Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@11:10:52 GMT

حدود ۵۰درصد ارتفاع آب در آق‌قلا کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۷۵۷۳

حدود ۵۰درصد ارتفاع آب در آق‌قلا کاهش یافت

وزیر کشور گفت: با توجه به کاهش ورودی آب به آق‌قلا و افزایش ظرفیت خروجی آب از این شهر، حدود ۵۰ درصد ارتفاع آب کاهش یافت.

به گزارش ایسنا منطقه گلستان، عبدالرضا رحمانی فضلی اظهار کرد: خروجی سد وشمگیر از ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه امروز به ۹۰ متر مکعب بر ثانیه رسید و به دنبال آن ورودی آب به آق‌قلا کاهش یافت. از دو روز گذشته با بازگشایی مسیرهای جدید و لایروبی در مصب گرگانرود خروجی آب نیز از آق‌قلا در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مردم در این مناطق کماکان با مشکل مواجه هستند، بیان کرد: سطح کمک رسانی و اقدامات فنی و مهندسی به شدت افزایش یافته است.

رحمانی فضلی تصریح کرد: صبح امروز ستاد مدیریت بحران تشکیل شد و در آن تقسیم کار صورت گرفت. اولویت اول ما خروج آب از منطقه آق‌قلا است که این کار به نیروهای نظامی با مسئولیت سپاه واگذار شده است. بحث تجهیزات و ماشین آلات به وزارت راه و کمک رسانی های غذایی و چادر به هلال احمر واگذار شد و شورای تامین نیز موظف شد که امنیت مناطق سیل زده را با جدیت پیگیری کند.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد در فضای مجازی به شبکه ها و سایت هایی که هم در استان و هم در سراسر کشور اقدام به پخش اطلاعات نادرست و غلط می کنند که بعضاً شاید مغرضانه هم باشد، تذکرات لازم داده شود. اطلاع رسانی هم بر عهده صدا و سیما گذاشته شد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: امکانات لازم برای عشایر نیز به سرعت در حال تامین است.

تخلیه ۹۰ درصد آبگرفتی‌های منازل گنبد کاووس

رحمانی فضلی در ادامه بیان کرد: برخی از منازل مسکونی در گنبد کاووس بین نیم متر تا یک متر آب گرفتگی داشته که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد منازل از آب تخلیه شده و مردم در حال تدارک بازگشت به خانه هایشان هستند.

وی افزود: کمیته ای تشکیل شده تا تمامی خسارات در حوزه های مختلف اعم از کشاورزی، دامداری، صنعت، مغازه ها، منازل، اسباب و لوازم و غیره را ظرف حداکثر ۱۰ روز ارزیابی کنند تا در اسرع وقت بتوانیم به مردم کمک کنیم.

رحمانی فضلی یادآور شد: با توجه به بارش هایی که روزهای آینده خواهیم داشت، وزارت نیرو و هواشناسی ارتباط مستقیمی با یکدیگر داشته باشند تا تصمیمات مورد نیاز اخذ شود.

وزیر کشور ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مردم منطقه تصریح کرد: این استان به تجلی از وحدت، انسجام، هماهنگی و همکاری تبدیل شده و همه به دنبال حل مشکلات مردم هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عبدالرضا رحماني فضلي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند

ایسنا/مرکزی استاندار استان مرکزی گفت: اعتباراتی که در دو سال گذشته صرف طرح‌های آبرسانی استان شده و در ادامه نیز هزینه خواهد شد، با بودجه عمرانی حداقل ۱۰ سال کل استان مرکزی برابری می‌کند.

فرزاد مخلص‌الائمه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ‌زنی شبکه فاضلاب شهر شازند با اشاره به اینکه بزرگترین پروژه‌های عمرانی استان مربوط به حوزه آبرسانی است، گفت: طرح‌هایی نظیر جهاد آبرسانی که ذیل طرح ملی است در استان مرکزی در دو فاز ۶۷ و ۱۳۱ روستا اجرایی شده و به تکمیل خواهد رسید که بخش قابل توجهی از آن در شهرستان شازند است.

با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از اعتبارات ملی و استانی صرف اجرای پروژه‌های آبرسانی می‌شود، افزود: انتقال طرح آبرسانی سهم ساوه از سدکوچری توسط شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی نیز از طرح‌های حساس ملی است که در حال اجراست. همچنین طرح انتقال آب به تفرش نیز در حال تکمیل بوده و بزودی با حضور مقامات عالی کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در خصوص بازچرخانی پساب صنایع نیز گفت: اجرای طرح‌های بازچرخانی پساب در شهرهای صنعتی موجب خواهد شد که مشکل کمبود آب و تنش آبی برطرف شود و بودجه‌ای که صرف اجرای طرح‌های آبرسانی می‌شود برای سایر طرح‌های عمرانی هزینه شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: اعتباراتی که در دو سال گذشته صرف طرح‌های آبرسانی استان شده و در ادامه نیز هزینه خواهد شد، با بودجه عمرانی حداقل ۱۰ سال کل استان مرکزی برابری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دولت برای تامین آب شرب مردم به عنوان مهمترین موضوع رفاهی، مصمم است، افزود: اختصاص دوهزار میلیارد تومان برای طرح آبرسانی به ساوه، ۶۰۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی تفرش، سه هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح بازچرخانی پساب، ۱۳۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی شازند بخشی از اعتبارات قابل توجه دولت برای اجرای طرح‌های آبرسانی است و این در حالی است که سالانه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در استان صرف اجرای پروژه‌های عمرانی غیر آبرسانی می‌شود.

وی از مردم خواست در مصارف آب شرب، صنعتی و کشاورزی استفاده بهینه را رعایت کنند و اظهار کرد: مردم باید بدانند که نیازمند صرفه‌جویی و مصرف بهینه اعتبارات برای جلوگیری از تنش آبی هستیم.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه این شهرستان حدود ۲۰۰ روستا دارد که تامین آب ۶۰ روستای آن در مواقعی از سال توسط تانکر انجام می‌شود، گفت: سال گذشته ۳۰ روستا و امروز نیز ۱۰ روستا از آب شرب پایدار برخوردار شدند.

احمدی بیغش با اشاره به مضراتی که برخی صنایع شهرستان برای مردم داشته است، گفت: آلودگی هوای متاثر از فعالیت برخی صنایع این منطقه موجب بروز بیماری‌هایی نظیر پوستی، ریوی، چشمی، نازایی و سرطان در بین مردم شهرستان شازند شده است. صاحبان صنایعی نظیر پالایشگاه و پتروشیمی علاوه بر اینکه باید سازوکار لازم برای کاهش آلودگی هوا اتخاذ کنند، باید تا جایی که می‌توانند برابر قانون به منطقه کمک مالی کنند.

وی با بیان اینکه پالایشگاه شازند حدود هزار میلیارد تومان برای اجرای شبکه و مدیریت فاضلاب هزینه کرده است، گفت: احداث شبکه فاضلاب شهرهای آستانه و شازند از سالیان گذشته آغاز شده بود و تا ۵ سال پیش حدود ۳۰ درصد پیشرفت داشت اما با پیگیری های صورت گرفته در طی چهار سال اخیر این میزان به ۷۰ درصد افزایش یافته و تصفیه خانه آب نیز حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

احمدی بیغش گفت: با اجرای شبکه فاضلاب و هدایت آن به تصفیه خانه، می‌توان پساب تولیدی را به مصارف صنعتی رساند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • اهدای اسناد مالکیت منازل و اراضی مردم قشم بعد از 50 سال
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند