Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@07:27:24 GMT

رونق تولید با ایجاد اشتغال محقق می شود

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۹۸۶۹

رونق تولید با ایجاد اشتغال محقق می شود

به گزارش جهان نيوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد که در بارگاه منور رضوی برگزار شد با تسلیت سالروز رحلت حضرت زینب (س) اظهار کرد: مقام معظم رهبری امسال هم خط حرکت را در اولین سال گام دوم انقلاب برای ما نشان دادند و وظیفه مردم و مسئولان مشخص شد.

وی افزود: این فرمایشات تنها یک سخنرانی معمولی و نصیحت نیست و سخنان ایشان تکلیف ساز است زیرا از زبان حجت امام زمان (عج) بیان شد و باید به نکته‌های خاص بیانات ایشان توجه کرده و در مسیر تحقق آن گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ما باید با استفاده از ظرفیت‌های گذشته و توجه به توانمندی‌ها مشکلات کشور را در حوزه فرهنگی و اقتصادی حل کنیم. دشمن با استفاده از فضای مجازی فرهنگ جوانان ما را به دست گرفته و ما بارها اعلام کردیم مسئولان وزارت ارتباطات پای کار بیایند و با ایجاد شبکه‌های اجتماعی بومی مشکل را حل کنند که به ان توجه نشد.

علم الهدی بیان کرد: طی چند روز گذشته قدرت سایبری کشور توانست اطلاعات گوشی تلفن همراه نامزد نخست وزیری اسرائیل را بیرون بکشد و وقتی ما این قدرت را داریم چگونه نمی‌توانیم شبکه بومی اجتماعی ایجاد کنیم؟

وی گفت: مسئولان و نمایندگان مجلس باید پای کار بیایند و متولیان ارتباطات کشور را قانع کنند تا پای کار بیایند و با تأسیس شبکه‌های بومی در فضای مجازی ما را از اسارت فرهنگی نجات دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: مشکلات اقتصادی مردم نیز در سال گذشته زیاد بود و ارزش پول ملی کشور نیز کاهش یافت که رهبری نیز به آن اشاره کردند و ریشه این فشار اقتصادی نداشتن کار و درآمد است و جوانان ما شغل داشته باشند می‌توانند زندگی را اداره کنند.

علم الهدی تاکید کرد: در سال ۹۷ در خراسان رضوی ۱۸ هزار کارگر بیکار شده و از بیمه بیکاری استفاده کردند و مسئولان همزمان اعلام می‌کردند ما چند هزار شغل ایجاد کردیم اما از این طرف به فکر بیکار شدن عده‌ای نبودند.

وی گفت: قدرت کشور به حدی است که بدون نیاز به خارج ۴ فاز پارس جنوبی آغاز به کار کرد و برداشت ما از میدان مشترک گازی با قطر افزایش یافته و این هنر جوانان کشور بود. سال‌ها ما از میدان گازی مشترک عقب افتادیم و حالا تجربه حضور جوانان کشور را داریم و باید از آن استفاده کرده و مشکلات اقتصادی را حل کنیم.

امام جمعه مشهد تاکید کرد: با این قدرت درست نیست بگوییم در توزیع و مدیریت گوشت در کشور مانده ایم. باید با تولید کار رونق تولید ایجاد شود و مردم نیز در این عرصه کالای خارجی را استفاده نکنند و حتی محصولات خود را نیز به خارج صادر کنیم.

منبع:مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۹۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • جوانان و نوجوانان اندیشه شهید مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال