Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@14:08:11 GMT

مهاجرت کنسرتی - هادی شفیعی مجاز**

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۹۸۸۲

مهاجرت کنسرتی - هادی شفیعی مجاز**

ساز کنسرت منطقه جنوب کرمان کوک نیست و مانند دیگر امکانات تبعیض آمیز نسبت به سایر نقاط استان، عقب مانده و درواقع باید گفت، این بخش در حال درجا زدن است.
برگزاری کنسرت در منطقه جنوب کرمان به تابوی تبدیل شده و این قفل تاکنون با تدبیر نمایندگان دولت تدبیر و امید باز نشده و امید است این مشکل در سال های باقی مانده از عمر دولت تدبیر و امید گشوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برگزاری کنسرت یک امر بسیاری عادی در مراکز استان ها و شهرستان هاست ولی متاسفانه این مورد در منطقه جنوب کرمان به مساله ای غیرقابل هضم تبدیل شده لذا نیاز است توسط مسئولان، آسیب شناسی شود تا شاهد برطرف شدن این مشکل باشیم.
چند روز قبل شاهد برگزاری کنسرت محسن ابراهیم زاده در استان هرمزگان بودیم و بنده به عنوان یکی از شرکت کنندگان در این کنسرت شاهد حضور تعدادی از مسئولان جنوب کرمان به همراه خانواده یا دوستانشان بودم و این مساله جرقه ای برای نوشتن این گزارش شد که چرا تعداد زیادی از مردم و مسئولان جنوب کرمان برای دیدن یک کنسرت، مسافت طولانی را طی می کنند و یا به تعبیر دیگر مهاجرت کنسرتی می کنند.
متاسفانه برگزاری کنسرت در جنوب کرمان چنان سیاه نمایی شده که هیچکس جرات پیگیری این مساله را ندارد و مسئولان در این زمینه با مردم شفاف صحبت نمی کنند.
نفس و اصل برگزاری کنسرت در چارچوب قوانین کشور جمهوری اسلامی توسط خواننده های مجاز وطنی بر همگان آشکارست ولی هنوز علت اینکه با برگزاری کنسرت در جنوب کرمان مخالفت می شود مشخص نیست.
مساله موسیقی، از چشمان تیزبین مقام معظم رهبری مغفول نمانده و ایشان در این زمینه به صراحت موضع و تکلیف را برهمگان مشخص و فرمودند: 'درخواست من از شما آقایان موسیقی‌دان‌ها و افرادی که در این زمینه بسیار مهم صاحب‌ نظر و هنر هستید، این است که احساس مسئولیت کنید و موسیقی را نجات دهید، البته من دلم نمی‌خواهد مفاهیم با هم مخلوط شود، بعضی از موسیقی‌دان‌های سنتی اصیل و ریشه‌دار، گاهی می‌گویند که موسیقی قبل از انقلاب دچار ابتذال شده بود ولی در دوران انقلاب الحمدالله آن ابتذال از بین رفت، خوشبختانه، به خاطر محدودیت‌های قهری انقلاب، آن ابتذال‌ها از پیکر موسیقی فرو ریخت.'
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی هم در همایش روز ملی بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی گفت: فراهم کردن زمینه اجرای کنسرت موسیقی، فرصتی بسیار ارزشمند برای معرفی فرهنگ غنی ایرانی به عموم مردم جهان است.
محمدباقر نوبخت افزود: کنسرت موسیقی، خود از جلوه های هنر است و همچون ظرفی است که می توان هرگونه محتوا و مظروفی را در آن قرار داد.
مقوله هنر، شاخص زندگی انسانی بوده لذا جامعه ای که هنر نداشته باشد یک جامعه مرده است، موسیقی قلب هنر محسوب می شود و اجرای موسیقی زنده، پاسداشت موسیقی سنتی است و کنسرت های موسیقی باعث آرامش بخشیدن به جامعه و تخلیه روحی افراد می شود، اگر این انرژی به خانواده ها سرزیر شود، در نهایت جامعه ای با انرژی و با نشاط خواهیم داشت و با بالارفتن روحیه و نشاط اجتماعی، ناهنجاری های اجتماعی هم کمتر می شود.
بنا بر نظر کارشناسان، جامعه ای که هر چه بیشتر سالن های تئاتر، گالری های نقاشی، نمایشگاه های آثار هنری و سالن های سینما و موسیقی داشته باشد و در زمینه هنر فعال تر باشد، بِزه اجتماعی و معضلات شهروندی در آن کمتر می شود لذا موسیقی، باعث بارور کردن توانایی روحی افراد می شود و با موسیقی و کنسرت ها، تخلیه انرژی به شیوه ای اصولی و در چارچوب هنجارهای جامعه اتفاق می افتد و باعث می شود، اجتماعی آرام تر و سالم تر داشته باشیم.
متاسفانه هنوز پایه و زیرساخت فرهنگ برگزاری کنسرت در جنوب کرمان ایجاد نشده و این مساله نوعی تاخر فرهنگی در این بخش به شمار می رود و آسیب آن را می توان در رفتارهای نامناسب در برگزاری موسیقی های محلی در مراسم های عروسی دید.
با توجه به استقلال شورای فرهنگ عمومی جنوب استان کرمان باید مساله برگزاری کنسرت در این منطقه آسیب شناسی و حلقه مفقود این زنجیره، شناسایی و این حلقه وصل شود چرا که این موضوع، یک فعالیت فرهنگی بشمار می آید.
پس از برگزاری کنسرت محسن ابراهیم زاده با چند شهروند جیرفتی مصاحبه کردم و تمامی این شهروندان به اتفاق از برگزار نشدن کنسرت در جنوب کرمان انتقاد کردند و خواستار شفافیت در این بخش شدند.
در ادامه این مصاحبه ها با شخصی اهل جیرفت آشنا شدم که در برگزاری این کنسرت سهیم بود، پرسیدم که چرا در جیرفت این کنسرت ها برگزار نمی شود و پاسخ ایشان جای تامل داشت، او گفت: مسئولان همکاری نمی کنند و الا تمامی خواننده های مجاز رده اول کشور را برای برگزاری کنسرت به منطقه جنوب کرمان می آوردم، حال این یک ظرفیت برای این منطقه به شمار می آید که یک فرد بومی جنوب کرمان همچین ظرفیتی داشته باشد.
امیدواریم با تدبیر دولت و روحیه همکاری مسئولان، قفل تابوی برگزاری کنسرت در جنوب کرمان شکسته شود و مانند دیگر نقاط کشور شاهد برگزاری کنسرت در این منطقه باشیم و پدیده مهاجرت کنسرتی فراموش شود.
خبرنگار ایرنا در جیرفت
7450/7429/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 جهان سازمان مدیریت و برنامه ریزی مقام معظم رهبری موسیقی موسیقی سنتی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک

کنفرانس بین‌المللی مهاجرت با محوریت همکاری با کشورهای ثالث برای مهار هجوم مهاجران با حضور مقامات زیادی از کشورهای اروپایی در پایتحت دانمارک برگزار شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "کرونن سایتونگ"، در گزارشی نوشت: پارلمان اتحادیه اروپا اخیرا تصمیم گرفت سیستم پناهندگی اتحادیه اروپا را با برخی اقدامات سختگیرانه اصلاح کند، اما این اقدامات برای کشورهایی مانند اتریش و دانمارک کافی نبود. هدف، روش های پناهندگی در خارج از اروپا بر اساس مدل بریتانیایی رواندا است. این در حال حاضر از نظر قانونی امکان پذیر نیست، اما وین و کپنهاگ برای این تغییرات قانونی اصرار دارند.

کنفرانس بین‌المللی مهاجرت روز دوشنبه در پایتخت دانمارک برگزار شد که در درجه اول بر همکاری با کشورهای ثالث (برای مهار هجوم مهاجران) متمرکز بود. نمایندگان کشورهای ثالث مانند آلبانی، تونس و موریتانی و همچنین ایلوا یوهانسون، کمیسر اتحادیه اروپا و کارشناسان بین‌المللی نیز در این رویداد برجسته شرکت کردند.

در این نشست "کاره دیبواد بک"، وزیر مهاجرت دانمارک و گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش اگرچه از خانواده های سیاسی متفاوتی بودند اما مواضع مشابهی را در این راستا اعلام کردند.

