Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -  انتظار می‌رود مقامات دولت کره جنوبی در سفری که ظرف چند روز آینده به واشنگتن خواهند داشت، همتایان آمریکایی خود را برای تمدید معافیت از تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران تحت فشار قرار دهند.
دولت کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد یون کانگ هیون، معاون امور اقتصادی وزیر خارجه کره جنوبی و سایر مدیران کره‌ای روزهای چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری با مقامات وزارت خارجه آمریکا درباره معافیتی که واشنگتن در نوامبر برای ادامه خرید نفت ایران صادر کرد، گفت و گو می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت ترامپ تحریم‌های یکجانبه ای را علیه صادرات نفت ایران وضع کرده است اما همزمان با آغاز تحریم‌ها در نوامبر، به هشت کشور شامل کره جنوبی که چهارمین خریدار بزرگ نفت ایران در آسیا است، معافیت داد. اما دولت آمریکا مکرراً اعلام کرده که هدفش به صفر رساندن هر چه سریع‌تر صادرات نفت ایران است.
رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده که هدف فعلی دولت آمریکا، کاهش شمار معافیت‌ها از تحریم‌ها و کاهش صادرات نفت ایران به میزان ۲۰ درصد از ماه مه است.
مقامات کره جنوبی با فرانسیس فانون، دیپلمات انرژی ارشد آمریکا روز پنج شنبه دیدار خواهند کرد. در حالی که روز چهارشنبه با برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران دیدار می‌کنند.
کره جنوبی خریدار بزرگ نفت فوق سبک معروف به میعانات از ایران است و به یک مقام آمریکایی سابق اعلام کرده گزینه‌های معدودی برای خرید میعانات با کیفیت مشابه میعانات ایران از سایر تأمین کنندگان را دارد.
طبق آمار گمرکی کره جنوبی، واردات نفت این کشور از ایران در فوریه سال ۲۰۱۹ در مقایسه با فوریه سال ۲۰۱۸ به میزان ۱۲.۵ درصد افت داشت.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از یک مقام کره‌ای گزارش کرده که سئول از نوامبر با واشنگتن برای تمدید معافیت از تحریم‌های ایران، سرگرم مذاکره بوده و توقف خرید میعانات ایران روی اقتصاد این کشور تأثیر منفی برجای می‌گذارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کره ایران تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۲۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، اخیراً مصوبه‌ای را امضا و تبدیل به قانون کرد که فعالیت تیک‌تاک در این کشور را در صورت عدم واگذاری آن از سوی شرکت بایت‌دنس، ممنوع می‌کند.

قانون جدید به بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، ۲۷۰ روز مهلت می‌دهد تا مالکیت و دارایی‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را واگذار کند. شو زی چو، مدیرعامل این پلتفرم اجتماعی در واکنش به این قانون گفت: «مطمئن باشید که ما جایی نمی‌رویم. حقایق و قانون اساسی به نفع ما هستند و انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.»

قانون امضا شده از سوی بایدن تا روز ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، یک روز پیش از پایان دوره او، به این شرکت فرصت می‌دهد که برای فروش تیک‌تاک اقدام کند؛ اما اگر تشخیص داده شود که بایت‌دنس در حال طی فرایند اجرای این قانون است، مهلت مذکور می‌تواند تا سه ماه تمدید گردد.

این در حالی است که دادگاه ایالات متحده پیش‌تر و در سال ۲۰۲۰، تصمیم ترامپ برای ممنوعیت تیک‌تاک و وی چت را رد و ملغی کرد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «ما نمی‌خواهیم شاهد ممنوعیت این پلتفرم باشیم. مسئله مالکیت دولت چین است.»

چو با تأکید بر اینکه تیک‌تاک همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و محدودیت‌ها را به چالش می‌کشد، گفت: «اشتباه نکنید این یک ممنوعیت برای تیک‌تاک است.»

اکنون بسیاری از کارشناسان این پرسش را مطرح می‌کنند که در صورت تلاش بایت‌دنس برای واگذاری تیک‌تاک، آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید این پلتفرم را دارد و آیا چین و سازمان‌های دولتی ایالات متحده فروش آن را تأیید می‌کنند؟

بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، تیک‌تاک قصد دارد، این مصوبه را با استناد به متمم اول قانون اساسی آمریکا به چالش بکشد و انتظار می‌رود که کاربران این برنامه نیز مجدداً اقدامات قانونی را علیه تصمیم دولت به کار گیرند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا اعلام کرد: «ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلتفرم‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.»

دلیل این اقدام قانون‌گذاران ایالات متحده نگرانی گسترده از دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها و نظارت بر آن اعلام شده است. نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک جبهه مهمی در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن محسوب می‌شود. از سوی دیگر، هفته گذشته نیز اپل اعلام کرد که چین به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی خواستار حذف واتس‌اپ و پلتفرم‌های متا از اپ استور این شرکت در چین شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم گردان «نتزاه یهودا »پس از فشار تل آویو
  • معافیت ایرباس از تحریم های روسیه
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته