Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@04:37:14 GMT

زنجان آماده کمک به مناطق سیل‌زده می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۹۳۳۵

زنجان آماده کمک به مناطق سیل‌زده می‌شود

به گزارش ایکنا از زنجان، فتح‌الله حقیقی، استاندار زنجان، روز گذشته، 4 فروردین‌ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان زنجان، اظهار کرد: خوشبختانه امسال حضور مسافران و گردشگران بیشتر شده و زنجان این ظرفیت را دارد که در آینده به مقصد گردشگری تبدیل شود.
وی با اشاره به تهیه اپلیکیشن راهنمای درون‌شهری زنجان، افزود: این اپلیکیشن نیز به معرفی بهتر استان و جاذبه‌های گردشگری آن کمک می‌کند تا مردم بیشتر با اماکن تاریخی و طبیعی آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار زنجان یادآور شد: همچنین خوشبختانه امسال شاهد کاهش تصادفات جاده‌ای نیز هستیم که عهد میثاق‌نامه نه به تصادفات جاده‌ای از سوی هلال‌احمر تاثیر به‌سزایی در کاهش تصادفات داشته است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در پیام نوروزی، استقرار اقتصاد مقاومتی را طرح کردند که قابلیت اجرا در کشور دارد، تصریح کرد: ایران با داشتن یک درصد جمعیت کل جهان، ۷ درصد منابع دنیا را دارد که باید این منابع تبدیل به ثروت شود. امسال به دنبال چابک‌ و هوشمندسازی سیستم هستیم و در راستای سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی نیز باید نقشه راهی مشخص شود.
حقیقی با اشاره به اینکه زنجان در فضای کسب و کار استان سوم و امنیت سرمایه‌گذاری در کشور دوم است، اظهار کرد: احصای ۵ موضوع اولویت‌دار و ترسیم نقشه راه مورد تاکید ما بوده و این نقشه راه باید به گونه‌ای باشد که در تغییر وضعیت استان موثر باشد و در زمینه ستاد رفع موانع تسهیل نیز گشایشی انجام شد.
استاندار زنجان با بیان اینکه باید بین سرمایه‌گذار و سرمایه‌دار تفاوت قائل شویم، تأکید کرد: باید ظرفیت‌های استان را بشناسیم، به طوری که حتی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هر کدام از شهرستان‌ها متفاوت باشد. در بحث رونق تولید نیز باید نسبت به واردات دقت لازم را داشت تا محصولات تولیدی در استان دوباره وارد نشود.
وی با اشاره به بحران، بیان کرد: در ارتباط با موضوع بحران نیز در زنجان مشکلی نیست و ستاد بحران امسال نیز به همین دلیل شکل یافته و برای جلوگیری از بروز مشکل این اقدام صورت گرفته است و استان زنجان آماده همکاری با همه استان‌ها را دارد و برای شماره حساب کمک نیز باید هماهنگی لازم بین همه باشد و همه به صورت منسجم کمک جمع‌آوری کنند.
حقیقی با بیان اینکه از میان مدیران استانی هرکس دلش می‌خواهد یک روز از حقوق‌مان را به سیل‌زدگان اختصاص دهیم، گفت: من خودم یک ماه از حقوقم را به این موضوع اختصاص می‌دهم و مدیران نیز مبلغی از حقوق خود را اختصاص دهند و اگر کارمندان نیز آمادگی دارند، این اتفاق بیافتد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا زنجان سیل مدیریت بحران تصادفات جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان

به گزارش جام جم آنلاین، حسین ظفری در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استانهای مازندران، تهران و البرز تحت تاثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کزد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور