Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ سلیمان دولت‌خواه، متولد شهر گنبد کاووس استان گلستان است. این حافظ قرآن اهل سنت برای اولین بار و در رشته حفظ 10 جزء مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) با رقابت با متسابقان دیگر پرداخت.
این حافظ قرآن کریم که تحصیلات خود را تا مقطع تحصیلی سوم راهنمایی و مدرک سیکل ادامه داده است، هم‌اکنون در کنار خانواده خود به کار پرزحمت کشاورزی مشغول است و توانسته است تا در کنار این کار حفظ قرآن خود را نیز کامل‌تر و تثبیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمان از سن شش سالگی علاقه‌مند به امر قرآن کریم به‌ویژه حفظ آیات کلام وحی شده است و از همان دوران بود که گام در مسیر نورانی کلام‌الله مجید گذاشت. او پس از گذراندن دوران مهد کودک و مکتب درس، از سن 16 سالگی وارد حوزه علمیه گنبد کاووس شد و توانست تا ظرف مدت دو سال و یک ماه قرآن کریم را به طور کامل حفظ کند.
روش حفظ قرآن این حافظ اهل سنت گنبد کاووسی روش آیه به آیه و ترتیبی بوده است و در این راه نیز از مربیان حفظ قرآن خود همچون مرحوم الحاج خجملی و نیز صالح حبیب‌ لی بهره‌های فراوانی برده است.
سلیمان دلیل شرکت خود در رشته حفظ 10 جزء مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) را با وجود اینکه حافظ کل قرآن است، عدم تثبیت محفوظات خود به خاطر رفتن به خدمت مقدس سربازی بیان می‌کند و بر تداوم راه قرآنی خود تا تثبیت کامل محفوظات تأکید کرد.
این حافظ کل قرآن کریم وجود پربرکت پدر و مادر را یکی از عوامل بسیار مهم و تأثیرگذار در حرکت قرآنی خود می‌داند، به طوری‌که در خلال سخنان خود همواره از مهر و محبت ایشان و در اختیار قرار دادن تمام امکانات برای پرداختن وی به امر قرآن صحبت می‌کند.
سلیمان که در خانواده‌ای پرجمعیت و همراه با یازده خواهر و برادر زندگی می‌کند، در سن 18 سالگی ازدواج کرده و هم‌اکنون نیز صاحب یک فرزند پسر است و تمام این نعمات و برکات را به خاطر حرکت در مسیر نورانی قرآن کریم می‌داند. همسر وی نیز که یار و یاور او در زندگی و حرکت به سمت حفظ کلام‌الله مجید است، تاکنون توانسته است تاکنون 12 جزء از قرآن کریم را روخوانی کند.
سلیمان همچنین، پیش از حضور در مسابقات قرآن سراسری دارالقرآن امام علی(ع) در دوران خدمت مقدس سربازی در مسابقات قرآن استانی و نیز کشوری شرکت کرده و رتبه‌هایی را نیز در این رابطه به دست آورده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی حافظ اهل سنت برکات زندگی مسیر قرآن حرکت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۴۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی

نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • آتش و فراموشی؛ روایت استاد فلسطینی از زندگی خانواده او در غزه
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • مدیریت اجرایی استان زنجان خود را مدیون مردم می‌داند