Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@23:03:31 GMT

اختصاص ٢٠ میلیارد تومان به چهار استان سیل‌زده

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۲۸۸۲

اختصاص ٢٠ میلیارد تومان به چهار استان سیل‌زده

رویداد۲۴ سید سلمان سامانی اظهار کرد: براساس گزارش‌های دریافتی میزان بارندگی در استان گلستان در سه روز اخیر معادل ۷۰ درصد میزان بارش‌ها در یک سال گذشته بود که خساراتی را به هموطنان عزیزمان وارد ساخت.

وی ضمن ابراز همدردی با مردم این چهار استان که در ایام نوروز و سال نو دچار سختی و خسارت‌های مالی شدند گفت: دستگاه‌های اجرایی و درمانی و خدماتی، نیرو‌های هلال احمر، ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در حال ارائه خدمات به مردم در این مناطق هستند و امدادرسانی کماکان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سامانی با تاکید بر اینکه حفظ جان مردم اولویت مهم مدیریت بحران بوده است، تصریح‌کرد: امدادرسانی هوایی توسط سه بالگرد در مناطق سیل زده انجام شد و ساکنان روستا‌هایی که در محاصره سیل قرار گرفته بودند به نقاط امن منتقل شدند و خوشبختانه با همراهی مردم عزیزمان از وقوع حوادث ناگوار انسانی پیشگیری به عمل آمد.

سامانی افزود: از دقایق ابتدایی وقوع حادثه با دستور وزیر کشور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور جهت مدیریت میدانی و نظارت کافی در مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و مازندران حضور داشته‌اند و با پیگیری‌های وزیر کشور اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به چهار استان تحت تاثیر جهت اقدامات اولیه مدیریت بحران اختصاص پیدا کرد.

سخنگوی وزارت کشور خاطرنشان کرد: این حادثه خسارت‌های زیادی به بخش کشاورزی و اماکن مسکونی وارد ساخته است که کارشناسان مربوطه برای ارزیابی خسارت‌ها در مناطق سیل زده حضور دارند و پس از برآورد نهایی، پیشنهادات جبران خسارت‌ها از سوی وزارت کشور به هیئت وزیران ارائه خواهد شد.

براساس پایگاه خبری وزارت کشور، سامانی با اشاره خدمات ارائه شده تا صبح امروز در استان گلستان تاکید کرد: دستگاه‌های خدمات رسان در ١٠ شهرستان و ٧٥ شهر و روستا و محور‌های کوهستانی استان گلستان اقدام به خدمات امداد و نجات کرده‌اند که بر این اساس به بیش از ٣٧ هزار نفر امدادرسانی شده و بیش از ۶ هزار و ٢٠٠ نفر اسکان اضطراری داده شده‌اند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بارندگی در استان گلستان سیل در استان گلستان سیلاب در گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده‌باش کامل مدیریت شهری مشهد در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز