Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، در سیل چند روز گذشته در استان‌های گلستان، مازندران و خراسان شمالی، جمع کثیری از اهالی این منطقه خسارت دیدند. سیل در ۱۰ شهر استان گلستان ادامه داشته و تعدادی از روستاها و ۷۰ درصد سطح شهر آق قلا به زیر آب رفته بود.

به دنبال این اتفاق تلخ در آستانه فرا رسیدن سال جدید چهره‌های مطرح ورزش به کمک مردم سیل زده شتافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وفا هخامنش، مدافع سابق تیم خونه به خونه که در لیگ هجدهم برای صنعت نفت آبادان بازی می‌کند یکی از اولین  ورزشکاران استان گلستان بود که برای جمع آوری کمک‌های مردمی اقدام کرد و با سایر ورزشکاران این استان وارد عمل شدند.

هخامنش درباره کمک‌های مردمی که طی چند روز گذشته جمع آوری شده به خبرنگار ما گفت: ابتدا می‌خواهم در مورد وضعیت کلی این اتفاق تلخ توضیحاتی بدهم. از دو هفته پیش کارشناسان آب و هواشناسی پیش بینی کرده بودند ولی مسئولان سد که همیشه باید حجم آب آن را در حد نرمالی نگه دارند متوجه نبودند و سد را کامل پر کردند تا این که سر ریز شد.

او ادامه داد: وقتی سد سرریز می‌شود امکان این که سد را بشکند وجود دارد. به همین خاطر مجبور شدند که تمام دریچه‌های سد را باز کنند و حجم بسیار  زیاد آب خارج شود و به صورت وحشتناک وارد منطقه شد. مردم هم با توجه به اطلاع رسانی ناقصی که شده بود وقت آنچنانی نداشتند که روستاها و شهرها را تخلیه کنند.

هخامنش ادامه داد: در حال حاضر اکثر خانه‌های ویلایی خسارت جدی دیده‌اند و بیشتر آنها که از طریق پرورش دام و طیور گذران عمر می‌کردند خسارت چشمگیری را شاهد هستند. مردم استان گلستان اینگونه کسب سرمایه می‌کنند و چشم امید آنها به همین دو ماهی بود که محصولات را برداشت کنند و بفروشند تا کل سال را با آن سپری کنند. ولی حالا برای یک سهل انگاری خسارت زیادی به آنها وارد شد. در حال حاضر بیشتر مردم به خصوص مردم شهر بندرترکمن در این حادثه کمک رسانی می‌کنند. شهر ترکمن خیلی بزرگ نیست ولی همه پای کار هستند حتی آنهایی که از نظر مالی هم قوی نیستند سعی دارند در حد توانشان کمک کنند.

مدافع تیم صنعت نفت خاطرنشان کرد: از طرف مردم گنبد هم که خودشان تا چند روز پیش زیر آب بودند کمک‌های زیادی ارسال شده است. بیشتر امور روی دوش مردم بندر ترکمن است و خدارا شکر که تمام ورزشکاران نامی ما از جمله سردار آزمون، عزت اله پورقاز، میکائیل تاجر، ادریس دانشور، میکائیل ایمن تراج و خیلی از عزیزان دیگر در منطقه هستند. آقای قائمی هم در ترکیه هستند و طی چند روز آینده به ایران می‌آیند.

او درباره اینکه چرا خودش به بند ترکمن نرفته گفت: من هم متاسفانه به دلیل مصدومیتی که دارم حتی با وجود خواهش از سرمربی نتوانستم در کنار همشهریانم باشم. تیم ما شرایط مناسبی ندارد و بازی‌های حساسی پیش رو داریم که خودمان را در جدول نگه داریم. به همین خاطر اجازه سفر پیدا نکردم اما خدارا شکر تمام خانواده‌ام و پدر و مادرم که ساکن استانبول هستند را بسیج کردم و به بندر ترکمن آوردم و از راه دور تلفنی کارها را مدیریت می‌کنم؛ خدارا شکر کمک‌هایی که مردم خونگرم آبادان و افراد توانمند فرستاده بودند را ارسال کرده‌ایم. کمک‌های قابل توجهی هم شده و در حد توان خودمان که گوشه‌ای از کار را داشته باشیم، انجام شده است. اگر خدا بخواهد بعد از اینکه آب از منطقه خارج شود و به دریا برود بعد از آن هم ما کارمان را ادامه می‌دهیم و برای بازسازی و تمیز کردن منطقه اقدام می‌کنیم.

هخامنش ادامه داد: تا آخرین لحظه پای کار هستیم، درست است من کنار همشهری‌های عزیزم نیستم ولی تا ساعات پایانی شب طی این چند روز گویایی احوالاتشان بوده‌ام. کل اطلاعات را در اختیار دارم و خیلی دوست داریم که این کار به نحو احسن انجام شود. بچه‌های ورزشکار و قهرمانان ملی همین که در صحنه هستند واقعا قوت قلبی برای مردم است. این اتفاق خیلی خوبی است و به نظرم بیشتر ارزش معنوی کار اهمیت دارد که آنها به خوبی آن را انجام داده‌اند.

مدافع اهل بندرترکمن درباره اطلاع رسانی پیش از وقوع سیل گفت: واقعا ما از مسئولان تقاضای زیادی نداشتیم و نداریم خود مردم در صحنه حاضر هستند اما می‌شد قبل از این اتفاقات سیل را پیش بینی کنند و به صورت معمولی سد را تخلیه می‌کردند. صدا و سیما می‌توانست خیلی زودتر وارد شود و این موضوع را اطلاع رسانی کند. کل مردم ایران که دست خیر دارند و کمک آنها اثبات شده همانند همین استان کرمانشاه برای ما هم بسیار مناسب به داد مردم رسیدند.

به نظرم صدا و سیما و علی الخصوص صدا و سیما گلستان کوتاهی کرد. اگر زودتر می‌گفتند که چنین فاجعه‌ای در حال رخ دادن است مردم خیلی زودتر خانه‌هایشان را ترک می‌کردند. در حد یک زیرنویس بود که خیلی از مردم آن را ندیدند. خدارا شکر تلفات جانی نداشتیم، چند مورد اعلام شد ولی تا آنجایی که از دوستان حاضر در محل پرس و جو کردم واقعیت نداشت. حتی جان یک نفر هم ارزشمند است شما هر خسارت مالی را می‌توانید جبران کنید اما خسارت جانی به هیچ وجه جبران پذیر نیست.

او در پایان عنوان کرد: تصمیم داریم همانطور که گفتم بعد از خارج شدن آب از شهرها و روستاها با کمک از دولت و مسئولان خسارت‌های وارده را برطرف کنیم. همین که خسارت زمین‌های کشاورزی جبران شود و برای فعالیت سال دیگر آماده شوند کافی است. سلبریتی‌ها باید وارد کار شوند همانطور که برای هموطنان ما در کرمانشاه اقدام کردند. توقعی نیست که تمام مخارج را چهره‌های مطرح و سلبریتی ها پرداخت کنند آنها همینکه کنار مردم باشند ارزشمند است. مردم ترکمن چشم انتظار هستند که بدانند تنها نبوده و جزوی از همین کشور هستند. مردم ترکمن در هشت سال دفاع مقدس برای حفظ حریم این مملکت شهید و جانباز داده و غیرت‌شان را نشان دادند. امیدوارم که دوباره سرپا بایستند و به عنوان یکی از اقوام ایران دوباره به زندگی‌شان در آرامش ادامه بدهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صنعت نفت آبادان سیل گلستان سیل مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۳۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد

رئیس فراکسیون مجلس یازدهم می‌گوید: دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست.

به گزارش خبرآنلاین، جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده، می‌گوید؛ «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی در قسمتی در دیگر از گفتگوی خود به نامه اخیر سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی به قالیباف اشاره می‌کند و می‌گوید؛ «دولت اگر برنامه‌ای برای حل مشکلات فعلی اقتصاد داشت برنامه‌ای ۳ مرحله‌ای به مجلس ارائه می‌کرد و به جای سر هم کردن آمارها در پاسخ به ضرب‌الاجل قالیباف برنامه جامعی می‌داد.»

در ادامه گفتگوی جلال محمودزاده، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟

در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.

مجلس باید به دولت اخطار دهد

شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل ۳۰ میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر ۳۰ میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با ۸ و ۱۰ میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.

از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.

تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد

بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.

در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند

با توجه به اینکه حدود ۳ هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟

دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.

لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.

حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود

بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد…

حدود ۱۱۰ نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.

در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز ۶ خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.

دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد

منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟

اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.

برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟

مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.

برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

دیگر خبرها

  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • تا پای جان برای دختر ایران
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • ببینید | عاقبت سلبریتی هایی که به ایران پشت پا زدند چه شد؟
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد