Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@14:50:37 GMT

آیا تصمیم اوپک برای ادامه کاهش تولید اشتباه بود؟

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۵۵۷۶

اوپک و بانک مرکزی آمریکا علاوه بر دریافت توییتهای خشمگین دونالد ترامپ، شرایط دشواری برای ارزیابی چشم‌انداز تقاضا دارند و این مسئله سیاست گذاری آنها را دشوار کرده است. آفتاب‌‌نیوز : بانک مرکزی آمریکا باید نرخ‌های بهره و سایر سیاست‌های پولی را برای رسیدن به اهداف پایین نگه داشتن تورم و اشتغال کامل تنظیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوپک و متحدانش نیز باید میزان تولید ضروری برای تنظیم تعادل عرضه و تقاضا در بازار نفت را تنظیم کنند. در مقطع فعلی، این تولیدکنندگان باید درباره ادامه محدودیت عرضه که از سال ۲۰۱۷ آغاز کرده‌اند و پایان دادن به توافق فعلی کاهش تولید تا سه ماه دیگر، تصمیم بگیرند.
کمیته نظارت بر توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک (اوپک پلاس) در مواجهه با چنین ابهاماتی، اخیراً توصیه کرد دیدار برنامه‌ریزی شده این گروه در آوریل لغو شود و مقامات این کمیته که در باکوی جمهوری آذربایجان دیدار کردند، اظهار کردند که تصمیم‌گیری درباره سیاست تولید باید تا ژوئن به تأخیر انداخته شود.
شاید بانک مرکزی آمریکا به چنین انعطافی حسد ببرد. هر دو نهاد با چشم‌انداز اقتصادی تیره ای روبرو هستند اما حداقل اوپک می‌تواند تصمیم بگیرد که نشستی برگزار نکند. با این حال ممکن است درباره توافق تجاری میان آمریکا و چین تا پایان سه ماهه دوم شفافیت بیشتری ایجاد شود. اروپا هفته گذشته با انتشار آماری که ضعف اقتصادهای فرانسه و آلمان را نشان داد، شرایط سختی را سپری کرد. این اطلاعات برای رشد اقتصاد جهانی و تقاضا برای نفت خوشایند نیستند و تصمیم‌گیری از سوی اوپک و بانک مرکزی آمریکا را پیچیده‌تر می‌کنند.
مأموریت ادامه دار
اوپک پلاس با مشارکت قابل توجه عربستان سعودی و افت ناخواسته تولید آنگولا و مکزیک، به حدود ۷۵ درصد از کاهش تولید هدف گذاری شده دست یافته است. اما برای اوپک پلاس نیز حدس زدن چشم اندازهای رشد اقتصاد جهانی و تقاضا برای نفت دشوار است. برآورد تأثیر کاهش تولید روسیه نیز دشوار است زیرا مقامات روسی اظهار کرده‌اند که کاهش تولیدی که وعده داده‌اند را تنها به شکل تدریجی در سه ماهه اول سال ۲۰۱۹ انجام خواهند داد. بر مبنای آمار تولید از سوی وزارت انرژی روسیه، تا فوریه آنها تنها به ۳۵ درصد از سهمیه کاهش تولید خود عمل کرده بودند.
به همین شکل، تأثیر جدیدترین دور کاهش تولید نفت در خاورمیانه تازه در آمارهای واردات منعکس خواهد شد زیرا حدود شش هفته طول می‌کشد تا نفتکشهایی که از این منطقه عزیمت می‌کنند، به آمریکا برسند.
پس از آن هم ابهاماتی پیرامون سطح تولید برخی از کشورها وجود دارد. در ونزوئلا، حمایت از دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا هیچ نشانی از فروپاشی ندارد اما روند کاهش تولید نفت این کشور ادامه دارد و به معنای آن خواهد بود که سایر اعضای اوپک پلاس باید نفت بیشتری برای جبران کاهش تولید ونزوئلا، تولید کنند. موضوع دیگر، سرنوشت معافیت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران به هشت کشور است که تا ژوئن مشخص خواهد شد. ممکن است معافیت یونان، ایتالیا و تایوان که در دور اول معافیت‌ها نفتی از ایران وارد نکردند از سوی دولت ترامپ لغو شود و معافیت پنج کشور دیگر شامل چین، هند، کره جنوبی، ژاپن و ترکیه تمدید شود اما حجم واردات مجاز آنها کاهش پیدا کند.
تغییرات چشمگیر
دورنمای رشد تقاضا برای نفت در سال ۲۰۱۹ از سوی سه آژانس مطرح، در مارس تغییری نکرد و تنها اداره اطلاعات انرژی آمریکا دورنمای خود را تنزل داد. آژانس‌های پیش بینی کننده نفت هنوز پیش بینی خود از تقاضا برای نفت را به میزان قابل توجهی کاهش نداده‌اند اما ممکن است به زودی چنین کاری را انجام دهند. این آژانس‌ها معمولاً تمایلی به دادن تغییرات بزرگ در پیش بینی‌های خود ندارند بنابراین معمولاً در تغییر مواضع از تحلیلگران عقب تر هستند.
اغلب در پیش بینی‌هایی که برای یک دوره انجام می‌گیرد، اطمینان وجود دارد اما اگر به بازبینی‌های تاریخی که برای آمار رشد و تقاضا در سال‌های اخیر انجام شده است نگاه کنیم، به سرعت می‌توان دریافت که شفافیت تنها یک توهم است.
بازبینی تولید آمریکا
در جدیدترین دورنمای اداره اطلاعات انرژی آمریکا، بزرگترین تغییر در پیش بینی کوتاه مدت از تولید آمریکا انجام گرفته است. با پیش بینی رشد بالاتر تولید این کشور می‌توان انتظار داشت که تصمیم اوپک پلاس در نیمه دوم سال به تأخیر بیافتد.
در حالی که تلاش برای پیش بینی اوضاع در ماه‌های پیش رو دشوارتر می‌شود، شرایط برای به تأخیر افتادن تصمیم‌گیری این گروه درباره کاهش تولید مهیا می‌شود. اجرای یک تصمیم زمان می‌برد و مشتریان باید میزان نفت مورد نیازشان را یک ماه جلوتر از تأمین کنندگان درخواست کنند و فروشندگان می‌توانند به آنها بگویند چه میزان نفت می‌توانند به آنها بفروشند. شرکت آرامکوی سعودی دو هفته پیش درباره میزان نفتی که قرار است در آوریل صادر کند، تصمیم گرفت.
برگزاری نشست‌ها در ژوئن و دسامبر همان طور که اوپک در سال ۲۰۱۱ پس از ماه‌ها کشمکش بر سر افزایش اهداف تولیدی که از سال ۲۰۰۹ تعیین شده بود انجام داد هیچ مهلتی را برای اجرای این تصمیمات در ماه بعد باقی نگذاشت. به همین دلیل است که اجرای کاهش تولید بسیار ضعیف بوده است.
به گزارش ایسنا، زمانی که وزیران نفت اوپک در دسامبر اعلام کردند در آوریل درباره سرنوشت توافق کاهش تولید و ادامه آن تا پایان سال ۲۰۱۹ تصمیم خواهند گرفت، بازار نسبت به این برنامه بلندپروازانه تا حدودی متعجب شد زیرا برگزاری دو نشست در فاصله زمانی کوتاه، اندکی بیش از حد به نظر رسید.
بر اساس گزارش بلومبرگ، چرخش اخیر این تولیدکنندگان نفت در دیدار باکو به معنای آن است که آنها تصمیم گرفتند امکان اجرای هر گونه توافق جدید در ژوئیه را برای داشتن دید واضح از شرایط فدا کنند اما شرایط بازار در ژوئن ممکن است به اندازه حالا مبهم باشد. اکنون که این تولیدکنندگان تصمیم‌گیری درباره سیاست تولید را به نیمه دوم سال موکل کردند، بازار همچنان گرفتار ابهام خواهد ماند و نوسان قیمت‌های نفت ادامه پیدا می‌کند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اوپک نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۵۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاوی داغ کرد: می‌خواهند با اعتبار من بازی کنند

به گزارش "ورزش سه"، ژاوی بعد از شکست 3-5 خانگی از ویارئال اعلام کرد که در پایان فصل از بارسا خواهد رفت و بارها روی این تصمیم خود پافشاری کرد ولی بعد از حذف از لیگ قهرمانان و ناکامی در فتح لالیگا تغییر عقیده داد و دیشب بعد از نشست با خوان لاپورتا تصمیم گرفت به قراردادش تا پایان ژوئن 2025 پایبند باشد.

امروز ژاوی در نشستی خبری در مورد دلایل تغییر عقیده‌اش توضیح داد: «سعی می کنم مختصر بگویم و دلایل را توضیح دهم. من همیشه سعی می کنم بهترین کار را برای باشگاه انجام دهم و مهمترین چیز همین است. وقتی با رئیس ملاقات کردم و شرایط را به او توضیح دادم، او به من پیشنهادی عالی داد. اعتماد رئیس، هیئت مدیره و حمایت بازیکنان در تغییر عقیده ام بسیار مهم بود.»

ژاوی ادامه داد: «من و کادرم، ظرفیت انجام کارهای بزرگ را داریم. در ماه ژانویه فکر کردم بهترین تصمیم تغییر مسیر است که روند و پویایی مثبتی به تیم داد. پس از ملاقات با رئیس، به صلاح اعضا و باشگاه فکر کردم و تصمیم گرفتم ادامه دهم. با تمام اشتیاق دنیا به کارم ادامه خواهم داد و بسیار خوشحالم.»

پیام ژاوی به هواداران: «بدیهی است، اعتماد بین ما متقابل بوده است. مثل اعتماد من به لاپورتا، دکو و هیئت مدیره. هواداران نقش بسیار مهمی دارند. آنها ورزشگاه را پر می کنند و تیم تشویق می کنند. در تغییر عقیده ام، هواداران نقش زیادی داشتند. برای آنها این پروژه تمام نشده و ادامه دارد. آنها به من محبت زیادی نشان داده اند. متأسفانه در هفته اخیر اوضاع وفق مرادمان پیش نرفت، اما معتقدم که در آینده موفقیت های زیادی حاصل خواهد شد.»

ژاوی در مورد دلایل ماندنش بیشتر حرف زد: «این یک تصمیم ساده و آسان نبود. من در آن زمان معتقد بودم که بهترین اتفاق برای باشگاه، رفتن من است، اما شرایط تغییر کرده است و اکنون فکر می کنم بهترین اتفاق برای بارسا ادامه دادن من است. این پروژه تمام نشده و من فکر می کنم می تواند برنده باشد اگرچه از ابتدا هم متقاعد شده بودم و حالا هیجان زده هستم. در سه ماه گذشته بازیکنان و کادرفنی باهم صحبت کرده ایم و به همه آنها ایمان دارم. تغییر عقیده عاقلانه است و من مشکلی ندارم. من انرژی و میل زیادی برای کار کردن دارم. می بینم که هواداران نیز خوشحال هستند.. این ترکیبی از چیزهایی بود که باعث شد من این تصمیم را بگیرم، و مهمتر از همه اینکه، اعتماد رئیس و دکو را دارم. اگر فکر می کردم که مربی مناسبی برای بارسا نیستم، می رفتم.»

اطلاع تصمیم به بازیکنان: «بازیکنان از قبل این را می دانستند. این یکی از بهترین تمرینات فصل بود. دلایلم را توضیح دادم و همه متوجه شدند که در باشگاه بین مدیران و کادر فنی اعتماد زیادی وجود دارد.»

شایعه درخواست دستمزد یک سال باقیمانده برای استعفا: «هر کسی این را گفته، برای خدشه وارد کردن به اعتبار من بوده است. لاپورتا و دکو می‌دانستند که اگر بروم یک یورو هم نمی گرفتم. این شایعات برای لطمه زدن به شخصیت من است.»

ژاوی در مورد برنامه ریزی ورزشی برای فصل بعد گفت: «این یک تصمیم گروهی است و اتفاق نظر وجود دارد. من مرد باشگاه هستم و حس خاصی به بارسا دارم. هماهنگی زیادی با دکو و رئیس دارم. ما یک خانواده هستیم. من همیشه به دنبال خیر و صلاح باشگاه هستم. تا جایی که می‌توانیم خودمان را تقویت کنیم.»

ژاوی در مورد احتمال شکست پروژه در فصل بعد و تصمیم دوباره برای استعفا گفت: «در آن لحظه فکر می‌کردم که با اعلام استعفا از همه جنبه‌ها در سطح روانی، جسمی و غیره پیشرفت خواهم کرد. تصمیم فعلی از روی غرور و برای پول نبود. سال آینده اگر اوضاع خراب شود باید با همه این‌ها کنار بیاییم. من وقت داشتم در مورد آن فکر کنم و حالا اینجا هستم تا به برنده شدن ادامه دهم و تلاش می کنم این پروژه همچنان برنده باشد.»

ژاوی در مورد اشتباه بودن تصمیم استعفایش گفت: «این کار درستی بود و چیزی که تیم به آن نیاز داشت. من به خیر و صلاح باشگاه فکر کردم و این کار را از روی خودخواهی انجام ندادم، کاملا برعکس. همین حس را با رئیس در میان گذاشتم. اکنون خلاف آن را احساس می کنم. فکر می‌کنم پروژه تمام نشده و همچنان قدرت ادامه دادن دارم.»

دیگر خبرها

  • نه بایرن مونیخ و نه توماس توخل، هیچ‌کدام علاقه‌ای به ادامه دادن با یکدیگر ندارند
  • واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی
  • داور را دو روز قبل از مسابقه عزل کردند!‏
  • بردلی بارکولا: می‌دانستم که آرائوخو مرتکب اشتباه می‌شود
  • ژاوی: من هوادار بارسلونا و مرد باشگاه هستم؛ تصمیم قبلی‌ام به نفع تیم بود و آسان هم نبود
  • ژاوی داغ کرد: می‌خواهند با اعتبار من بازی کنند
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی