Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:26:53 GMT

ظرفیت اسکان اقامتگاه های پارس آباد مغان پر شد

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۸۸۷۰

ظرفیت اسکان اقامتگاه های پارس آباد مغان پر شد

اردبیل-ایرنا- رئیس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مرزی پارس آباد از افزایش میزان مسافران نوروزی در این شهرستان خبر داد و افزود: ظرفیت اسکان اقامت گاهای این شهرستان اعم از هتل ، مهمانپذیر و مدارس این شهرستان پرشده است.

علی رضا ارژنگی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال مسافران نوروزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش 10 درصدی داشته و پیش بینی می شود تا 16فروردین 30 الی 40 درصد مسافران نوروزی افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: دشت مغان دارای قابلیت و ظرفیت مناسب گردشگری است که می‌تواند در روزهای عید بیشترین درصد از مسافران نوروزی را به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به ارائه خدمات مناسب به گردشگران نوروزی افزود: طبیعت بکر و زیبا ، مناطق دیدنی و تاریخی شهرستان مرزی پارس آباد مغان آماده استقبال از مسافران و گردشگران بوده و هماهنگی‌های لازم با تمامی کمیته‌های ستاد خدمات نوروزی 98 انجام شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان پارس آباد مغان اضافه کرد: این شهرستان با قرار گرفتن در کنار رود زیبا و دیدنی ارس و همچنین هم مرزی با کشور آذربایجان می‌تواند گردشگران را شیفته خود بکند.
دبیر ستاد سفر نوروز 98 با اشاره به قابلیت ها و جاذبه های گردشگری و طبیعت زیبا و بکر این شهرستان گفت: قلعه باستانی و تاریخی اولتان قالاسی ساحل زیبا و دیدنی رود پر آب ارس، منطقه نمونه گردشگری دوست کندی پارس آباد ، منطقه نمونه گردشگری تپراق کندی پارس آباد ( تپه نادری و سد میل مغان و تالاب سد میل و مغان در اصلاندوز ) منطقه نمونه گردشگری دریاچه شهرک آیت الله غفاری مغان، مزارع مکانیزه و دیدنی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس ، از جمله قابلیت های گردشگری شهرستان پارس آباد مغان است .
شهرستان مرزی پارس آباد مغان در شمال غرب کشور و شمالی ترین نقطه استان اردبیل با 200 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان بوده و یکی از قطب های بزرگ کشاورزی، اقتصادی، دامی و باغی کشور محسوب می شود.
سالانه بیش از 40نوع محصولات کشاورزی در آن کاشت ،داشت و برداشت می شود.
110/6016

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اردبيل مسافران نوروزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد

اولتان قالاسی مجموعه آثاری باستانی شامل ارگ مرکزی، شهر بیرونی و منطقه صنعتگران، گورستان تاریخی، تپه اولتان، خندق و کانال‌های باستانی در جنوب رود ارس و شمال شهر فعلی اولتان است.

اولین کاوش در اولتان قالاسی در سال ۱۳۵۱ انجام شده و این محوطه در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و دور جدید کاوش‌های باستان‌شناسی در این محوطه در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ و سال ۱۳۸۷ انجام شده و تعیین عرصه و حریم محوطه نیز در سال ۱۳۹۸ انجام پذیرفته و در شورای حرایم کشور به تصویب رسید و اکنون در حال اجرا است.

به دلیل اهمیت قلعه اولتان برای اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل، در سال ۱۴۰۱ بررسی آرکئوژئوفیزیک این محوطه توسط دانشگاه شهید بهشتی تهران انجام شد و در همین سال و به دنبال آشکار شدن آثار در عملیات راهسازی، بخش جنوبی مجموعه اولتان قالاسی مورد کاوش نجات بخشی قرار گرفت و بخش دیگری از این کاوش نجات‌بخشی نیز از اسفندماه سال ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ انجام شد که آثار قابل توجهی نیز در این کاوش‌ها به دست آمد.

اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل اعلام کرده است: پیش از این پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی میراث‌ فرهنگی را به وزارتخانه متبوع داده و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این موضوع است و از هر اقدامی که بتواند به حفظ آن کمک کند دریغ نخواهد کرد.

به گفته رئیس گروه باستان‌شناسی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، تابوت‌های چوبی دوره اسلامی به دست آمده از گورستان قلعه اولتان پارس‌آباد، آن را نسبت به گورهای ادوار اسلامی متمایز می‌کند و این محوطه ارزش تبدیل به پایگاه ملی میراث فرهنگی را دارد.

محوطه باستانی اولتان قالاسی یا قلعه اولتان در ۱۲ کیلومتری شهرستان پارس‌آباد مغان از توابع استان اردبیل و در حاشیه رود مرزی ارس یا آراز و ۵۰۰ متری غرب روستایی به نام اولتان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • دستگیری عاملان تیراندازی در علی آباد کتول
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد