Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@05:22:59 GMT

با شیره خرما به جنگ درد‌های روماتیسمی بروید

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۹۱۲۴

با شیره خرما به جنگ درد‌های روماتیسمی بروید

یک متخصص تغذیه گفت: شیره خرما خطر بروز کم خونی را کاهش می‌دهد و این عارضه را برطرف می‌کند.

حیدر علی قربانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: شیره‌ها جزو مواد غذایی انرژی‌زا هستند و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب می‌شوند؛ شیره خرما از جمله انواع شیره‌ها و تسکین دهنده درد‌های رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شیره خرما و فواید آن

وی با اشاره به اینکه شیره خرما جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده تصفیه شده است، گفت: این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد؛ آهن طبیعی موجود در شیره خرما باعث افزایش گلبول‌های قرمز خون می‌شود و در نتیجه خطر بروز کم خونی را کاهش می‌دهد و این عارضه را برطرف می‌کند.

این متخصص تغذیه بیان کرد: شیره خرما علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است؛ مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول‌های عصبی می‌شود، شیره خرما، تسکین دهنده درد‌های روماتیسمی است؛ به راحتی هضم می‌شود و انرژی زاست.

وی افزود: شیره خرما ناراحتی‌های گوارشی را برطرف می‌کند و باعث ایجاد کلنی باکتری‌های مفید در روده‌ها می‌شود؛ فیبر موجود در آن مانع از یبوست می‌شود، تقویت کننده قلب و غنی از کلسیم است بنابراین برای تقویت استخوان فایده دارد، برای تقویت بینایی مفید است، سموم را از کبد دفع می‌کند، برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است.

موارد احتیاط در مصرف شیره خرما

این متخصص تغذیه تشریح کرد: مصرف شیره خرما به دلیل آهن و کلسیم و مواد مغذی موجود در آن به خانم‌های باردار توصیه می‌شود؛ شیره خرما به دلیل داشتن مواد قندی طبیعی برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد، ولی مصرف آن به این بیماران توصیه نمی‌شود، از آنجا که انواع شیره، بسیار شیرین و پر کالری هستند به افراد دچار اضافه وزن یا چاقی و کسانی که مبتلا به دیابت، فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید بالا هستند، توصیه می‌کنیم این خوراکی را با احتیاط مصرف کنند.

قربانی افزود: اگر این افراد بتوانند دور مصرف شیره خط بکشند، بهتر است، اما اگر به دلیل علاقه شدید به این خوراکی شیرین نمی‌توانند آن را کاملا از برنامه غذایی‌شان حذف کنند، باید مصرف شیره را محدود کنند؛ مصرف مخلوط شیره و ارده که هر دو طبیعت گرم دارند، برای گرم مزاج‌ها موجب غلیظ شدن صفرا می‌شود که نتیجه آن جوش زدن در صورت و بدن است، راه درمان آن هم خوردن میوه‌های تازه با طبیعت سرد است.

وی یادآوری کرد: شیره خرما به غیر از انرژی زا بودن، درصد بالایی کالری هم دارد و اگر شما فرد کم تحرکی هستید که روزانه بیش از ۲۰ دقیقه پیاده روی منظم ندارید یا ورزش نمی‌کنید، بدانید که با خوردن این ماده مغذی، حتماً چاقی و عوارض آن انتظارتان را می‌کشد، در نهایت باید یادآور شد که حتی افراد سالم که دارای وزن طبیعی هستند هم باید در مصرف شیره حد اعتدال را حفظ کنند./باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف ماهانه شکر به ۲۴۰ هزار تن رسید

غلامحسین بهمنی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هر کیلو شکر درب کارخانه ۳۶ تا ۳۶ هزار و ۵۰۰ تومان و در مغازه های خرده فروشی برای مصرف کننده ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان است.

به گفته او، با توجه به پیک مصرف شکر تا شهریور، قیمت شکر با نوساناتی در بازار روبروست که در این ایام با واردات می توان بازار را کنترل کرد.

بهمنی با بیان اینکه سالانه ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن شکر مورد نیاز است، افزود: بنابر آمار ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن شکر در تابستان باید وارد شود چراکه در ۶ ماهه نخست سال ۲۴۰ هزار تن در هر ماه مصرف می شود.

دبیر اسبق انجمن تصفیه کنندگان شکر گفت: شورای قیمت گذاری نرخ مصوب چغندر قند را ۳ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرد که بر این اساس شکر تولید داخل ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان باید قیمت گذاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • هشدار جدی به مردم در استان یزد/ خطرغرق شدن در مسیر های بارانی
  • برگردید تا غرق نشوید
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • مصرف ماهانه شکر به ۲۴۰ هزار تن رسید
  • سفر به تهران قدیم؛ شیره‌کش‌خانه‌های سیار در تهران لو رفتند(+عکس)
  • بروید به سلامت، فراموش نمی‌کنیم!
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند /افشای هویت شرکای رائفی‌پور /پرچمدار دشمنی با قالیباف چه کاره است؟
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند