Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر بهداشت در ابلاغی به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی بر حضور فعال دانشگاه‌های علوم پزشکی بویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های درگیر در مناطق سیل زده تاکید کرد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان  متن ابلاغ وزیر بهداشت به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به شرح زیر است:

رییس / سرپرست محترم
دانشگاه /دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

آغاز سال نو با افزایش چشمگیر نزولات آسمانی نشانه‌ای از رحمت الهی و شروع سالی پربرکت است. مع الوصف، سیلاب‌ها و طغیان رودخانه‌ها مشکلات جدی را برای گروهی از هموطنانمان ایجاد کرده که همکاران محترم در دانشگاه‌های درگیر و نمایندگان اینجانب حداکثر تلاش را برای خدمات رسانی بهتر در این مناطق به عمل آورده اند. در حال حاضر نیز این خدمات رسانی همچنان ادامه دارد. اینجانب هم با حضور در برخی از مناطق سیل زده شاهد این کوشش و اهتمام بوده ام.
بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی کشور، فعالیت این سامانه بارشی در اکثر مناطق ادامه داشته و بعضی از استان‌ها در روز‌های آتی نیز در معرض خطر بروز سیلاب قرار دارند که در این میان میتوان به استان‌های فارس، ایلام، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، کرمان، بوشهر، لرستان و خوزستان اشاره کرد. ضمن تأکید به همه رؤسای محترم، به ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های صدر‌الاشاره به منظور حضور فعال در منطقه، انتظار می‌رود از طریق بازدید‌های منطقه‌ای توسط جنابعالی، معاونین و مدیران ذیربط (درمان و اورژانس) آن دانشگاه، ارزیابی دقیق امکانات به لحاظ لجستیک و نیروی انسانی برای مقابله با سیلاب احتمالی صورت پذیرد. همچنین مشکلات و کمبود‌های احتمالی مرتفع و آمادگی کامل نیرو‌های منطقه‌ای نیز به آنان ابلاغ گردد. رؤسای محترم دانشگاه‌های مجاور و معین هم مکلفند آمادگی لازم را داشته باشند تا در صورت ضرورت بتوانند کمک رسانی را در سریع‌ترین زمان برای استان‌های درگیر فراهم نمایند.

موارد زیر مورد تأکید است:
۱) حضور فعال و مستمر کلیه عوامل اجرائی دانشگاه‌ها در مناطق درگیر با آمادگی کامل

۲) ابطال کلیه مرخصی‌های غیرضروری به منظور حضور فعال همه همکاران موثر ومرتبط

۳) آمادگی کامل تیم واکنش سریع در حوزه بهداشت

۴) آماده باش کلیه همکاران اعم از پزشکان، پرستاران و سایر کادر درمانی خارج از شیفت برای حضور در زمان فراخوان و نیاز

۵) حضور فعال کلیه همکاران اعم از پزشکان و سایر کادر بهداشتی – درمانی در مراکز روستایی به ویژه در مناطق درگیر و پر خطر

۶) آماده باش دانشگاه‌های همجوار و معین در استان‌های پرخطر برای کمک رسانی در صورت نیاز.

بدیهی است کلیه معاونت‌ها و مدیران ستاد وزارت بهداشت در تأمین دارو، تجهیزات پزشکی و دیگر نیاز‌های اورژانسی نهایت همراهی را خواهند داشت. ضمنا ضروریست تا اطلاع ثانوی کلیه روسای محترم دانشگاه‌ها و معاونین در محل کار حضور فعال داشته باشند.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر بهداشت سعید نمکی سیل گلستان سیل شیراز تامین دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از به صدا در آمد زنگ خطر جمعیتی در کاشان به صدا درآمد و گفت: زایمان در سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

عباس آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به هفته سلامت و کاهش پنج درصدی زایمان در سال 1402،  اظهار داشت: در سال 1401، هفت هزار و 325 زایمان در کاشان انجام شده بود که این تعداد در سال 1402 به شش هزار و 931 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش زایمان طبیعی و کاهش عمل سزارین، ابراز داشت: تعداد زایمان طبیعی در سال 1401، سه هزار و 187 نفر بود که این تعداد در سال 1402 به سه هزار و 317 نفر افزایش یافته است.

آزادی همچنین از افزایش زایمان‌های بی‌درد در کاشان خبر داد و گفت: با استفاده از روش‌های مختلف، زایمان‌های بی‌درد از 3.67 به 4.58 درصد افزایش یافته است در حالی که این رقم باید به 40 تا 50 درصد برسد تا بانوان خاطره خوشی از زایمان داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش زایمان طبیعی با قرار دادن مشوق‌های مختلف تاکید کرد: تلاش برای افزایش زایمان طبیعی و بی درد در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وی نیروی جوان را عامل پیشرفت در همه عرصه‌ها دانست و گفت: اگر جمعیت نداشته باشیم، هر چقدر هم تکنولوژی داشته باشیم موفق نخواهیم بود و از این رو افزایش زاد و ولد جوانی جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آزادی با اشاره به احترام و حمایت‌های لازم از مادران باردار، بر لزوم ترویج فرهنگ قناعت در جامعه تأکید کرد و گفت: در قدیم چندین خانوار در یک خانه سکونت داشتند و قناعت داشتند، اما امروز معتقدند هر یک نفر از فرزندان خانواده باید یک اتاق مجزا با همه امکانات داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امروز با پدیده پیری جمعیت و کهنسالی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: نیروی کار در کشورهای در حال توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از این رو جوانی جمعیت نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