Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، با امضای فرمانی، ادعای حاکمیت صهیونیست‌ها بر جولان اشغالی را به رسمیت شناخت. 

ترامپ در این کنفرانس خبری گفت: «هر گونه توافق صلح آتی [میان اسرائیل و فلسطین] بایستی نیاز اسرائیل به دفاع از خودش در برابر سوریه، ایران و سایر تهدیدهای منطقه‌ای به رسمیت بشناسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌‌خواهیم شاهد حمله دیگری مشابه حمله‌ای باشیم که امروز صبح به شمال تل‌آویو انجام شد.»

واکنش‌ها به تصمیم آمریکا
تصمیم ترامپ با محکومیت‌های بین‌المللی مواجه شد و کشورهای مختلف از جمله سوریه، روسیه، ترکیه و لبنان آن را محکوم کردند.

وزیر خارجه ترکیه گفته تصمیم آمریکا اقدام اسرائیل در الحاق این منطقه را مشروع نخواهد کرد. او گفته آمریکا یک بار دیگر قوانین بین‌الملل را نادیده گرفته است. وی همچنین گفت که ترکیه این تصمیم را نمی‌پذیرد و در سازمان ملل علیه آن اقدام خواهد کرد.

سوریه در بیانیه‌ای تصمیم آمریکا را حمله به حق حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه توصیف کرد. روسیه هم اقدام آمریکا را محکوم کرده و گفت آمریکا مرتکب «نقض فاحش قوانین بین‌الملل» شده است. 

اتحادیه عرب اعلام کرد تصمیم ترامپ، وضعیت حقوقی مربوط به بلندی‌های جولان را تغییر نخواهد داد. 

قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت سازمان ملل متحد که در سال ۱۹۸۱ به تأیید اکثریت اعضای این شورا از جمله آمریکا رسیده به طور مطلق ادعای رژیم صهیونیستی برای حاکمیت بر جولان را رد و الحاق این منطقه به اراضی اشغالی فلسطین را باطل و ملغی اعلام کرده است. 

بلندی‌های جولان اشغالی، بخشی از استان «القنیطره» سوریه است. رژیم صهیونیستی در جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ این منطقه را اشغال و در سال ۱۹۸۲ آن را ضمیمه خود کرد؛ جامعه بین‌الملل هرگز این اقدام را به‌رسمیت نشناخته است.

هدیه نامشروع انتخاباتی 
اقدام ترامپ در شرایطی صورت گرفته که پرونده‌های فساد مالی بر سرنوشت «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در انتخابات فلسطین اشغالی سایه انداخته است.  

پیشتر تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که احتمال دارد دونالد ترامپ  برای افزایش محبوبیت بنیامین نتانیاهو حاکمیت تل‌آویو بر جولان اشغالی را «به رسمیت بشناسد».

در حال حاضر، چهار پرونده فساد مالی تحت عنوان پرونده‌های ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۳۰۰۰ و ۴۰۰۰ علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مطرح است و او در ماه‌های گذشته، درباره این پرونده‌ها مورد بازجویی قرار گرفته است.

پرونده ۱۰۰۰ اتهامات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره دریافت غیرقانونی هدیه از بازرگانان خارجی را شامل می‌شود. او در پرونده ۲۰۰۰ هم متهم است با روزنامه «یدیعوت آحارونوت» زد و بند کرده تا در ازای پوشش مثبت از فعالیت‌‌هایش در این روزنامه، رقیب آن یعنی روزنامه «اسرائیل هیوم» را تحت فشار قرار دهد.

پرونده سومی هم که نتانیاهو به موجب آن به فساد مالی متهم شده است، به پرونده "۳۰۰۰" معروف است که در قالب آن شبهات فساد و منافع مشترک در قالب قراردادهای خرید زیردریایی از یک شرکت آلمانی برای ارتش صهیونیستی مطرح است.

در چهارمین پرونده نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی متهم است به «شائول ایلوویچ» مالک شرکت «بِزِک» میلیون ها دلار تسهیلات مالی پرداخت کرده تا پایگاه خبری «واللا» وابسته به این سرمایه دار صهیونیست از او و همسرش حمایت رسانه‌ای بهتری داشته باشد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی ماه گذشته تأیید کرد که قصد دارد «بنیامین نتانیاهو» را رسماً در سه مورد از این پرونده‌ها متهم کند. اعلام جرم علیه نتانیاهو زمانی اعلام شد که حدود ۴۰ روز به برگزاری انتخابات ۹ آوریل (۲۰ فروردین) در اراضی اشغالی باقی مانده بود.

منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اینترنتی رای الیوم در مقاله‌ای به بررسی عملکرد حاکمیت اردن در توجیه مشارکت خود برای عملیات حفاظت از رژیم صهیونیستی در برابر پهپادها و موشک‌های ایران پرداخته و نوشت که این اقدام در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی ملت بی‌پناه فلسطین را زیر اشغال خود نگه داشته و اقدام اردن جنجال زیادی را در منطقه ایجاد کرد.

به نوشته این روزنامه، این اقدام در حالی بود که هیچ شبهه‌ای در خصوص مشروعیت و قانونی بودن حمله ایران وجود نداشت و این حمله به عنوان واکنش تهران در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی صورت گرفته و بر اساس منشورهای سازمان ملل متحد به عنوان دفاع از خود به شمار می‌رفت و مبنایی کاملاً قانونی داشت. علاوه بر اینکه اردن و فلسطین هیچ منفعتی از رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی و ساقط کردن آن نداشت، بلکه این اقدام خطری برای اردن به شمار می رفت و احتمال داشت موشک‌ها بر فراز اردن منفجر شوند. این در حالی بود که تهران پیش از این، موضوع حمله را به امان اطلاع داده بود و بر اساس عرف قوانین بین‌المللی، موشک‌هایی که از حریم هوایی یک کشور عبور می‌کنند، برای کشور مذکور نیروهای متخاصم به شمار نمی‌آیند.

این گزارش تاکید می‌کند که این اقدام یک خنجر از پشت برای ارتش عربی سوریه به شمار می‌رود که به جای اینکه از اراضی و مقدسات و مسجد الاقصی حمایت کند، در کنار رژیم اشغالگر قدس قرار گرفت، غم انگیزتر اینکه این اتفاق در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی به نسل کشی و جنایت در غزه ادامه می دهد و حریم هوایی و زمینی اردن را برای حمایت از خود نقض می کند، به همین علت، با این اقدام، می توان اردن را استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی ارزیابی کنیم.

حال می توان این سناریو را بررسی کرد که اگر رژیم صهیونیستی حمله‌ای علیه ایران انجام می‌داد و پرتابه‌های انفجاری این رژیم از آسمان اردن عبور می کردند، آیا حاکمیت این کشور به نیروهای ایرانی و عربی و کشورهای مسلمان اجازه می‌داد که برای حفاظت از ایران وارد حریم هوایی این کشور شوند؟ طبعاً این اتفاق نمی افتاد و این باعث می شود هر اردنی یا مسلمان به جانبداری اردن از رژیم صهیونیستی پی ببرد و بداند که حاکمیت اردن از سرزمین این کشور برای منازعه ضد یک کشور اسلامی استفاده کرده و آن را به نفع رژیم تروریست و غاصب صهیونیستی به کار گرفته است.

پادشاهی اردن علاوه بر مشارکت در این عملیات، سرزمین خود را برای حمایت از رژیم صهیونیستی به کار گرفته است تا صهیونیست‌ها بتوانند تمامی پتانسیل انسانی و مالی خود را برای ایجاد کشتار در غزه به کار گیرند.

این مقاله ضمن درخواست برای باقی ماندن اردن و ملت آن در ریشه های عربی خود خواستار رعایت منافع عالی این کشور شد و گفت که حاکمیت اردن باید بدانند که رژیم صهیونیستی منافع عالی اردن را هدف قرار داده و تخاصم با این رژیم هزینه‌هایی بسیار کمتر از سازش با آن دارد و آرمان فلسطین یک موضوع اردنی نیز به شمار می رود و رژیم صهیونیستی علاوه بر فلسطین، اردن را نیز بارها هدف قرار داده است.

کد خبر 6087616

دیگر خبرها

  • حمله موشکی مقاومت به پایگاه نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان
  • هراس صهیونیست‌ها از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است
  • حمله های موشکی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی+فیلم
  • حمله های موشکی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی
  • حمله پهپادی گسترده حزب الله/ ۲۰۰ هزار صهیونیست به پناهگاه رفتند
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • ابعاد بی‌سابقه اعتراضات در آمریکا علیه حملات صهیونیست‌ها به غزه
  • چرا اسرائیل عمدا پاسخ ایران را کم اهمیت نشان می‌دهد