Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، از پرداخت تسهیلات فوری به تعاونی‌ها و بنگاه‌های خرد و متوسط تخریب شده ناشی از سیل گلستان خبرداد و جزئیات حمایت غذایی، دارویی و خدماتی از سیل زدگان این استان را تشریح کرد.

به گزارش قدس آنلاین ؛ محمد جعفر کبیری با تشریح اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای سیل زدگان استان گلستان اظهار داشت: پیرو دستور وزیر به سازمان‌ها و معاونت‌ها به منظور کمک رسانی فوری، همه مجموعه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمک رسانی خوبی را تمهید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به استان گلستان سفر کرد، با اشاره حمایت تسهیلاتی از سیل زدگان و بنگاه‌های اقتصادی گفت: مجموعاً دو هزار فقره تسهیلات ۵ میلیون تومانی قرض الحسنه برای هموطنانی که در سیل دچار آسیب دیدگی شدند مدنظر قرار خواهد گرفت که با معرفی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان پرداخت می‌شود.

وی افزود: افرادی که ناشی از سیل در استان گلستان دچار آسیب دیدگی شدند می توانند با مراجعه به بانک رفاه و توسعه تعاون از این تسهیلات ۵ میلیونی با نرخ سود صفر بهره مند شوند.

معاون وزیر تعاون، با بیان اینکه کارگرانی که ناشی از سیل و تخریب کارخانه، بنگاه و محل کار خود بیکار شدند، تا زمان گشایش محل کار و بکارگیری مجدد تحت پوشش بیمه بیکاری قرار خواهند گرفت، افزود: در مجموع سازمان‌های تابعه وزارت تعاون برای بازسازی خانه های آسیب دیده که بعد از فروکش کردن سیلاب‌ها نیاز به بازسازی دارند، قول مساعد دادند تا مصالح مورد نیاز به ویژه سیمان با نرخ‌های بلاعوض تامین شود.

کبیری درباره کمک به احیای بنگاه‌ها، واحدها اقتصادی و کارخانجاتی که ناشی از سیل آسیب دیدند نیز گفت: برای بازسازی فوری واحدهای اقتصادی اعم از تعاونی‌ها و بنگاه‌های خرد و متوسط (SME) خارج از شهرک های صنعتی با کمک بانک توسعه تعاون و همکاری صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون بعد از شناسایی و تشخیص میزان خسارت وارده، تسهیلات مورد نیاز در اختیار آنها قرار می گیرد.

وی ادامه داد: در مورد واحدهای آسیب دیده در داخل شهرک‌های صنعتی نیز وزارت صنعت، معدن و تجارت تمهیدات و طرح هایی در نظر گرفته است. در این زمینه پیشنهاد جامعی از سوی وزارت صنعت در خصوص حمایت از احیای این بنگاه‌ها در اختیار هیأت وزیران قرار خواهد گرفت تا میزان تسهیلات و نرخ سود آن در جلسه چهارشنبه هفته جاری یا نهایتاً یکشنبه هفته آینده هیأت دولت نهایی شود.

ارسال بسته‌های غذایی، شیرخشک و نیازهای ضروری خاص به مناطق سیل زده

«معاون امور تعاون» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره حمایت‌های کالایی از سیل زدگان گفت: سازمان‌ها و شرکت های تابعه این وزارتخانه در سطوح مختلف کمک رسانی کالایی و خدماتی انجام دادند.

وی با بیان اینکه در مجموع ۱۷ هزار وعده غذای گرم توسط مجموعه سازمان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مناطق سیل زده در حال توزیع است، ادامه داد: علاوه بر این ۷ هزار بسته غذایی و ضروری در کنار غذای گرم در حال ارائه به مردم عزیز در این مناطق است.

کبیری افزود: ۳۰ هزار وعده صبحانه و ۳۰ هزار میان وعده به همراه ۱۰ تن شیرخشک برای کودکان خردسال طی ۱۰ روز آینده توزیع خواهد شد، همچنین ۱۸۰۰ بسته از نیازهای ضروری خاص کودکان و بانوان نیز آماده شده است و در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

معاون وزیر تعاون با بیان اینکه به دلیل شرایط جوی و محیطی نیز ۱۰ هزار جفت چکمه به این منطقه ارسال می‌شود، گفت: وسایل گرمایشی و پتو نیز طی روز آینده در اختیار هموطنان گلستانی قرار می گیرد.

هماهنگی برای تامین داروی مورد نیاز مردم

وی همچنین از برنامه ریزی برای تامین داروی مورد نیاز سیل زدگان خبر داد و گفت: سازمان تامین اجتماعی از طریق هلدینگ دارویی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی داروهای مورد نیاز اقصی نقاط استان را تامین می کند و با عاملیت سازمان برای افرادی که به بیمارستان دسترسی ندارند، توزیع خواهد شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تسهیلات بنگاه ها سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل دشتبانی پیش از ظهر یکشنبه در بازدید از انبارهای ذخیره سیب زمینی اردبیل اظهار کرد: ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی انباری خریداری شده از حدود سه هزار کشاورزان تولیدکننده بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید، پرداخت شد.

وی با بیان اینکه تعاون روستایی استان تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبارهای کشاورزان را از کشاورزان خریداری کرده است، افزود: سیب زمینی‌های خریده شده به کارخانجات تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و قسمتی نیز به کشورهای همجوار صادر شده است.

مدیر تعاون روستایی استان اردبیل بیان کرد: پیگیری‌های جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از اینکه این مشکل به یک بحران تبدیل شود، بالاخره خرید این محصول شروع شود.

دشتبانی ادامه داد: خرید سیب زمینی در ۶ مرکز خرید با زحمات کلیه عوامل و تلاش‌های کمیسیون خرید مراکز توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی شروع شد و ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6097128

دیگر خبرها

  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!