Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای امدادرسانی به سیل‌زدگان در استان‌های حادثه دیده، آمادگی مراکز زیرمجموعه خود را جهت اسکان موقت در مساجد، خوابگاه‌ها، مهمان‌سرا‌ها و سوله‌های ورزشی اعلام کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در این خصوص اظهار داشت: وقوع حادثه سیل مخرب در برخی از استان‌های کشور، که موجب سرگردانی جمعی از هم‌میهنان گرامی در آغازین روزهای بهار طبیعت شد و خسارت‌های سنگینی را نیز متوجه خانه‌ها و مزارع و زیرساخت‌های شهری و روستایی ساخت، موجب تأسف و تألم خاطر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بی‌شک بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله، امتحان و آزمونی از سوی پروردگار متعال برای محک زدن صبر و توکل بندگان است و انشاءالله سیل‌زدگان در سایه کمک‌های فوری مردم و نهادهای مسئول با شکیبایی از این برهه حساس و سخت گذر خواهند کرد.

دکتر صالحی عمران با اعلام اینکه تعداد ۵ آموزشکده فنی و حرفه‌ای در استان گلستان فعالیت دارند از آمادگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای امدادرسانی به سیل‌زدگان در این استان خبر داد و گفت: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده مراکز فنی و حرفه‌ای آمادگی اسکان موقت در مساجد، خوابگاه‌ها، مهمان‌سراها و سوله‌های ورزشی به سیل‌زدگان را دارند.

وی با اعلام اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان آمادگی لازم جهت تحویل ماشین‌آلات سبک و سنگین موجود در مراکز را به نهادهای امداد رسان را دارد خاطر نشان کرد: کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در استان‌های گلستان، مازندران، کهکیلویه و بویراحمد، هرمزگان، لرستان و فارس آماده همکاری در زمینه‌های خدماتی، بازسازی مناطق تخریب شده و فنی در مناطق حادثه دیده را دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در پایان ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان، از خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه‌ای خواست تا همچون گذشته برای کمک‌رسانی به سیل‌زدگان و تأمین مایحتاج اولیه حضور پررنگ داشته باشند.
در همین راستا، شماره حسابی باعنوان صندوق مهرورزان دانشگاه فنی وحرفه‌ای استان گلستان شماره کارت (نزد بانک تجارت) ۵۸۵۹۸۳۷۰۰۴۶۰۵۵۱۱ و شماره حساب ۳۱۰۶۶۷۰۷۲۱ جهت دریافت کمک‌های نقدی به سیل زدگان اعلام می‌گردد.

اسکان ۵۰ خانواده از مسافران نوروزی درگیر در سیلاب در دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز

در پی سامانه جوی ناپایدار و وقوع رگبار باران و رعد و برق، آب‌گرفتگی معابر عمومی و جاری شدن سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی در اکثر استان های کشور، با عنایت به هماهنگی مسوولان دانشگاه فنی و حرفه ای در جهت امداد رسانی به سیل زدگان با همکاری شهرداری شیراز و ستاد مدیریت بحران استان فارس، ۵۰ خانواده از مسافران نوروزی درگیر در سیلاب این شهر در دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز اسکان داده شدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای کمک به سیل زدگان سیل شیراز صالحی عمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی آتش‌نشانان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد