Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@09:08:18 GMT

سیل 4000 میلیارد ریال به خراسان شمالی خسارت زد

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۴۷۱۸

سیل 4000 میلیارد ریال به خراسان شمالی خسارت زد

بجنورد- ایرنا- استاندار خراسان شمالی گفت: سیل حدود چهار هزار میلیارد ریال به زیرساخت ها، منازل مسکونی و حوزه کشاورزی این استان خسارت وارد کرده است.

به گزارش ایرنا، محمدعلی شجاعی روز یکشنبه در بازدید از مناطق سیل زده مانه و سملقان و در جمع مردم کهنه جلگه اظهار داشت: در خدمات رسانی به مناطق سیل زده خراسان شمالی عقب نمانده ایم و همه دستگاه های خدمات رسان از روز اول وقوع سیل پای کار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه اعتبارات ملی خوبی به این استان اختصاص داده شده است افزود: بخشی از این اعتبارات را برای امدادرسانی استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: قبل از وقوع سیل یکی از مهم ترین اقداماتی که انجام شد رهاسازی بخشی از آب سد شیرین دره در 15 تا 20 روز گذشته بوده که سبب شد تا مجبور نشویم در حال حاضر بخشی از آب این سد را در این برهه زمانی تخلیه کنیم.
استاندار خراسان شمالی افزود: با توجه به گزارش های هواشناسی تلاش کردیم تدابیری را اتخاذ کنیم تا بارندگی هایی که از بیست و هفتم اسفندماه شدت گرفت، کمترین آسیب را به روستاهای در مسیر سیل برساند.
وی گفت: تمامی دستگاه های اجرایی استان فراتر از ستاد بحران کمک های لازم را ارائه دادند و از ظرفیت تمامی ادارات حداکثر استفاده را کردیم به طوری که هر کسی با انجام بازدید از مناطق سیل زده می تواند خدمات عالی دستگاه های اجرایی را نظاره گر باشد.
شجاعی با اشاره به گلایه های مردم از نبود زیرساخت های لازم، اظهار داشت: بزودی با ارائه طرحی جامع و کامل در سالجاری می توانیم چنین اقداماتی را کنترل کنیم.
استاندار خراسان شمالی با تاکید بر این که به گونه ای عمل کرده ایم تا مردم کمترین آسیب را شاهد باشند، اظهار داشت: عقیده دارم که غیرمترقبه برای سیستمی است که آمادگی های لازم را در چنین حوادثی ندارد اما خراسان شمالی از مدیرانی در حوزه های مختلف برخوردار است که از قبل آمادگی داشته اند لذا اگر میزان مشکلات مردم کمتر است، یک بخش آن به دلیل همین آمادگی مدیران است.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گفت: با هم افزایی مدیران دستگاه های اجرایی توانسته ایم غم و اندوه مردم مناطق سیل زده را کمتر کنیم.
وی افزود: در این راستا یکی از برنامه های ما این است که بتوانیم نداشته های استان را با حضور وزرای مختلف در این استان جبران کنیم.
نماینده عالی دولت در استان در خصوص سایت های اسکان عشایری که دچار آسیب شده بودند نیز اظهار داشت: در مکان هایی که این سایت ها به درستی جانمایی شده اند، خسارت چندانی به عشایر وارد نشده اما به آنها که به درستی جانمایی نشده بودند، خسارت وارد شده بود.
شجاعی افزود: قرار بر این شده است تا بررسی های لازم انجام گیرد که کدام یک از سایت ها در مسیر سیلاب قرار دارند که بعد از آن جابجایی آن ها انجام گیرد چراکه ادامه سرمایه گذاری در آنجا صحیح نیست.
به گزارش ایرنا، بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان شمالی سامانه بارشی دیگری نیز این هفته وارد استان می شود که در این راستا ستاد مدیریت بحران استان به حالت اماده باش درآمده است.
7183/ 6042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل امداد رساني مانه و سملقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۴۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد

روح الله سرگزی اظهار کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

وی تاکید کرد: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب استان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۲۸ مسیر بازگشایی شده است.

وی توصیه کرد؛ شهروندان با توجه با تداوم بارندگی و برودت هوا در سیستان و بلوچستان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • چریش‌های معطر، محبوب سفره‌های مردم بجنورد
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود
  • چریش های معطر، محبوب سفره های مردم بجنورد
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • تبعیض‌ها در بخش‌های مختلف باید به حداقل برسد