Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر فخری در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان سمنان به میزبانی میراث فرهنگی مرکز استان ضمن بیان اینکه تداخل وظایف در ستاد اجرایی خدمات سفر باعث نقص در ارائه خدمات خواهد شد، تاکید کرد: تعدد چادرهای اطلاع رسانی توسط دستگاه‌های مختلف معضلی در حوزه ارائه خدمات سفر است لذا باید برای سال آینده به یک وحدت رویه مشترک دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فرم‌های ارزیابی باید بر اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های منطقه‌ای، بومی‌سازی شود، افزود: در حوزه بحران باید برنامه دقیق و زمانبندی شده وجود داشته باشد و این موضوع که مدیر مجموعه‌ای بخواهد ریز اقدامات را شخصاً پیگیری و انجام دهد، مطلوب نیست.

معاون امور عمرانی استاندار سمنان گفت: هماهنگی و طراحی مدیریت بحران در بین مدیران استان باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

فخری باین کرد: هر اقدامی طبیعتاً مورد نقدهایی قرار می‌گیرد ولی انجام اقدامات مطلوب و ارائه خدمات مناسب توسط مدیران به مردم و مسافران بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه پیش بینی و تأمین ناوگان برای جابجایی بار و مسافران انجام شده است، گفت: ناوگان جایگزین برای ارائه خدمات به اتوبوس‌های در راه مانده در نظر گرفته شده است.

احسان منصور کیایی بیان کرد: در سال ۹۸، تعداد ۴۹۹ هزار و ۵۶۳ خودرو به استان وارد شده‌اند که با احتساب سه نفر در هر خودرو، بالغ بر یک میلیون و ۴۹۸ هزار نفر مسافر وارد استان شده‌اند.

کد خبر 4575985

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سمنان منوچهر فخری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۲۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تکلیف مدیریت اجرایی پسماند‌های الکترونیکی در کشور مشخص نیست و کاملا غیر اصولی مدیریت می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به مناسبت هفته زمین پاک با بیان اینکه «پسماند‌های الکترونیکی یکی از خطرناک‌ترین پسماند‌ها در جهان محسوب می‌شود»، اظهار کرد: متاسفانه عملا این پسماند‌ها در کشور طبق قانون مدیریت نمی‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کار مناسبی برای این پسماند‌ها در کشور دیده شود و متولی مشخصی در این حوزه داشته باشیم، گفت: هفته زمین پاک به کار‌های نمادین اختصاص پیدا کرده و عملاً اقدام چشمگیر و اثرگذاری در این حوزه دیده نمی‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس معضل پسماند‌ها را یکی از اولویت‌های حوزه محیط زیست خواند و تاکید کرد: پسماند‌ها می‌توانند ثروت تولید کنند، ولی مهمتر از آن کاهش اثرات مخرب محیط زیستی آنهاست که در کشور ما به معضلی جدی بخصوص در استان‌های شمالی و استان‌های مسافرپذیر تبدیل شده است.

دیگر خبرها

  • مصوبات سفر رئیس‌جمهور به دامغان اطلاع رسانی عمومی شود
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ سمنان کلنگ زنی شد
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد