Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، علی‌محمد بساق‌زاده اظهار کرد: با آغاز تولید آزمایشی طرح متانول کاوه در اواخر سال 97، به‌تدریج امسال شاهد افزایش تولید این طرح خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه سه واحد از فاز نخست پتروشیمی بوشهر نیز براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نیمه نخست امسال به بهره‌برداری خواهد رسید، افزود: واحد شیرین‌سازی و اتان ریکاوری تولید خود را به‌طور آزمایشی از چندی قبل آغاز کرده‌اند و واحد متانول نیز در مرحله پیش‌راه‌اندازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بساق‌زاده با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود بخش‌های دیگری از پتروشیمی دماوند به عنوان تامین‌کننده یوتیلیتی فاز 2 مجتمع‌های پتروشیمی عسلویه تا پایان نیمه نخست امسال تولیدی شوند، گفت: امسال با تکمیل فاز نخست دماوند به غیر از واحد پساب صنعتی، واحدهای این فاز وارد مدار تولید می‌شوند.

عضو هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه انتقال دانش فنی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین باید از سوی سازندگان ایرانی مورد توجه قرار بگیرد، گفت: سازندگان تجهیزات صنعتی در بخش‌های مختلف صنعت نفت در سال‌های اخیر به رشد قابل توجهی دست یافته و توانسته‌اند در تولید بسیاری از کالاها موفق عمل  کنند.

وی با تاکید بر حمایت از سازندگان ایرانی تصریح کرد: خوشبختانه استفاده از قطعه‌ها و تجهیزات تولید داخل از سوی طرح‌های در حال ساخت پتروشیمی در مناطق مختلف کشور افزایش یافته است و در بیشتر طرح‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی کشور به دنبال استفاده از توانایی داخلی هستیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتروشیمی دماوند رشد صنعت نفت پتروشیمی بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۳۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت