Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مسئول اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک در گفتگو با بسیج گفت: اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک در دوران دفاع مقدس مقر آموزشی یگان زرهی لشکر 25 و نیز محل استراحت و گاها محل اعزام رزمنده ها به مناطق عملیاتی بود.

سرهنگ پاسدار احمد ذلیکانی با توجه به اینکه درخشش لشکر 25 کربلا در دفاع مقدس مرهون حمایت و پشیبانی های مفید در خطوط پشتی جنگ بود، اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک را مکانی  بعنوان تقویت کننده رزمندگان لشکر 25 کربلا و دیگر استانها در زمان دفاع دانست و افزود: انتخاب این مکان بعنوان اولین محل اسکان زائان راهیان نور مازندران، بخاطر وجود آثار، فضا و محیط  دوران دفاع مقدس در این مکان است و از آنجا که زائران راهیان نوراستان از لحاظ بعد مسافت بیش از هزار کیلومتر را طی می کنند این مکان استراحتگاهی مناسب بای ادامه راه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ضمن بیان اینکه از 20 اسفند تا به امروز 3 فروردین 7800 زائر وارد اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک با ظرفیت  2 هزار نفر در شب شدند ادامه داد: خادمینی که در این اردوگاه به زائران خدمت می کنند طی دو مرحله اعزام و هر مرحله 60 نفر بوده که  با تدبیر کمیته خادمین، اکثرا بار اولی و جوان هستند.

سرهنگ ذلیکانی مسئول اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک ضمن اشاره به اینکه در شب سال تحویل این اردوگاه میزبان بیش از 700 زائر بود که برایشان  برنامه های متنوع فرهنگی برگزار شد عنوان کرد: با توجه به شعار سال که رونق تولید نامیده شد همچنین سال گذشته هم در راستای تحقق شعار سال بیش از 5 هتکار اراضی جنوبی این اردوگاه زیر کشت محصولات زراعی رفت.

سرهنگ ذلیکانی گفت: فضاسازی فرهنگی این اردوگاه تداعی کننده فضای دوران دفاع مقدس است و کاروان ها که اولین بار وارد این اردوگاه می شوند از نزدیک این فضا را با همان آثار باقی مانده از دوران جنگ لمس می کنند.

مسئول کمیته تفحص و جستجوی مفقودین استان مازندران با اشاره به رجعت پیکر شهدای دفاع مقدس در روز های پایانی سال 97 از طریق مرز خرمشهر به کشور افزود: پیکر 115 شهید در مناطق عملیاتی کربلای 5 ، هشت و عملیات رمضان تفحص شد که در معراج شهدای اهواز (محمودوند) به منظور زیارت کاروان های راهیان نور قرار دارد تا پس از اتمام دوره نوروزی راهیان نور جهت شناسایی و سپس تشییع و تدفین پیکر مطهرشان در مناطق کشور اقدام شود  .

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۴۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله عباسی در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار مؤثر دانست و اظهار کرد: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

وی با تأکید بر برنامه دشمن برای کمرنگ جلوه دادن فرهنگ ایثار و شهادت در کشور در طرق مختلف از جمله فضای مجازی و جنگ نرم افزود: در قالب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه گسترش و رواج دهیم زیرا تنها راه پیشبرد اهداف انقلاب و سربلندی این نظام توجه به سیره و روش شهدا است.

استاندار گیلان با اشاره به اهتمام مسؤولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان بیان کرد: گیلان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس در گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

عباسی با بیان اینکه تقدیم هشت هزار شهید در گیلان، نشان‌دهنده ولایتمداری مردم این استان در طول ۴۵ سال گذشته است، گفت: در دوران دفاع مقدس مردم گیلان رزمندگان گیلانی، سرداران دلاور جبهه‌های حق علیه باطل بودند که با ایثار خود باعث سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی و جهان اسلام شدند.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس تصریح کرد: باید در کنار ظرفیت‌های ملی از ظرفیت و متخصصان استانی هم برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان نهایت بهره را برد زیرا باید فضای ساختاری و محیطی موزه دفاع مقدس متفاوت از دیگر موزه‌های دفاع مقدس کشور باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه توجه به زیست بوم گیلان یک اصل برای در احداث موزه دفاع مقدس باشد، گفت: به زیست بوم گیلان در ساخت موزه دفاع مقدس گیلان باید توجه شود از این رو انتظار دارم موزه دفاع مقدس ساخته شده حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

گفتنی است، مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان گیلان و شهر رشت در حال احداث می‌باشد که فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و در سوم خرداد ماه سال جاری توسط رئیس محترم جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با پنج استان دیگر افتتاح خواهد شد.

کد خبر 6088001

دیگر خبرها

  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • بازدید جامعه ورزش کشور از یادمان‌های دفاع مقدس در جنوب غرب خوزستان