کارنر در سخنرانی خود در این کنفرانس گفت: کمتر از 30 درصد از پناهجویان واقعاً نیاز به محافظت دارند. این مشکلاتی را برای سیستم‌های اجتماعی، سیستم‌های بهداشتی ما ایجاد می‌کند و امنیت را در کشور به خطر می‌اندازد. وی تاکید کرد: ما فقط از طریق همکاری می توانیم به یک سیستم بهتر دست یابیم. اقدامات فردی توسط کشورها کمکی نمی کند، آنها فقط به تغییر مسیرهای فرار و کمک بیشتر به قاچاقچیان می انجامد. مهاجرت غیرقانونی یک مشکل جهانی است که باید با هم حل شود.

"مته فردریکسن"، نخست وزیر دانمارک نیز مواضع شفاف و روشنی را در این راستا اتخاذ کرد. وی توسعه مهاجرت را نگران کننده توصیف کرد. وی در عین حال گفت: البته هیچ کس بدون دلیل خانه خود را ترک نمی کند، اما ما نمی توانیم به این شکل ادامه دهیم. ما باید بر مرزهای خود مسلط باشیم. این شرایط را نمی توان به دست قاچاقچیان سپرد. آنها نباید به جای ما تصمیم بگیرند.

با وجود مقاومت زیاد در برابر تشدید بیشتر قوانین پناهندگی در اروپا، کارنر و همکارش بک این را اقدامی در راستای منافع خود می بینند. این دو که در کنفرانس مهاجرت شرکت کردند بر این عقیده بودند که «رویکردهای جدیدی مورد نیاز است و باید قوانین را در سطح اروپا در این راستا تغییر دهیم». کارنر گفت: «همه ما موافقیم که روش فعلی کار نمی کند. از اروپا، نمایندگانی از ایتالیا، هلند، بلژیک، فرانسه، سوئد و جمهوری چک و غیره حضور داشتند.

اتحادیه اروپا تلاش می‌کند در آستانه انتخابات در این منطقه طرح اصلاحات قواعد پناهندگی برای تشدید سختگیری‌ها علیه پناهجویان را به اجرا درآورد.

بر اساس این طرح از جمله افراد ورودی باید با اثر انگشت و عکس ثبت شوند تا بررسی شود که آیا تهدیدی برای امنیت عمومی هستند یا خیر. پناهجویان رد شده باید در آینده با سهولت بیشتری به کشورهای ثالث امن اخراج شوند. منتقدان نگرانند که این رویکرد حق پناهندگی و حقوق بشر در اروپا را تضعیف کند.

در این طرح از جمله، رویه‌های سریعتر در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا برای اطمینان از اخراج مهاجران بدون چشم‌انداز در نظر گرفته شده است. به گفته کارشناسان، با این حال، بعید است که این اصلاحات تا زمان برگزاری انتخابات اروپا در اوایل ماه ژوئن هیچ تاثیری داشته باشد.

بر این اساس در صورت افزایش شدید مهاجرت، مقررات بحران این امکان را برای افراد فراهم می‌کند که برای مدت طولانی‌تری در مراکز پناهندگی در مرزهای خارجی تحت شرایط زندان مانند نگهداری شوند.

پارلمان اروپا اخیرا پس از 8 سال بن‌بست در نهایت اصلاحات گسترده در سیاست مهاجرت و پناهندگی برای اتحادیه اروپا را تصویب کرد.

پیمان جدید قوانین جمعی و قابل پیش‌بینی را برای مدیریت پذیرش و جابجایی پناهجویان در نظر دارد. از زمان بحران مهاجرت سال‌های 2015-2016 این مساله منشاء تنش مکرر در اتحادیه اروپا بوده است.

ده‌ها موسسه خیریه که به مهاجران کمک می‌کنند از جمله عفو بین‌الملل، آکسفام و کاریتاس با انتقاد از این تغییرات، آن را «خطرناک» خواندند و در نامه‌ای سرگشاده در طول برگزاری مذاکرات اعلام کردند که این توافق «ساختاری ظالمانه» ایجاد می‌کند که انجام ناپذیر است.

افزایش و تسریع تولید تسلیحات در دستورکار اتحادیه اروپاهشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • هنری که لاکچری شده!
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد