Web Analytics Made Easy - Statcounter

الیاس حضرتی در  گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا،‌ درباره شعار سال ۹۸ که از سوی رهبر انقلاب «رونق تولید» نامگذاری شد، گفت: امروز با مطالب مهمی روبه‌رو شده‌ایم که با اختیار و بلااجبار یک راه درست را پیش روی ما قرار داده است. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این چالش‌ها درواقع فشارهایی هستند که از سوی دشمنان ما که در رأس آن‌ها ترامپ قرار دارد، وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور ایلات متحده مبنی بر اینکه دولت آمریکا امروز تلاش دارد تحریم‌های نفتی را در سطح وسیع علیه ما اعمال کند، گفت: ترامپ اعلام کرده است که نمی‌گذارد ایران یک قطره نفت صادر کند که البته باید گفت توفیقی در این زمینه پیدا نکرده و نخواهد کرد. 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» گفت: این رفتار ایالات متحده یک فرصت طلایی -تاریخی برای ما ایجاد کرده است تا ما به راه اصلی و اساسی انقلاب و پیامی که در دهه ۶۰  علیرغم فشارهای اوایل انقلاب،‌ جنگ و تروریسم به دنبال آن بودیم، بازگردیم.

وی یادآور شد: انقلاب یک مسیر را پیش روی ما قرار داد که نتوانستیم ادامه دهیم و منحرف شدیم. 

حضرتی تاکید کرد: مسیر مطلوبی که در ابتدای انقلاب به دنبال آن بودیم، این بود که یک اقتصاد بدون نفت داشته باشیم و مملکت را با اتکاء به همین  اقتصاد پیش ببریم و تلاش کنیم تولید نفت به عنوان سرمایه برای آیندگان سرمایه‌گذاری شود.

وی افزود: در مسیر اقتصاد بدون نفت باید به محورهایی همچون تولید داخلی، رفع موانع تولید، صادرات، خدمات گردشگری و توریسم توجه داشته باشیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معادن به عنوان یکی از ذخایر نهفته در کشور ما هستند گفت:‌ باید به این ذخایر توجه جدی داشته باشیم.

وی ادامه داد: در کنار تمامی مواردی که ذکر شد باید  به IT و فضای مجازی، استفاده از ذهن خلاق جوان‌ها و بالاتر از همه تولید علم که به خدمت اقتصاد درآید به عنوان یک اصل بنگریم.

حضرتی تاکید کرد: اگر به اقتصاد بدون نفت توجه داشته باشیم، می‌‌توانیم رونق تولید در کشاورزی، صنایع کوچک و بزرگ و معدن داشته باشیم.

حضرتی خاطرنشان کرد: به جای اینکه به درآمدهای غیرنفتی تکیه کنیم، متاسفانه ذهنمان را سال‌های سال است متوجه درآمدهای نفتی کردیم؛ اینکه نفت بفروشیم ارز آن را وارد کنیم و در  پاساژهای رنگ و وارنگ لوازم خانگی خارجی به فروش برسانیم همراه با  ذات و اصل انقلاب نیست.

وی تاکید کرد: اصل و ذات انقلاب ما اتکا به تولید داخلی، صنعت بومی و استفاده از دانش دیگران و در خدمت قرار دادن آن برای رونق صنعت داخلی بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قصدمان این بود که از دانش و علم جدید بهره ببریم و خودمان تولیدکننده و صادرکننده باشیم نه این که مواد معدنی‌مان را به صورت خام صادر کنیم.

وی با اشاره به صنعت توریسم و تاثیر آن بر اقتصاد گفت: مردم دنیا عاشق بوی خشت و گل ایران هستند و این عشق‌شان را بارها نشان دادند. در حالی که ما یک ظرفیت فوق‌العاده بالا برای توریسم داریم به دلیل صحبت‌های واهی و مشکوک خودمان را از آن محروم کرده‌ایم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کسانی که به ایران می‌آیند قصدشان دیدن از جاذبه‌های گردشگری کشورمان است و قطعاً به دنبال عیاشی و مسائل انحرافی و اخلاقی نیستند؛ زیرا به خوبی می‌دانند جزایر مختلف در دنیا وجود دارد که می‌توانند به آنجا بروند و لذت ببرند.

وی تاکید کرد: توریستی که به کشور ما می‌آید علاقمند به فرهنگ ماست دوست دارد ایران را ببیند  اما ما راه این علاقمندی را سد کرده‌ایم و حتی سازمان مربوطه‌ای را در این خصوص ایجاد نکرده‌ایم درصورتی که اگر می‌خواهیم اقتصادی بدون اتکا به نفت داشته باشیم، باید به این مهم توجه کنیم.

 این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر ما سیاست‌مان را بر اساس اقتصاد بدون نفت تعریف کنیم آن وقت حرف دیگران اثر نخواهد داشت، گفت: این گونه دیگر مشکلی برای مردم به وجود نمی‌آید و مشکلی بر مشکلات‌شان اضافه نمی‌شود.

وی ادامه داد: درست است که نگذاشته‌ایم حرف ترامپ بر کرسی بنشیند و صادرات داریم اما فکر و ذهن وزرا و تصمیم‌گیران ما فقط و فقط روی درآمدهای نفتی تنظیم شده است اینکه چند بشکه نفت می‌فروشیم و حتی بودجه را هم بر اساس آن تعیین می‌‎کنیم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما باید به مسیر اصلی انقلاب بازگردیم، عنوان کرد: باید به مسیر اصلی یعنی همان رونق تولید، برطرف کردن موانع ایجاد شده بر سر راه تولیدکننده و ایجاد  یک ساختار منظم با مدیریت مشخص قدم برداریم.

وی خاطرنشان کرد: زنجیره‌ای از موانع در مسیر تولید وجود دارد که تولیدکننده را خسته، فرسوده، بی‌انگیزه، ناامید و نابود می‌کند که در  نهایت او مجبور به تعطیل کردن کارخانه و گذشتن از خیر  سرمایه‌اش می‌شود.

حضرتی با اشاره به تصویب قانون رفع موانع تولید در خانه ملت اظهار داشت: در مجلس شورای اسلامی  قانون رفع موانع تولید تصویب شده قانون نسبتاً جامع و کاملی است که از سوی مجلس به دولت ارائه شده است.

وی ادامه داد: امیدوارم در سال جدید دولتمردان و مدیران ارشد ما برای تحقق اقتصاد بدون نفت، رونق تولید، بالا بردن تولید داخلی، بالا بردن کیفیت خدمات و ارزش گذاشتن به مصرف‌کننده همت گمارند.

 این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان عنوان کرد: ان‌شاء‌الله بتوانیم از این راه برای نجات تولید کشور استفاده کنیم و رهنمود رهبری را بالای سر قرار دهیم و تلاش کنیم یک اقتصاد پویا و رونق یافته برای ملت به وجود بیاوریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد تروریسم مد نفت نماینده مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره شکست توطئه‌های جدید دشمن علیه ملت ایران اظهار کرد: یاس و نومیدی که شامل حال دشمنان شده آن‌ها را از این مسیر باز نداشته و آنان اکنون در حال اندیشیدن تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی هستند و بنابراین باید بسیار هوشیارانه عمل ودائما آنان را رصد کنیم.

به گزراش باشگاه خبرنگارن، او افزود: طی چهل و پنج سال عمر انقلاب اسلامی شیطان بزرگ و پیروان او دائما در سیاست‌های خود علیه جمهوری اسلامی شکست می‌خورند، اما باز هم اقدام به توطئه گری می‌کنند.

مصباحی مقدم متذکر شد: یکی از مسائلی که باید بسیار به آن اهتمام داشته باشیم تربیت کودکان و نوجوانان است تا نسل جدید تحت تاثیر القائات دشمنان قرار نگیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این امر نیازمند آموزش و استفاده از استراتژی دشمن شناسی است بنابراین ضمن ناامید کردن دشمن در عرصه‌های مختلف باید همواره مراقب باشیم تا به واسطه آنان از روزنه‌های دیگر گزیده نشویم.

عباسی: جنگ هراسی یک عملیات روانی است

همچنین علیرضا عباسی با اشاره به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات تروریستی رژیم صهیونسیتی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق تاکید کرد: عده‌ای در داخل همیشه به دنبال ایجاد هراس هستند به گونه‌ای که حتی حاضرند تا از پاسخ به حق ایران جلوگیری کنند؛ این درحالی است که وقتی رژیم صهیونسیتی کنسولگری ما که خاک ما حساب می‌شد را مورد تعرض قرار داد، باید به آن پاسخ داده می‌شد، اما برخی اقتصاد کشور را به این موضوعات متصل و به گونه‌ای مطرح می‌کردند که اگر اتفاق بیفتد حتماً تبعات اقتصادی تبعات خواهد داشت.

وی در گفتگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه هدف کسانی که به دنبال جنگ هراسی و القای این فضا بر اقتصاد کشور هستند، درگیر کردن مردم است، گفت: وعده صادق نشان داد که بر خلاف آنچه آن‌ها انتظار داشتند، اتفاق نیفتاد و حتی جنگ روانی یا انتظارات روانی که مردم از چنین اتفاقاتی داشتند و خوف و رجایی که در حمله کردن و نکردن هست و همیشه روی اقتصاد ما تاثیر می‌گذارد، اینجا یک بار برای همیشه تمام شد و بعد از این چنین اتفاقاتی نخواهد افتاد؛ ثابت شد که جنگ هراسی در اقتصاد ایران یک عملیات روانی پوچ است.

این نماینده مجلس افزود: ما انتظار داریم که حتی عملیاتی که ایران انجام داد اثرات مثبتی روی اقتصاد کشور داشته باشد و شوک‌هایی که هر از گاهی برخی روی اقتصاد کشور وارد می‌کردند، ان شاءالله تمام شود و بعد از این ثبات در اقتصاد کشور ایجاد شود. دو گروه در داخل کشور حضور دارند که برای رسیدن به منافع خود تلاش می‌کنند تا جنگ هراسی را به جامه القا کنند؛ گروهی که می‌خواهند مطامع سیاسی خود را پیش ببرند و دولت‌هایی بودند که دوگانه سازش - مذاکره را مطرح می‌کردند و گروهی که به دنبال مطامع اقتصادی هستند؛ اما وعده صادق خط بطلانی روی این مباحث کشید.

عباسی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا پیام پوچ بودن تاثیر جنگ هراسی بر اقتصاد ایران در داخل منتقل شده است؟ عنوان کرد: ممکن است در کوتاه مدت و طی یکی دو هفته پیش رو فضای اقتصاد کشور این پیام را دریافت نکند، اما حتماً این پیام را دریافت خواهد کرد و نتیجه آن ثبات در اقتصاد کشور و کاهش انتظارات روانی در حوزه تورم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم