Web Analytics Made Easy - Statcounter

راه اندازی "چرخ تولید" و ایجاد "رونق تولید" برنامه صحیح میخواهد و مردِ عمل و باید همه دولتمردان و همه امکانات دولتی و بخش خصوصی در این راه بسیج شوند والا با حرف و سخنرانی و ادا و نمایش بازی کردن، چرخ تولید هرگز به گردش درنخواهد آمد. یکی از بزرگ‌ترین مزایای رونق تولید، به فراهم شدن بستر لازم برای تامین کالا‌ها و محصولات مورد نیاز مردم معطوف می‌شود، محصولاتی که در سایه تولید آن، فرصت‌های متعددی برای اشتغالزایی فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بلاغ، در طول سالیان گذشته تولید به عنوان یکی از شاخص‌ها و محور‌های اصلی در رهنمود‌های مقام معظم رهبری نمود و بروز داشته و اساسا از همان ابتدای ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، این اصل حائز اهمیت به عنوان یکی از ارکان اصلی سیاست‌های مذکور در قالب نقش راه جامع و استراتژیک اقتصادی این مرز و بوم مطرح بوده است.

با حلول سال جدید، طبق سنت چندین ساله اخیر، مقام معظم رهبری در نامگذاری شعار سال به موضوع محوری رونق تولید، اشاره فرمودند: و سالجاری به شعار رونق تولید مزین شد.

یکی از بزرگ‌ترین مزایای رونق تولید، به فراهم شدن بستر لازم برای تامین کالا‌ها و محصولات مورد نیاز مردم معطوف می‌شود، محصولاتی که در سایه تولید آن، فرصت‌های متعددی برای اشتغالزایی فراهم می‌شود.

پرویز فَرارَت، یکی از فعالان حوزه تولیدی و صنعتی، با اشاره به لزوم رونق تولید هر چه بیشتر در اقتصاد کشور اظهار کرد: اساسا رونق تولید، با افزایش ضریب کمی و کیفی تولید همراه است و به تبع این توفیق، نیاز به نیروی انسانی افزون‌تر برای پر کردن ظرفیت لازم در راستای حصول این امر خطیر نیز مضاعف خواهد شد.

وی افزود: هیچ‌گونه تردیدی وجود ندارد که در حال حاضر یکی از ضروریات اساسی کشور به رفع مشکل اشتغال جوانان معطوف می‌شود، عارضه‌ای که با یک بررسی میدانی بصورتی ملموس، عوارض، تبعات و پیامد‌های منحوس آن در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی جامعه قابل احساس خواهد بود.

فرارت تصریح کرد: هر آنچه تولید از رونق افزون تری برخوردار شود به همان میزان شاهد فراخ‌تر شدن ظرفیت جذب جویندگان کار خواهیم بود و در نقطه مقابل در صورت رکود تولید میزان تیراژ محصولات و اقلام تولیدی کاهش می‌یابد و مراکز تولیدی و صنعتی ناچار هستند به تعدیل نیرو مبادرت ورزند.

وی افزود: تولید و رونق آن، به مثابه تامین ادوات و تجهیزات مورد نیاز دفاعی در مواجهه با دشمن در صیانت از کشور در جنگ اقتصادی به شمار می‌رود.

با رونق تولید، گرانی و بیکاری مرتفع می‌شود

چندی پیش، فریدون احمدی، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تشریح اهمیت رونق تولید در اقتصاد کشور، در گفت‌وگویی با رسانه‌ها اظهار کرد: در واقع امر، عنصر نجات بخش کشور در عرصه اقتصادی را باید در رونق تولید جستجو کرد.

وی در ادامه گفت: به واقع نامگذاری شعار سال امسال از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان رونق تولید، استمرار و ادامه سیاست راهبردی حمایت از کالای ایرانی است که به عنوان شعار سال ۱۳۹۷ از سوی معظم له مورد تاکید قرار گرفته است.

به زعم وی، تولید، رکن اساسی اقتصاد هر کشوری به شمار می‌رود و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای حصول این هدف خطیر (رونق تولید) چاره‌ای جز حمایت فزاینده‌تر از تولید وجود ندارد و این امر با توجه هر چه بیشتر به عرصه مذکور، محقق خواهد شد.

احمدی بیان کرد: در این میان، نباید از نقش تعیین کننده حمایت قوای سه گانه مجلس، قوه قضائیه و مجریه غافل شد و قطعا همسویی و هماهنگی بین دستگاهی میان قوای اشاره شده نقش موثری در تسریع و تسهیل رونق تولید ایفاء می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برای عبور از مشکلات فعلی و رفع و دفع اثرات توطئه‌های دشمن، باید تمام توان خود را بر حصول این هدف جامع متمرکز کنیم که قطعا در صورت تحقق این امر، معضلات و نارسایی‌هایی همچون گرانی و بیکاری مرتفع می‌شود.

وی افزود: به واقع رونق تولید، حرکت چرخ‌های تولید کشور را پر توان و تسهیل می‌کند و در سایه این امر، بسیاری از مشکلات ریز و درشت اقتصادی دیگر، حل و فصل خواهد شد.

اکبر جوهری، یکی از فعالان صنعتی و تولیدی با اشاره به هدف دشمن برای فلج ساختن محور‌ها و چرخ‌های تولید کشور با تکیه بر ابزاری همچون تحریم اقتصادی، اظهار کرد:به واقع، ایجاد نارسایی در مسیر دستیابی به کالا‌ها و اقلام مورد نیاز کشور و بالا بردن حداکثری هزینه‌ها برای تهیه و تامین اقلام مورد نیاز جامعه، یکی از اهداف اصلی دشمن به شمار می‌رود.

وی افزود: یقینا، بدل و عنصر خنثی کننده این دسیسه‌ها در حمایت از تولید ملی نهفته است و قطعا با حمایت از تولید داخلی، تولید با رونق شایسته‌ای عجین خواهد شد و بخش قابل توجهی از مشکلات اقتصادی مرتفع می‌شود.

این فعال صنعتی و تولیدی گفت:تصور بی اثر بودن تحریم ها، غیر واقع بینانه است، اما در عین حال نباید از این واقعیت دور شد که راهکار اصلی مقابله با این تحریم‌ها، با توجهِ به تولید داخلی، مهیا و فراهم می‌شود و اساسا بخشی از جنگ روانی دشمن بر این امر معطوف می‌شود که اذهان و افکار عمومی و روحیه مردم در داخل کشور نسبت به تولید سست و مخدوش شود.

وی افزود: نباید تحت تاثیر فشار‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمن قرار گرفت و قطعا با برنامه ریزی مدون و اصولی و اتخاذ تدابیر هوشمندانه، تولید در ریل و مسیر صحیح خود حرکت می‌کند و هیچ قدرتی نیز قادر به متوقف ساختن آن نخواهد بود.

جوهری بیان کرد: قطعا دشمن در صدد است در مسیر تولید کشور سنگ اندازی و مانع تراشی کند، اما این امر لزوما به معنای تحقق آن نیست و در شرایطی که دسیسه‌ها و توطئه‌های پشت پرده و نهان دشمن، عیان و هویدا شده، می‌باید تمامی آحاد جامعه اعم از فعالان تولیدی تا جامعه مصرف کننده برای پیشبرد لوکوموتیو تولید کشور تلاش نمایند.

این فعال صنعتی و تولیدی در ادامه تصریح کرد: دشمن در صدد وحشت و ارعاب جامعه ایران است و بخش قابل توجهی از این تهدیدات ریشه در جنگ روانی دارد و می‌باید این واقعیت به صورتی دقیق و صحیح برای جامعه ایرانی تبیین شود.

وی افزود: وقتی از جنگ اقتصادی سخن می‌گوییم باید به این امر توجه شود که به مانند جنگ نظامی معاندان این مرز و بوم با پیاده سازی تکنیک‌ها و تاکتیک‌های متعدد، در صدد شکست ما هستند با این تفاوت که ابزار دشمن در این هجمه، در حول محور اقتصادی می‌چرخد و ما نیز برای دفاع از خویش، باید به توانمند سازی اقتصادی کشور مبادرت ورزیم.

رونق تولید ابزار اصلیِ مقابله با دشمن در جنگ اقتصادی است

جوهری در ادامه بیان کرد: در تمامی جنگ ها، سلاح‌های متعددی برای شکست طرف مقابل مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما به تناسب هدف اصلی جنگ، برخی سلاح ها، نقشی راهبردی و تعیین کننده ایفاء می‌کنند و این سلاح در جنگ اقتصادی در قالب تولید قابل تعریف است.

وی افزود: در زمان جنگ هشت ساله تحمیلی و دفاع مقدس، بسیج تمام عیار مردمی در برابر هجمه دشمن، رژیم بعثی عراق را ناکام گذاشت و در شرایط کنونی نیز در هجمه اقتصادی و به تعبیر دیگر جنگ اقتصادی دشمن با ایران، باید تمامی نیرو‌های مردمی برای ارتقای بنیه اقتصادی کشور، نقش آفرینی کنند و بدون تردید در صورت هسمویی تمامی آحاد جامعه برای رونق تولید، تحریم‌های ظالمانه دشمن به شکست منتهی خواهد شد.

این فعال صنعتی و تولیدی در پایان گفت: خرید کالای ایرانی و تلاش مضاعف برای حمایت از تولیدات داخلی، از ضروریاتی است که تمامی مردم کشور، به عنوان جامعه مصرف کننده می‌توانند در تسریع حصول این امر مثمر واقع شوند و به موازات آن تلاش دستگاه‌های ذی ربط برای افزایش رونق تولید می‌تواند راه‌های نفوذ دشمن در جنگ اقتصادی علیه ایران را مسدود و به شکست سوق دهد و این امر مهم با صرف فعل ساختن و عزمی راسخ قابل حصول خواهد بود و یقینا دستاورد این امر خطیر، علاوه بر شکست توطئه‌های دشمن، در رفع و دفع مشکلات اقتصادی و شتاب و سرعت هر چه بیشتر روند توسعه اقتصادی ایران اسلامی مُتِجَلی و متبلور خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا عباسی صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی را برای نمایش توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و صادراتی کشور از جمله البرز فراهم کرده و اتاق بازرگانی البرز نقش مهمی برای حضور شرکت‌های استان در این رویداد داشته است.

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال مجموعه‌های تولیدی و صنعتی البرز در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو بیان کرد: به دنبال بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو و گفتگو‌هایی که با مدیران و فعالان اقتصادی البرز در این نمایشگاه از جمله صنایع غذایی داشتیم، موانع موجود در مسیر کار شرکت‌ها مطرح گردید.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: بر اساس شعار سال که باید جهش تولید را با مشارکت مردم عملیاتی کنیم، در این میان استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی کشور در حوزه تولید و صنعت و خصوصا بخش‌های دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی البرز به ویژه در حوزه تولید و صنعت گفت: می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی البرز از این پتانسیل‌ها در استان برای تحقق هرچه بهتر شعار سال بهره‌برداری کرده و اقتصاد استان و به تبع آن کشور را شکوفا کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به استقرار درصد قابل توجهی از صنایع کشور در استان البرز عنوان کرد: البرز مزیت‌های بسیاری دارد که موجب شده بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی کشور در این استان شکل گیرد، این فرصت‌ها شامل نزدیکی به پایتخت، مسیر‌های ارتباطی و بازار چند میلیون نفری در دسترس است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان البرز فعال است، گفت: پیشنهاد ما این است که از ظرفیت شرکت‌ها و نیرو‌های تحصیل‌کرده و جوان شاغل در این حوزه برای بهبود سیمای اقتصادی و فرصت‌های صادراتی و افزایش ارزش افزوده استان البرز استفاده شود تا از خام فروشی جلوگیری شود و با ارتقای ارزش افزوده ارز آوری کشور تقویت گردد.

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند