Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار کوچکی‌نژاد در خصوص الحاق ایران به معاهدۀ پاریس گفت: معاهدۀ پاریس یکی از کنوانسیون‌های ظالمانه‌ای است که به کشور ما تحمیل شده است و مشکلات اساسی برای کشور ما ایجاد خواهد کرد.
سخنگوی فراکسیون محیط‌زیست مجلس با بیان اینکه توافق‌نامۀ پاریس یک کنوانسیونی مربوط به مسائلی از قبیل آب‌وهوای کره زمین، گازهای گلخانه‌ای، لایه اوزون و خطرات تهدیدکنندۀ کرۀ زمین است» اظهار کرد: «اصل این توافق چیز خوبی است؛ اما الزاماتی که در آن وجود دارد و ایران آنها را پذیرفته، کشورهای در حال توسعه را دچار مشکلات اساسی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نمایندۀ مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر شاهد هستیم کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا و پس از آن روسیه از این توافق‌نامه خارج می‌شوند؛ زیرا دریافته‌اند که این توافق جلوی پیشرفت صنعت کشورشان را خواهد گرفت. سعی کشورها بر این است که با توسعۀ بیشتر صنایع آلایندگی برای حوزۀ زیست‌محیطی به حداقل برسد.
کوچکی نژاد تصریح کرد: کشور ما نیز در حوزۀ فولاد، کشاورزی، هسته‌ای و حوزه‌های دیگر نیاز به پیشرفت دارد و برای پیشرفت ممکن است در بعضی از موارد استانداردهای لازم رعایت نشود. یقیناً آنها می‌توانند از طریق این کنوانسیون الزاماتی را برای ما فراهم آورند و در نهایت ما را محروم کنند که توافقی که امضا کردیم رعایت نکردیم.
وی افزود: متأسفانه دولت به‌صورت غیررسمی این معاهده را امضا و اجرا کرده است، مثل لایحۀCFT و FATF که قبل از تصویب در مجلس، دولت اقدام به اجرای داوطلبانۀ آن کرد، این اقدام دولت تخلف آشکار است. الحاق این کنوانسیون صنعت و محیط‌زیست ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
سخنگوی فراکسیون محیط‌زیست مجلس با اشاره به بررسی این کنوانسیون در فراکسیون گفت: رئیس سازمان محیط‌زیست باید در خصوص اجرای این کنوانسیون علیرغم عدم تصویب آن در مجلس توضیح دهد.
وی تأکید کرد: دولت باید در پذیرفتن این توافق دقت‌های لازم را پیاده می‌کرد، باید شروطی می‌گذاشتیم و در مجلس مطرح می‌کردیم و می‌گفتیم با این شروط‌ کم‌کم به این توافق‌نامه و این کنوانسیون می‌پیوندیم. اینکه یک‌مرتبه بگوییم همۀ شروط را می‌پذیریم، منطقی نیست چراکه کشورهای صنعتی و پیشرفتۀ اروپایی هم مرحله‌به‌مرحله به این توافق‌نامه آمده‌اند و پذیرفتند نه یک‌باره.
نمایندۀ مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به وضعیت اقتصاد بعد از پذیرش این کنوانسیون اشاره کرد و گفت: اگر ما این توافق را بپذیریم همۀ صنایع کشور باید تعطیل شوند، همین صنایع نیمه جانی که داریم به‌کل از حرکت بازخواهند ایستاد و سرمایه‌گذاران خارجی هم با توجه به این کنوانسیون برای صنایع ما هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری نخواهند کرد؛ درنتیجه یک خودتحریمیِ صنایع داخلی کشور هم برای خود ایجاد کرده‌ایم.
این نماینده مجلس اذعان کرد: صنایع آلودگی ایجاد می‌کنند و مشکلات زیست‌محیطی به‌وجود می‌آورند، البته همیشه تلاش بر این است که خسارت به لایۀ اوزون و بحث‌های زیست‌محیطی وارد نشود؛ یعنی این تلاش را می‌کنند ولی کشورهایی مثل آمریکا وقتی از این کنوانسیون خارج می‌شوند معلوم است که حاضر نیستند صنایع خودشان را تعطیل کنند، چون تولید در اقتصاد هر کشوری نقش اساسی دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا توافق پاریس ریسک انتشار اطلاعات منابع انرژی کشور را بالا می‌برد اظهار داشت: وقتی یک توافق‌نامه‌ای را امضا می‌کنیم موظف هستیم همه اطلاعات خودمان را در آن حوزه به سازمان‌هایی که در این بخش کار می‌کنند یا به دبیرخانه آن سازمان و آن کنوانسیون ارائه دهیم، ازجمله همین بخش انرژی، مصرف انرژی، بخش صنعت، بخش تولید و ... پس موظفیم به آنها پاسخ دهیم که ما این بخش‌ها را داریم و درواقع این بخش‌ها از صنعت خود را هم اصلاح می‌کنیم، بنابراین این افشای اطلاعات داخلی خودمان به بیرون است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران مشکلات زمین کشورهای در حال توسعه مجلس شورای اسلامی روسیه صنعت دولت شورای اسلامی اقتصاد انرژی اقتصاد صنعت مجلس شورای اسلامی کوچکی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه

بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و دهمین جلسه علنی امروز(سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد که مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 212 آئین نامه داخلی مجلس

-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (1) بند (س) تبصره 1 قانون بودجه 1401 و ردیف 16 جدول مصارف تبصره 14 قانون بودجه 1402

-گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

-گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

-گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (1)

-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز 1 بند الف ماده 2 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد:

1-محمدرضا پورابراهیمی

2- علی بابایی کارنامی

3-جلیل رحیمی جهان آبادی

4-علی رضایی

5-علی علیزاده

6-اردشیر مطهری

7-مصطفی نخعی

8-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد
  • درویش، کنشگر محیط زیست: شاهد کاهش شدید مشارکت مردم پس از بازداشت فعالان محیط زیست، بودیم
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • اعزام کاروان‌های المپیک و پارالمپیک به پاریس با پرواز داخلی
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد