Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@00:00:03 GMT

نقشه مناطق سیل خیز خراسان رضوی آماده شد

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۶۱۶۹

نقشه مناطق سیل خیز خراسان رضوی آماده شد

مشهد- ایرنا- معاون اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: به دستور استاندار، مناطق سیل خیز، رودخانه ها، مسیل ها و نقاط حادثه خیز خراسان رضوی توسط شرکت آب منطقه ای استان شناسایی و نقشه آنها به فوریت آماده شد.

سید مسعود یاوری عصر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آزاد سازی بستر رودخانه ها و مسیلهایی هم که تعارضات و تصرفاتی داشته، مورد تاکید استاندار خراسان رضوی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به صدور اخطاریه شماره یک مدیریت بحران کشور اضافه کرد: اطلاع رسانی به صورت پیامکی از طریق اپراتورهای تلفن همراه برای تمام مشترکان اپراتورها در خراسان رضوی انجام می شود.
معاون اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: در مبادی ورودی شهرها و استانها نیز اطلاع رسانی به صورت حضوری و رو در رو در حال انجام است.
یاوری به جلسه مدیریت بحران روز یکشنبه خراسان رضوی با حضور استاندار این استان اشاره کرد و افزود: در این جلسه به تمام فرمانداران شهرستان ها برای مقابله با حوادث آماده باش داده شد و امروز فرمانداران در تمام شهرستان های خراسان رضوی جلسات مدیریت بحران را با حضور نیروهایشان تشکیل دادند.
وی ادامه داد: طبق پیش بینی های صورت گرفته، موج بعدی بارش ها در هفته آینده به وقوع خواهد پیوست لذا آمادگی برای مقابله با حوادث تا پایان تعطیلات نوروزی حفظ خواهد شد.
معاون اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: تمام مجموعه های شهرداریها، بقاع متبرکه و سالنهای ورزشی در حال آماده باش قرار دارند تا در صورت نیاز از ظرفیت آنها برای اسکان اضطراری مسافران استفاده شود .
یاوری افزود: در صورت مواجهه با بحران در ساعات اولیه حادثه، استقرار نیروهای امدادی دولتی و برآورد خسارات زمان بر است که یک امر طبیعی است بنا براین از مردم خواسته شده تا آموزشهای خود امدادی و خانواده امدادی را فرا گیرند تا در صورت نیاز این آموزشها را به کار بندند.
وی ادامه داد: بعد از استقرار نیروهای امدادی هم برای این که اختلالی در روند کمک رسانی پیش نیاید لازم است مردم تحت نظر نیروهای متخصص به امداد مشغول شوند.
یاوری گفت: هر زمان به نیروی کمکی نیاز باشد از طریق بانکهای اطلاعاتی فراخوان صادر خواهد شد به عنوان مثال در سیل استان گلستان با هماهنگی صورت گرفته ماشین آلات راهسازی خراسان رضوی و مواد مورد نیاز از این استان به گلستان ارسال شد و نیاز به حضور نیروی مردمی تشخیص داده نشد.
1922/2030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران خراسان رضوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۶۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد

با وجود بارش باران در تمام نقاط استان، تردد در همه محورهای مواصلاتی استان به صورت روان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، در طی ماه‌های گذشته شاهد ورود سامانه‌های بارش‌زا در استان یزد و بسیاری از مناطق کشور هستیم، این بارش‌ها که عمدتاً به صورت رگبار هستند در مدت زمان کوتاه منجر به جاری شدن سیل و روان آب در مناطق می‌شوند؛ بارندگی‌های اخیر و سیل‌آسا نشان دادند که علاوه بر تغییر اقلیم و دوره‌های بازگشت بارشی، شاهد تغییر الگوی بارش‌ها هم هستیم، به این معنا که در دو منطقه نزدیک بهم با شرایط جغرافیایی نسبتاً یکسان شدت و میزان بارش‌ها به مقدار قابل توجهی متفاوت هستند.

بر این اساس ابوالفضل اسدی، کارشناس اداره کل مدیریت بحران استان یزد با تاکید بر اینکه در ادامه برنامه‌ریزی‌ها الگوی بارش نیز در طراحی سازه‌ها مد نظر قرار می‌گیرد، اظهار کرد: جز منطقه خرانق که بارش فوق العاده و بالای ۳۰ میلی متری و چند نقطه محدود دیگر، همه ایستگاه‌های استان زیر ۲۰ میلی متر بارندگی را در ۲۴ ساعت بارندگی گزارش کردند.

وی افزود: الگوی بارش با شدت زیاد باعث شد تا آب گرفتگی در سطح شهر و نقاطی از استان صورت گیرد که این امر اهمیت در نظر گرفتن نوع و الگوی بارش را در مدیریت و کنترل آب‌های سطحی در هنگام بارش نشان می‌دهد.

کارشناس اداره کل مدیریت بحران استان یزد تاکید کرد: لازم است در ساخت و تقویت زیرساخت‌ها علاوه بر دوره بازگشت مقدار بارش؛ الگوی بارش نیز که به واسطه تغییر یا نوسان اقلیم در کشور و استان تغییر کرده در نظر گرفته شود زیرا بارندگی ده میلیمتر می‌تواند گاهی اثر بارندگی سی میلیمتر را داشته باشد و موجب خسارت می‌شود.

محمدعلی ملک‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد نیز اظهار کرد: برخی از راه‌های فرعی و روستایی به خاطر باران و جاری شدن روان‌آب به صورت موقتی مسدود و پس از رفع خطر بازگشایی شد.

به گزارش ایمنا، مسیر جاده کنجکوه و میانکوه، محور خرانق – درند و جاده پرک به سمت سه چاهون از محورهایی بود که روز گذشته براثر جاری شدن سیل مسدود شده بود.

کد خبر 750286

دیگر خبرها

  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • هشدار مهم مدیریت بحران استانداری
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان