Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین _ ایرنا _ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: تمامی دستگاه‌های امدادرسان استان با توجه به ورود سامانه بارشی فعال که از بعد از ظهر امروز منطقه را تحت تاثیر قرار می دهد به حالت آماده‌باش کامل درامدند.

به گزارش ایرنا، علی فرخ‌زاد روز یکشنبه در نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران استان قزوین افزود: دستگاه‌های ذیربطی که ماشین آلات سبک و سنگین آنها در نوروز به حالت تعطیل درآمده اند نیز در هفته جاری در صورت نیاز به کار گرفته می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در مواقع بحرانی اطلاع رسانی مربوط به اراضی و منابع طبیعی استان که احتمال بروز خسارت در آنها بیشتر است با هماهنگی دهیاران و شوراهای اسلامی بخش، بخشداران و فرمانداران به عمل می آید.
فرخزاد ادامه داد: با توجه به سوابق وقوع سیل در برخی نقاط استان مانند اسفرورین و آراسنج اطلاع رسانی و آمادگی های لازم در این مناطق بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به سیل زدگان استان های شمالی کشور،تاکید کرد: دستگاه‌های ذیربط هماهنگی‌های لازم را در خصوص جمع آوری کمک های مردمی به عمل آورند.
این مسئول ادامه داد: با هدف پیشگیری از خسارات ناشی از سیل پیشنهاد می شود اعضای کمیسیون ماده 100 و 99 ضمن جلوگیری از هرگونه ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه های استان اقدام به تخریب موارد تخلف یاد شده کنند.

** 58 روستای قزوین در معرض خطر سیل قرار دارند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین نیز در این نشست گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده 58 روستای استان در معرض خطر وقوع سیل قرار دارند.
قدرت الله مهدیخانی ادامه داد: با توجه به ورود سامانه بارشی فعال که از امروز تا چهارشنبه هفته جاری استان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد پیش‌بینی میزان بارش ها تا 40 میلی متر برآورد شده است.
وی با اشاره به وقوع سیل در استان های شمالی کشور، تاکید کرد: با رایزنی‌های انجام شده خوشبختانه وضعیت استان مازندران به حالت عادی بازگشت اما در گلستان همچنان با مشکلاتی مانند کمبود دستگاه پمپاژ آب، بابکت و بیل مکانیکی روبرو هستند که در صورت نیاز آماده ارسال دستگاه های یاد شده هستیم.
3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران دستگاه هاي امدادرسان قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام اشتری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: اینکه از مجموع ۷۰ شهر آذربایجان شرقی تعداد ۱۲ شهر دارای طرح جامع مدیریت پسماند باشند، جای تأمل و البته نگرانی دارد، چون در صورت بی توجهی به این موضوع مهم زیست محیطی آینده بهداشت محیط و فضای عمومی شهرها با مخاطرات بسیار عدیده ای مواجه خواهد شد.

وی هر گونه توسعه پایدار بدون توجه به موازین و ضوابط زیست محیطی را بی نتیجه و منجر به بروز انواع مشکلات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی دانست و یادآور شد: هر گونه توسعه باید با مد نظر قرار دادن مسائل زیست محیطی به ویژه در حوزه مدیریت پسماندها به انجام برسد.

اشتری از شهرداری و شوراهای اسلامی شهرهای آذربایجان شرقی خواست تا با نگرشی خاص به مساله حیاتی مدیریت پسماندها توجه و با اقدام به موقع و فوری خود زمینه‌های لازم و کافی برای تصویب این طرح‌ها را در ۵۸ را ایجاد کنند.

وی دفع پسماندهای غیر بهداشتی در کلانشهر تبریز در ۲ سال اخیر را مناسب توصیف و اظهار کرد: در این دوره زمانی شهرداری بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای دفع بهداشتی پسماندهای شهری هزینه کرده است که این امر نشان دهنده توجه و اهتمام خاص این مجموعه به مسائل زیست محیطی است، اما انتظار داریم این اقدامات متوقف نشده و با قدرت و حدت بیشتری ادامه یافته و تقویت شود.

اشتری یکی از چالش‌های بسیار مهم و محوری در مدیریت پسماندها در آذربایجان شرقی به خصوص تبریز را عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبدا اعلام کرد و یادآور شد: این طرح باید در دهه ۱۳۹۰ اجرایی می‌شد که بنا دلایلی هنوز شاهد اجرای آن در این کلانشهر ۲ میلیون نفری نیستیم.

وی موضوع دفع و جمع آوری بهداشتی زباله‌ها را مهم‌ترین چالش کنونی زمین و محیط زیست عنوان و اضافه کرد: مدیریت نادرست پسماندها امروز یکی از مهمترین معضلات محیط زیستی در جهان است که خسارت ناشی از آن ارقام بسیار بالا و هنگفتی را در بر می‌گیرد و باید توجه داشت که تفکیک زباله از مبدا به احترام زمین پاک می‌تواند ثمربخش باشد.

کد خبر 6090987

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر: رفاقت!
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • ویسی، در و پنجره‌های فولاد را بست!
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت