر دو کشور در مورد آینده ذخایر ارزی خود در غرب "بسیار نگران" هستند و افزود که نگرانی اصلی این است که آیا پول آنها "هنوز امن" است یا خیر.

در حالی که آمریکا متحدان خود را تحت فشار قرار داده است تا به دنبال راه هایی برای بهره برداری از ذخایر بلوکه شده روسیه باشند، مخالفان ادعا می کنند که چنین اقدامی یک سنگ بنای خطرناک را در حقوق بین الملل با پیامدهای گسترده پایه گذاری خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، ژاپن، فرانسه، آلمان و ایتالیا در مورد این موضوع رویکرد "بسیار محتاطانه‌ای" دارند که این امر منجر به بن بست مذاکرات در این باره می شود.

این روزنامه خاطرنشان کرد که برخی از برجسته‌ترین افرادی که نسبت به مصادره این دارایی‌ها تردید دارند، مقامات بانک‌های مرکزی گروه 7 مانند کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، هستند.

لاگارد قبلاً هشدار داده بود که اقدام به مصادره دارایی‌های مصادره شده می‌تواند "نظم بین‌المللی را به خطر بیندازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • اتحادیه اروپا عملیات در رفح را فاجعه بار خواند
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است