Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@16:26:02 GMT

تدارک نوروز با ظرفیت های جذاب در زرندیه

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۲۷۰۷

تدارک نوروز با ظرفیت های جذاب در زرندیه

به گزارش ایرنا، از آبشار با ارتفاع 30 متری جناقچی تا برج کبوترخانه و کلیسای سرکیس مقدس به عنوان آثار طبیعی و تاریخی گرفته تا سرزمین ایرانیان و افزون بر 10 هزار هکتار باغ پسته، فضاهایی برای گشت و سیاحت در زرندیه وجود دارد.
این شهرستان دارای پنج روستای هدف گردشگری از جمله «چناقچی علیا»، «بند امیر» و «الویر» در بخش خرقان و 2 روستای «پیک» و «ورده» در بخش مرکزی است که در فصل شکوفایی طبیعت و آغاز سرسبزی زمین نگاه ها را به سمت خود می کشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آبشار روستای چناقچی با ارتفاع حدود 30 متر، کلیسای سرکیس مقدس و گورستان ارامنه در ایام تعطیلات نوروز می تواند به عنوان مقصد و هدف مسافرن و گردشگران باشد.
صدا و نوای تاریخ دوران صفویه در زرندیه نیز کاملا مشهود است چرا که 2 کاروانسرای شاه عباسی در خشکرود بخش خرقان و همچنین کاروانسرای روستای هدف گردشگری ورده از جمله جاذبه های گردشگری است که در زمان های قدیم محملی برای اسکان کاروانیان و تجار بوده است.
در شهر مامونیه که مرکز شهرستان محسوب می شود نیز وجود بقاع متبرکه و تاریخی مانند امامزاده پنج تن و سید منصور، برج کبوترحانه و همچنین یخچال تاریخی مهدی آباد از جمله آثار تاریخی قابل بازدید است.
مسئولان شهرستان زرندیه مانند همه جای ایران پیش از فرا رسیدن نوروز باستانی و با پیش بینی ورود مسافران و گردشگران به این دیار، تدابیری را برای پذیرایی مناسب و همچنین اسکان آنها اندیشیده اند.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زرندیه در این خصوص به ایرنا، گفت: برای استقبال از بهار و گردشگران ورودی، 2 نوروزگاه در شهر پرندک به عنوان مبدا ورودی شهرستان و همچنین در ورودی شهر مامونیه ایجاد شده است.
«زهرا رنجبر» افزود: در این نوروزگاه ها سفره هفت سین که نماد خانواده های ایرانی است، ایجاد شده و بنرهایی که حاوی معرفی جاذبه های شهرستان نیز نصب شده است.
وی اظهار داشت: گروه های امداد و نجات جمعیت هلال احمر آمادگی راهنمایی از همشهریان و مسافران وارد شده به شهرستان را دارند.
وی گفت: 2 اقامتگاه بوم گردی در روستاهای حسین آباد (بخش مرکزی) و ویدر در بخش خرقان که هر کدام ظرفیت پذیرش 20 نفر را دارند نیز آماده پذیرایی و اسکان مسافران است و یک باب خانه مسافر در شهر مامونیه با سه اتاق نیز برای اسکان مهمانان مهیا است.
رنجبر گفت: مراکز اسکان آموزش و پرورش نیز با پنج مدرسه در شهرهای مامونیه، زاویه، پرندک، خشکرود و رازقان برای اسکان مسافران در این ایام تدارک دیده شده است.
وی ادامه داد: زائرسراهای بقاع متبرکه تحت پوشش اداره اوقاف و امور خیریه در امامزاده پنج تن مامونیه، عبدالمطلب روستای پیک و امامزاده صالح روستای تیره نیز آمادگی پذیرایی و اسکان مسافرین را دارند و برخی از ادارات عضو ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان نیز مهمانسراها را برای اسکان جامعه هدف خود آماده کرده اند.
به گفته او، نرم افزار گردشگری زرندیه نیز راه اندازی شده که تمام اطلاعات مربوط به جاذبه های تاریخی و گردشگری این شهرستان را در فضای مجازی به مهمانان ارائه می کند علاوه بر این، نقشه راهنمای شهرستان های استان و همچنین مراکز شهرستانها در جایگاه های امداد و نجات هلال احمر و نیروی انتظامی برای عرضه به مسافرین توزیع می شود.
رنجبر گفت: گروه موسیقی سنتی نیز در نوروزگاه ها اجرای برنامه می کند و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زرندیه نیز با همکاری دستگاه های نظارتی به صورت مستمر با ایجاد گشت های مشترک، بازدید و نظارت از مراکز پذیرایی و خدماتی را در دستور کار دارد.
شهرستان زرندیه با 64 هزار نفر جمعیت دارای پنج شهر است که در حوزه صنعت با داشتن افزون بر 300 کارخانه از مناطق مهم صنعتی و تولیدی استان مرکزی محسوب می شود.
6539/3075
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اداره اوقاف و امور امداد و نجات جمعیت هلال احمر برج زهرا نوروز 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • یادواره شهدای شهرستان زرندیه
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • هفته فرهنگی شهرستان زرندیه