Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن امیری، کارشناس امور قرآنی شهرستان بن در گفت و گو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری،  با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی در دو شهرستان بن و سامان نیاز به بازنگری و حمایت بیشتر دارد، گفت: به مدت سه ماه است که فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی دو شهرستان بن و سامان را پیگیری و انجام می دهم.

امیری افزود: استعدادهای قرآنی و ظرفیت‌های خوبی در حوزه فعالیت‌های قرآنی در این دو شهرستان وجود دارد و از دیرباز فعالان قرآنی برنامه‌ها و آموزش‌های قرآنی این دو شهرسستان را به خوبی مدیریت می‌کنند و در حال حاضر ۴۰ جلسه خانگی قرآن در شهرستان بن در حال انجام است که قابلیت تبدیل شدن به خانه قرآن روستایی و شهری را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فعالیت‌های این مجالس خانگی به صورت شبانه و روزانه در چند مقطع سنی کودک و نوجوان، جوانان و بزرگسالان ویژه آقایان و بانوان به صورت مجزا در حال برگزاری است.

کارشناس امور قرآنی شهرستان بن با اشاره به اینکه دو شهرستان بن و سامان اداره و یا نمایندگی تبلیغات اسلامی ندارند، بیان کرد: عدم فعالیت مستقل اداره تبلیغات اسلامی در این دو شهرستان باعث شده تا فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی به صورت غیر رسمی و بدون مجوز انجام شوند.

امیری گفت: در شهرستان بن یک موسسه به نام موسسه امام صادق(ع) وجود دارد که به تازگی در حال ثبت است و در کنار این موسسه دو خانه قرآن روستایی در روستاهای بارده و روستای شیخ شبان مشغول به فعالیت رسمی هستند و فعالیت‌های آموزشی خوبی در طول سال و در مناسبت‌های مختلف دارند.

وی ادامه داد: در شهرستان سامان نیز چهار موسسه قرآنی ثبت شده و رسمی و هشت خانه قرآن روستایی در روستاها مشغول به فعالیت هستند البته در بازدیدهایی که از مناطق روستایی و شهری این شهرستان به تازگی به عمل آمد مناطق و مجالس خانگی بیشتری در حال انجام فعالیت هستند که به محض شناسایی کامل به منظور ثبت آن‌ها اقدام لازم صورت خواهد پذیرفت.

امیری با اشاره به اینکه در حال حاضر فعالیت‌های قرآنی به صورت خودجوش و کاملا مردمی در حال انجام است، افزود: فعالیت‌های قرآنی در دو شهرستان بن و سامان روند رو به رشد دارد و تداوم رشد این فعالیت‌ها نیاز به حمایت مالی و معنوی، همراهی و همکاری دستگاه‌های ذیربط از جمله سازمان تبلیغات اسلامی،  اداره ی اوقاف و امورخیریه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.

کارشناس امور قرآنی شهرستان بن گفت: خیرین، فعالان و پیشکسوتان قرآنی در دو شهرستان بن و سامان منتظر حمایت‌ها از سوی ادارات دولتی نمی‌مانند و هم اکنون فعالیت‌ها به خوبی در حال انجام است، اما اگر ما قصد ثبت این مجالس خانگی قرآنی را داشته باشیم باید از آنها حمایت هم داشته باشیم و گرنه صرف دادن مجوز، بدون حمایت مالی و معنوی کاری را پیش نخواهد برد.

امیری فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی این دو شهرستان را روی گردونه دانست و بیان کرد: فعالیت‌های قرآنی در دو شهرستان بن و سامان نیاز به حمایت ویژه دو امام جمعه شهرستان بن و سامان دارد و این در حالی است که تا کنون هم همکاری داشته‌اند و نیازی به از صفر شروع کردن نیست و وضعیت فعالیت‌ها وضعیت خوبی ارزشیابی و ارزیابی می‌شود.

وی افزود: همانگونه که همه صاحب نظران این حوزه اطلاع دارند، انجام کارهای فرهنگی و قرآنی شاخص نیاز به زمان دارد و یک شبه نمی‌شود راه یک ساله را گذراند و امید است با همکاری‌های مردمی و دولتی بتوانیم پله پله فعالیت‌های قرآنی را در این دو شهرستان ارتقاء دهیم وبه مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمن برویم و شاهد رشد معضلات و آسیب‌های موجود در جامعه باشیم.

محسن امیری ادامه داد: شناسایی فعالان قرآنی، حافظان و پیشکسوتان قرآنی این دو شهرستان و استفاده از تجارب آنها می‌تواند یکی از رموز موفقیت ما در پیشبرد اهداف پیش رو باشد و سعی ما بر این است تا بتوانیم اعتماد متقابل و دو سویه را در انجام این فعالیت‌ها ایجاد کنیم.

کارشناس امور قرآنی شهرستان بن گفت: در انجام کارها و فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی نباید فقط از ادارات و دستگاه‌های فرهنگی انتظار داشت و از دهیاری‌ها، بخشداری‌ها و دیگر ادارات شهرستانی و استانی هم انتظار است تا با هم‌فکری، همراهی و حمایت مالی و معنوی خود به رشد و ترویج این فعالیت‌ها کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن چهارمحال و بختیاری ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۹۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند

 قشلاقی در آیین زنگ سپاس معلم اظهار کرد:از ۱۴۶ مدرسه شهرستان هشترود ۲۵ مدرسه قدمت بیش از ۴۰ سال دارند و در حال تخریب هستند و به صورت فوری به تجدید بنا نیاز دارند.

وی گفت: مدارس فاطمیه (س) و شهید رجایی در مرکز شهر هشترود از شرایط بد فیزیکی برخوردار هستند و اولیای دانش آموزان حاضر به ثبت‌نام فرزندان خود در این مدارس نیستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند گفت:تحقق این مهم از الزامات توسعه شاخص‌های آموزشی در این شهرستان است.

قشلاقی گفت: ۱۰ مدرسه کانکسی هم در این شهرستان وجود دارد که نیاز به تخریب و بازسازی دارند.

وی از خیرین خواست در احداث مدرسه شبانه روزی و فنی و حرفه‌ای در این شهرستان اهتمام داشته باشند.

در این مراسم از تعدادی از معلمان نمونه شهرستان تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • نمایشگاه بزرگ قرآنی کابل و حمایت از غزه
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • قدردانی از باسابقه‌ترین مربی قرآنی حرم مطهر رضوی در روز معلم
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد