Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@14:47:23 GMT

قهرمانی تیم امید کشتی فرنگی ایران در مغولستان

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۱۱۸۳

قهرمانی تیم امید کشتی فرنگی ایران در مغولستان

تیم ملی کشتی فرنگی امید (زیر ۲۳ سال) با کسب ۴ مدال طلا، ۳ مدال نقره و ۲ مدال برنز به عنوان قهرمانی در رقابت‌های قهرمانی آسیا رسید.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی آسیا روزهای اول و دوم فروردین ماه در شهر اولان باتور مغولستان برگزار شد که تیم ایران با ۴ مدال طلای میثم دلخانی، امین کاویانی نژاد، مهدی ابراهیمی و محمدهادی ساروی در اوزان ۶۳، ۷۲، ۸۲ و ۸۷ کیلوگرم، ۳ مدال نقره پویا دادمرز، محمدرضا گرایی و علی اکبر یوسیفی در اوزان ۵۵، ۷۷ و ۱۳۰ کیلوگرم و ۲ مدال برنز مهدی محسن نژاد و حسن آریانژاد در اوزان ۶۰ و ۹۷ کیلوگرم و عنوان چهارمی محمد الیاسی در وزن ۶۷ کیلوگرم و کسب ۲۰۲ امتیاز با اقتدار قهرمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تیم ایران تیم‌های قرقیزستان، قزاقستان، هند و مغولستان به ترتیب با ۱۸۲، ۱۶۷، ۱۲۸ و ۱۲۰ امتیاز در جایگاه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

نتایج نمایندگان ایران در این مسابقات، به شرح زیر است:
در وزن ۵۵ کیلوگرم که با حضور ۵ نفر به صورت دوره‌ای برگزار شد، پویا دادمرز در کشتی نخست با نتیجه ۹ بر صفر بایورجان سادووکاسوف از قزاقستان را مغلوب کرد وی در مبارزه بعد مقابل داواباندی مونخ اردن از مغولستان با نتیجه ۸ بر ۳ به برتری رسید اما در کشتی سوم با نتیجه ۷ بر صفر مقابل سرداربک کونوشبایف از قرقیزستان شکست خورد وی در کشتی چهارم خود مقابل راوین از هند با نتیجه ۷ بر ۳ به پیروزی رسید و صاحب مدال نقره شد.

در وزن ٦٠ کیلوگرم که ۵ نفر حضور داشتند، مسابقات به صورت دوره‌ای برگزار شد و مهدی محسن نژاد در دیدار نخست مقابل مانیش از هند با نتیجه ۵ بر ۳ پیروز شد وی در دور بعد با نتیجه ۹ بر صفر بیامبادورج بات اردن از مغولستان را مغلوب کرد اما در کشتی سوم در مصاف با ژولمان شارشنبکوف از قرقیزستان با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و دیدار چهارم خود را نیز با نتیجه ۸ بر صفر به داستان ژارلیخانوف از قزاقستان واگذار کرد و صاحب مدال برنز شد.

در وزن ۶۳ کیلوگرم که با حضور ۵ کشتی گیر برگزار شد، میثم دلخانی در کشتی نخست با نتیجه ۱۱ بر یک مقابل ویجای از هند به پیروزی دست یافت وی در مبارزه دوم خود با توجه به حاضر نشدن یرنار فیداخمتوف از قزاقستان پیروز شد و در کشتی سوم نیز مقابل المار تالانتبک اولو از قرقیزستان با نتیجه ۵ بر ۴ به پیروزی رسید. دلخانی در کشتی چهارم خود نیز مقابل تلمان باتومار از مغولستان با نتیجه ۹ بر صفر به برتری دست یافت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ٦٧ کیلوگرم که با حضور ۵ کشتی گیر مسابقات به صورت دوره‌ای برگزار شد محمد الیاسی در دور نخست مقابل نوربک کایزیروف از قزاقستان با نتیجه ۵ بر صفر به پیروزی دست یافت وی در کشتی دوم با نتیجه ۱۵ بر ۱۰ و ضربه فنی مغلوب آنیوج داهیا از هند شد و در دور سوم نیز ۶ بر ۲ از سد خانبورگد گانخویاک از مغولستان گذشت. الیاسی در دیدار چهارم خود نیز با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب آمانتور اسماعیل اف از قرقیزستان شد و در جایگاه چهارم ایستاد.

در وزن ٧٢ کیلوگرم، که ٦ کشتی گیر حضور داشتند و نفرات در دو گروه سه نفری قرعه کشی شدند. امین کاویانی نژاد در دور نخست مقابل بک کونوربایف از قرقیزستان با نتیجه ۹ بر یک به پیروزی رسید وی در کشتی دوم نیز با نتیجه ۸ بر صفر جوهر گوچیگوف از قزاقستان را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. کاویانی نژاد در دیدار نیمه نهایی مقابل آشو از هند با نتیجه ۹ بر صفر به پیروزی رسید و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار در مصاف با دالر رضا زاده از تاجیکستان با نتیجه ۱۱ بر صفر به پیروزی دست یافت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ٧٧ کیلوگرم مسابقات با حضور ۵ حریف به صورت دوره‌ای برگزار شد و محمدرضا گرایی در دور نخست مقابل با دامدینسورن تسند از مغولستان با نتیجه ۱۰ بر یک پیروز شد وی در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر ساجان از هند را مغلوب کرد اما در کشتی سوم با نتیجه ۴ بر ۲ مقابل رنات الیاز اولوو از قرقیزستان شکست خورد. گرایی در دیدار چهارم خود مقابل کاهارمان کیسیمتویف از قزاقستان با نتیجه ۸ بر صفر پیروز و صاحب مدال نقره شد.

در وزن ٨٢ کیلوگرم مسابقات به صورت دوره‌ای در یک گروه ۵ تیمی برگزار شد که مهدی ابراهیمی در مبارزه نخست با نتیجه ۹ بر صفر دیانبیلگ گان اوچیر از مغولستان را مغلوب کرد وی در کشتی دوم با نتیجه ۱۰ بر یک از سد سانجیت از هند گذشت و در کشتی سوم نیز با نتیجه ۵ بر صفر ایلگیز بیلیموف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت. ابراهیمی در دیدار پایانی خود نیز با نتیجه ۹ بر صفر از سد کانیشبک دوسجانوف از قزاقستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۸۷ کیلوگرم نیز ۵ نفر حضور داشتند که محمد هادی ساروی در کشتی نخست با نتیجه ۶ بر ۳ کومار سونیل از هند را مغلوب کرد وی در مبارزه بعدی مقابل کالیدین آسیکیف از قرقیزستان با نتیجه ۲ بر ۱ پیروز شد و در کشتی سوم نیز با نتیجه ۱۱ بر صفر بیلگون بایارسایخان از مغولستان را شکست داد و در مبارزه چهارم نیز با نتیجه ۸ بر صفر از سد میربک کوردبای از قزاقستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ٩٧ کیلوگرم ۴ کشتی گیر حضور داشتند و حسن آریا نژاد در دیدار نخست با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب اولجاس سیرلیبای از قزاقستان شد وی در دور دوم مقابل راوی از هند با نتیجه ۱۱ بر ۵ و سه اخطاره شکست خورد. وی در کشتی سوم خود اودبایار لخاوگاسورن از مغولستان را با نتیجه ۵ بر یک مغلوب کرد و به مدال برنز رسید.

در وزن ١٣٠ کیلوگرم که ۵ نفر شرکت کرده بودند علی اکبر یوسفی در کشتی اول مقابل رومان کیم از قرقیزستان با نتیجه ۶ بر ۵ و ضربه فنی شکست خورد. وی در دور بعد مقابل آریان پانوار از هند با نتیجه ۵ بر یک و ضربه فنی پیروز شد و در کشتی سوم نیز با نتیجه ۹ بر صفر اردن تولگا داوادورج از مغولستان را مغلوب کرد. یوسفی در کشتی چهارم و پایانی خود در مصاف با سارکیس پشینچینکوف از قزاقستان با نتیجه ۱۳ بر ۵ به برتری دست یافت و صاحب مدال نقره شد.

رده بندی تیمی و انفرادی مسابقات:

۵۵ کیلوگرم: ۱- سرداربک کونوشبایف (قرقیزستان) ۲- پویا دادمرز (ایران) ۳- داواباندی مونخ اردن (مغولستان)
۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولامان شارشنبکوف (قرقیزستان) ۲- داستان زارلیخانوف (قزاقستان) ۳- مهدی محسن ژاد (ایران)
۶۳ کیلوگرم: ۱- میثم دلخانی (ایران) ۲- المان تالانتبک اولو (قرقیزستان) ۳- ویجای (هند)
۶۷ کیلوگرم: ۱- نوربک کیزیروف (قزاقستان) ۲- خانبورگد گانخویاگ (مغولستان) ۳- آمانتور اسماعیل اف (قرقیزستان) ۴- محمد الیاسی (ایران)
۷۲ کیلوگرم: ۱- امین کاویانی نژاد (ایران) ۲- دالار رضازاده (تاجیکستان) ۳- بک کونوربایف (قرقیزستان)
۷۷ کیلوگرم: ۱- رانات ایلیاز اولو (قرقیزستان) ۲- محمدرضا گرایی (ایران) ۳- کاهارمان کیسیمتوف (قزاقستان)
۸۲ کیلوگرم: ۱- مهدی ابراهیمی (ایران) ۲- کانیشبک دوسچانوف (قزاقستان) ۳- سانجیت (هند)
۸۷ کیلوگرم: ۱- محمدهادی ساروی (ایران) ۲- کالیدین آسیکیف (قرقیزستان) ۳- میربک کوردبای (قزاقستان)
۹۷ کیلوگرم: ۱- اولجاس سیرلیبای (قزاقستان) ۲- راوی (هند) ۳- حسن آریانژاد (ایران)
۱۳۰ کیلوگرم: ۱- رومان کیم (قرقیزستان) ۲- علی اکبر یوسفی (ایران) ۳- سارکیس پشنیچنیکوف (قزاقستان)

رده بندی تیمی: ۱- ایران ۲۰۲ امتیاز ۲- قرقیزستان ۱۸۲ امتیاز ۳- قزاقستان ۱۶۷ امتیاز ۴- هند ۱۲۸ امتیاز ۵- مغولستان ۱۲۰ امتیاز ۶- تاجیکستان ۲۰ امتیاز

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشتی زیر 23 سال آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانی مقتدرانه ایران در انتخابی جام‌جهانی ووشو

کاروان ووشوی ایران در رقابت‌های انتخابی جام‌ جهانی در چین با کسب ۲۰ مدال رنگارنگ قهرمان شد.

به گزارش مشرق، رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی ووشو ۲۰۲۴ از صبح دیروز با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت‌کننده از ۳۸ کشور جهان به میزبانی شهر جیانگ‌یین کشور چین آغاز شد و امروز به پایان رسید.

ووشوکاران ایران که در روز نخست به ۶ طلا، یک نقره و ۳ برنز رسیده بودند، در روز دوم به درخشش خود ادامه دادند و موفق به کسب ۷ طلا و ۴ نقره دیگر شدند.

در مبارزه‌های امروز بخش ساندا، محسن محمد سیفی، سهیل موسوی، علی خورشیدی و محمدرضا ریگی ۴ مدال طلا گرفتند. زهرا کیانی، شاهین بنی‌طالبی و تیم دوئلین مردان (شامل مصطفی حسن‌زاده و حسین قبله‌نما) ۳ طلا در بخش تالو کسب کردند. همچنین سهیلا منصوریان در ساندای بانوان و مصطفی حسن‌زاده به همراه زهرا جلیلی ۳ نقره کاروان ایران را به ارمغان آوردند.

بدین ترتیب کاروان ۱۴ نفره ووشوی کشورمان در پایان مسابقات، موفق به کسب ۱۳ طلا، ۵ نقره و ۲ برنز شد و مقام قهرمانی و نخست تیمی و مجموع را تصاحب کرد. این مسابقات در حالی به اتمام رسید که تمامی ورزشکاران اعزامی کشورمان به این پیکارهای موفق به کسب مدال شدند.

چین با ۷ طلا، ۳ نقره و ۳ برنز دوم شد و ازبکستان با ۳ طلا، ۸ نقره و ۶ برنز در رده سوم ایستاد.

فهرست مدال‌آوران ایران به شرح زیر است:

طلا/ ساندا:

صدیقه دریایی در وزن ۶۵- کیلوگرم

شهربانو منصوریان در وزن ۷۵- کیلوگرم

سیدمعین تقوی در وزن ۹۰ کیلوگرم

محسن محمد سیفی ۷۰ کیلوگرم

سید سهیل موسوی ۷۵ کیلوگرم

علی خورشیدی ۸۰ کیلوگرم

محمدرضا ریگی ۸۵ کیلوگرم

تالو:

مصطفی حسن‌زاده در فرم نن‌گوئن

زهرا کیانی در فرم چانگ‌چوان و چیانگ‌شو ( ۲ طلا)

هلیا اسدیان در فرم نن‌گوئن

شاهین بنی طالبی در فرم نان‌چوان

تیم دوئلین مردان (دو نفره) با ترکیب مصطفی حسن‌زاده و حسین قبله‌نما

نقره/ ساندا:

سهیلا منصوریان ۶۰ کیلوگرم

تالو:

مصطفی حسن زاده در فرم نان چوان

زهرا جلیلی در فرم دائو شو

شاهین بنی‌طالبی در فرم نن‌گوئن

برنز/ تالو:

زهرا جلیلی در فرم چانگ چوان و گون شو (۲ مدال)

هلیا اسدیان در فرم نان‌چوان

دیگر خبرها

  • صعود تایلند به فینال جام ملت‌ها/ امید افغانستان به جهانی شدن
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • قهرمانی دانیال سهرابی در کشتی فرنگی جام ‌تختی/ شکست سنگین بداغی مقابل سعادتی‌فر
  • قهرمانی مقتدرانه ایران در انتخابی جام‌جهانی ووشو
  • قهرمانی ایران در انتخابی جام جهانی ووشو
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است
  • جوانان و امیدهای بوکس ایران در رینگ آسیایی
  • کشتی ایران می‌تواند در المپیک پاریس 6 مدال طلا بگیرد
  • جوانان و امید‌های بوکس ایران در رینگ آسیایی