Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@09:20:22 GMT

تا اطلاع ثانوی به «یزد» نروید

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۱۲۸۸

دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر با بیان این‌که جاری شدن سیل در استان‌های شمالی، مسافران را به سمت استان‌های مرکزی و جنوبی روانه کرده و این موج جمعیت، اسکان در برخی استان‌ها را با محدودیت و مشکلاتی مواجه کرده است، از مردم درخواست کرد: «تا اطلاع ثانوی» از سفر به استان یزد، خودداری کنند.

به گزارش «تابناک» فریدون محمدی با اشاره به گزارش‌های دریافت‌شده از اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ناظران این ستاد در چند روز گذشته، به ایسنا گفت: استان یزد در شب سوم فروردین اعلام کرد، ظرفیت اقامتی در این استان صد درصد تکمیل شده و در‌های حسینه‌ها، سالن‌های ورزشی و نمایشگاه‌ها برای اسکان مسافران باز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه اکنون مشکل اسکان مسافران نورزی در این استان حل شده، اما ترافیک مسافر همچنان به سمت یزد زیاد است که با توجه به محدودیت ظرفیت اسکان، از مسؤولان اصفهان درخواست شد مسافرانی که به سمت یزد روانه شده‌اند را در شهرستان‌های اردستان و نائین حفظ کنند و اسکان دهند.

او اضافه کرد: مشکل اقامت مسافرانی که هم اکنون در یزد حضور دارند، حل شده و تا این لحظه گزارش منفی از کمبود ظرفیت اقامتی و اسکان مسافران، به ستاد هماهنگی خدمات سفر نرسیده است. اما توصیه می‌شود تا کم‌شدن بار ترافیکی، به منظور خدمات‌رسانی بهتر و کیفی به مسافران، «فعلا» استان‌های دیگری به عنوان مقصد سفر نوروزی در نظر گرفته شود.

دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر در ادامه به مشکل اسکان مسافران نوروزی در استان سمنان، اشاره کرد و افزود: در چند روز اخیر گزارش‌های زیادی از صف‌های طولانی و یا تجمع مسافران در گیت‌های اسکان این استان دریافت کردیم که پس از تذکر و پیگیری ستاد، این وضعیت در سمنان سامان‌دهی و کانتر‌های پاسخگو در ارتباط با اسکان افزایش داده شده است.   محمدی با اشاره به مشکلاتی که برای مسافران در هرمزگان پس از تشدید بارش‌ها پیش آمد نیز گفت: گزارش ناظران ستاد از استان هرمزگان مبین تجمع مسافران در بنادر و در شرایط بد جوی بوده؛ معطلی که سبب آزار آن‌ها نیز شد. پس از پیگیری و تذکر ستاد مرکزی، گروه‌های سیار از سوی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان، برای ارائه خدمات ویژه به مسافران در محل مستقر شدند که گزارش بعدی ناظران از حل مشکل مسافران معطل در بنادر استان هرمزگان حکایت دارد.

دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر ادامه داد: با توجه به شرایط بد جوی در حوزه شمال و شمال‌شرق کشور، پیش‌بینی می‌شود مسافران مسیر خود را از مناطق شمالی به سمت استان‌های مرکزی و جنوبی تغییر دهند، بر همین اساس از سوم فرودین شاهد افزایش حضور مسافران در استان‌های سمنان، مرکزی، یزد، همدان، چهارمحال و بختیاری و حتی خراسان‌ها بوده‌ایم. بخش زیادی از این گردشگران و مسافران که از قبل این مسیر‌ها و استان‌ها را انتخاب نکرده بودند و یا حتی در میانه راه، تغییر جهت داده‌اند، اکنون با مشکل اسکان در برخی استان‌ها مواجه شده‌اند، بنابراین از ستاد‌های استانی درخواست کرده‌ایم آمادگی خود را برای ورود این موج جدید آماده کنند.

محمدی از ابلاغ بخشنامه رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر به ستاد‌های استان‌ها پس از آخرین هشدار سازمان هواشناسی و ورود جبهه جدید بارشی به کشور و احتمال وقوع سیل در برخی مناطق، خبر داد و اظهار کرد: از اداره‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تمام استان‌ها و ستاد‌های هماهنگی خدمات سفر آن‌ها درخواست شده از طریق صدا و سیما و همه رسانه‌ها به مردم و مسافران نوروزی اطلاع‌رسانی شود تا از سفر به نقاطی که احتمال وقوع سیل یا آب‌گرفتگی وجود دارد، خودداری کنند. تابلو‌های اطلاع‌رسانی مرتبط با خطرات احتمالی در مسیر مسافران، به‌صورت فوری نصب شود. با ادارات کل و نهاد‌های متولی استان برای تأمین محل اسکان اضطراری در صورت نیاز هماهنگی شود. با اورژانس و ادارات امداد و نجات برای آمادگی هرگونه خدمات امدادی و درمانی و همچنین با ادارات کل صنعت، معدن و تجارت و نیز استانداران برای بررسی وضعیت ارزاق عمومی موردنیاز مسافران نوروزی هماهنگی شود. همچنین توصیه‌هایی برای هماهنگی در تأمین سوخت و فرآورده‌های نفتی موردنیاز خودروی مسافران در زمان اضطرار و افزایش جمعیت مسافران، اعزام گروه‌های نظارتی به تمام نقاط استان و بررسی وضعیت خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی و پیش‌بینی ظرفیت خدماتی در صورت مواجه شدن با شرایط ویژه، شده تا مشکلات سفر‌های نوروزی به حداقل برسد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک یزد گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از ممنوعیت خرید و فروش نهضت ملی مسکن تا زمان نصب کنتور خبر داد و جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستأجران را تشریح کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل نوروزی با یادآوری این‌که لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها با همکاری وزارت راه و کمیسیون عمران مجلس تدوین شده است، اظهار کرد: ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره طرحی است که در صورت تصویب و تبدیل به قانون بخشی از مشکلات در بازار اجاره، زمین و مسکن رفع کرده و به تسهیل‌گری در بخش اجاره می‌پردازد.

وی توضیح داد: این لایحه بر تقویت بازار اجاره از طریق ارائه مشوق به موجران، استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای شناسایی خانه‌های خالی و هزینه این بخش از مالیات برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت خانه‌های ارزان‌قیمت برای اشخاص بی‌بضاعت، الزام تمامی دستگاه‌های اجرایی برای ارائه رایگان اطلاعات موردنیاز در سامانه ملی املاک و اسکان و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای عدم درج اطلاعات در سامانه و خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان تاکید دارد.

وی ادامه داد: تقویت سامانه ملی املاک و اسکان جهت شناسایی خانه‌های خالی، تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان و درج معاملات در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و ضمانت اجرایی برای ثبت قراردادها و ارائه راهکارهایی برای الزام‌آور شدن این راهکارها از دیگر مواردی است که در این لایحه به آن توجه جدی شده است. بر اساس بندهایی از این طرح، تمامی قراردادها اعم از اجاره و خریدوفروش باید در سامانه ثبت شوند و با اخذ کد رهگیری امکان ارزیابی آنچه در بازار مسکن می‌گذرد وجود دارد.

وی افزود: با تصویب و ابلاغ لایحه مذکور در استان‌هایی که نرخ تورم عمومی سالانه بیش از 30 درصد باشد شورای‌عالی مسکن مکلف است تا نسبت به تعیین سقف حداکثر افزایش اجاره‌بها به میزان 50 تا 100 درصد تورم عمومی سالانه اقدام کند. حمایت از مستأجران از طریق پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال جدید با توجه به تورم و همچنین نظارت بر پرداخت تسهیلات توسط بانک‌های عامل بخش دیگری از این طرح به شمار می‌رود.

نوروزی تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه‌های مبادله در بازار مسکن را از دیگر ویژگی‌های این طرح عنوان کرد و گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است ظرف 6 ماه بعد از لازم‌الاجرا شدن این قانون، دسترسی‌های برخط برای استعلامات ثبتی و ثبت هرگونه سند رسمی را از طریق مرکز مبادله اطلاعات برای سامانه املاک و اسکان و سامانه املاک و مستغلات وزارت راه و شهرسازی به صورت تمام الکترونیک و شبانه‌روزی فراهم کند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اضافه کرد: اخذ عوارض از اراضی بلااستفاده و نحوه هزینه کرد این عوارض بخش دیگری از موارد مورد تاکید در این طرح است. همچنین برای کاهش التهابات مسکن و برای جلوگیری از معاملات سفته‌بازی واحدهای در حال احداث تا قبل از تحویل واحد مسکونی یا نصب کنتور و گواهی پایان‌کار ساختمان، امکان نقل و انتقال واحدهای نهضت ملی مسکن به هر شیوه‌ای وجود ندارد و ممنوع است و محاکم و ادارات پذیرفته شده نیست.

نوروزی ابراز امیدواری کرد تا با تصویب لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها و ابلاغ آن، بخشی از موانع موجود در اجرا قانون جهش تولید مسکن و بازار مسکن و اجاره بها برطرف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • خبر خوش برای مستاجران
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام