Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه بردسکن در اولین جمعه از سال 98 در خطبه های نماز جمعه این شهرستان ضمن تسلیت وفات حضرت زینب (س) به نامگذاری امسال از جانب مقام معظم رهبری به عنوان سال رونق تولید اشاره کرد و گفت: مسئولان و هم مردم باید در عملیاتی کردن این شعار به معنای واقعی گام بردارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بردسکن، علی اصغر امینی گفت: سرمایه گذاران برای  ایجاد تولید و اشتغال  گام های خوبی را برداشته اند که می طلبد متولیان امر موانع  را از سر راه سرمایه گذاران در امر تولید بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیب جمعه بردسکن عنوان کرد: الحمدالله در حوزه شهرستان بردسکن حرکت های خوبی در حوزه معادن و واحدهای تولیدی برداشته شده است که از جمله آن می توان به اشتغال زایی 700 نفری در کارخانه فرش عرسین در بخش انابد اشاره کرد که بدون استفاده از تسهیلات دولتی توانسته با تولید 5 هزار متر مربع فرش اولین تولید کننده فرش خراسان رضوی در سال 97 باشد.

امام جمعه بردسکن افزود:  اگر مسئولان مشکلات و موانع را از سر راه  صاحبان سرمایه بردارند هم تولید و هم اشتغال  رونق بهتری به خود خواهد گرفت.

وی همچنین با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر واگذاری امور و کارها به جوانان گفت:  هر کجا که کارها به جوانان واگذار شده است به موفقیت های خوبی دست پیدا کرده ایم چرا که  نسل جوان از توانمندی و انرژی بیشتری در حوزه ها کارها برخوردار هستند.

وی به سخنان مقام معظم رهبری در اجتماع هزاران نفر از اقشار مختلف مردم در حرم رضوی اشاره کرد و گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان یک نقشه راهبردی در طول سال برای مسئولان و مردم است و باید آن را از حالت شعاری به میدان عمل تبدیل کنیم. 

حجت الاسلام امینی گریزی به نامگذاری سال قبل  زد و گفت:حقیقتا سفره مردم در استفاده از کالاهای ایرانی بزرگ تر شد ولی سفره معیشت مردم کوچک تر شد که بیانگر این است که مردم به  وظیفه خود عمل کردند ولی مسئولان نتوانستند این شعار را به طور کامل اجرایی کنند

وی با توجه به منویات مقام معظم رهبری گفت:  عده ایی به دنبال این هستند که  سال 98 سال سختی به لحاظ معیشتی و اقتصادی است ومی خواهند از این طریق دل مردم را خالی کنند در صورتی که  ملت ایران در طول 40 سال گذشته از انقلاب در تحریم بوده اند و توانسته اند به پیروزی دست پیدا کنند و برماست که تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم.

وی به شهادت یکی از ماموران انتظامی  اهل شهرستان بردسکن در مشهد اشاره کرد و گفت: پیکر شهید ستوان هادی صفایی فردا ساعت 9 ونیم صبح از ستاد انتظامی شهرستان بردسکن تشییع و به زادگاهش روستای خمی خاکسپاری خواهد شد.

وی ضمن تبریک و تسلیت به نیروهای جان برکف نیروی انتظامی و خانواده این شهید گفت: درایامی که مردم دلشان خوش است و به مسافرت و دید و بازدید ها می روند نیروی  انتظامی با حضور در صحنه خود حافظ امنیت و جان و مال مردم هستند و با نثار جان خود  امنیت و آسایش را برای ما به ارمغان می آورند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 حضرت زینب خانواده خطبه های نماز جمعه سرمایه گذاران منویات مقام معظم رهبری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: روزنامه جمهوری اسلامی: توهین و تهمت به هاشمی رفسنجانی در صداوسیما روزنامه جمهوری اسلامی: کسانی که از شعار"مرگ بر روحانی"خوشحال اند یادشان باشد روحانی فقط حسن روحانی نیست

دیگر خبرها

  • بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • مسئولان باید در برابر سوژه‌سازی‌ها کار اقناعی انجام دهند
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • تعطیلی پنجشنبه ها از موانع اصلی عدم تحقق شعار سال است
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست